volá sa to neoprávnené podnikanie
hojko: tu neviem ani ja o žiadnej, ale v čechách sa už do toho opreli aj to písali v novinách že neviem koľko stoviek mamičiek na materskej bolo obvinených a niekoľko z nich dostalo pokuty v rádoch desiatok tisíc Kč
Biznis??
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Biznis??
V Cesku, nie u nas 
-
PhYs0c
King
ako keby si nevidel, že sa po nich vo všetkom opičíme a ich činy majú u nás ročné oneskorenie
PhYsOc.. no neviem, práve som pozeral, že od zavretia Ratha ubehlo už pomaly 1,5 roka a u nás stále nič.. 
Ja by som sa toho nebál.. ak to plánuje robiť len s takým malým ziskom.. a samozrejme ako bolo písané - netreba upútavať pozornosť spôsobom, že už len posledných 50ks na sklade a podobne..
Treba sa tváriť, že som to používal, chcel použiť, ale už to nepotrebujem, nepasuje mi to...

Ja by som sa toho nebál.. ak to plánuje robiť len s takým malým ziskom.. a samozrejme ako bolo písané - netreba upútavať pozornosť spôsobom, že už len posledných 50ks na sklade a podobne..
-
PhYs0c
King
... 
tak tak..
tak tak..
Nechcem napisat nejaku blbost, ale pocul som nieco , ze pokial takymto predajom , nemate vacsi zisk ako cca 500€ rocne, tak je to ok...
Myslim si, ze sa nemas coho bat... Tak ako pise hojko, kopec mamiciek a pod. predava na mimibazare milion veci, dokonca na OBJEDNAVKu, a to uz nie je okate ?? To ze mas tovar doma, a niekomu predas je podla mna urcite lepsie ako niekomu nieco objednavat priamo z ciny.
Dalsia vec, napr ak niekto predava tie telefony ako tu bolo povedane, myslim si ze fakt pokial ta niekto vyslovene neskontroluje, a to neviem ci nato maju aj pravo, tiez ako sa pisalo, tak by to malo byt ok, pretoze ty mozes povedat ze to nepredavas za ucelom zarobku... Ale ze ten tel. bol pouzity a dovidenia
... Opravte ma kludne ak sa mylim
Myslim si, ze sa nemas coho bat... Tak ako pise hojko, kopec mamiciek a pod. predava na mimibazare milion veci, dokonca na OBJEDNAVKu, a to uz nie je okate ?? To ze mas tovar doma, a niekomu predas je podla mna urcite lepsie ako niekomu nieco objednavat priamo z ciny.
Dalsia vec, napr ak niekto predava tie telefony ako tu bolo povedane, myslim si ze fakt pokial ta niekto vyslovene neskontroluje, a to neviem ci nato maju aj pravo, tiez ako sa pisalo, tak by to malo byt ok, pretoze ty mozes povedat ze to nepredavas za ucelom zarobku... Ale ze ten tel. bol pouzity a dovidenia