WEB
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: WEB
ten web čo si uviedol beží na php-fusion. Je to opensource, stiahneš a nainštaluješ. Takže cena je takmer nulová (iba náklady na doménu a hosting). Prípadne ak chceš vlastný template a nejaké custom modifikácie. Každopádne do toho webu ťažké prachy neboli vrazené
-
Michaelo
Hardcore addict
Pohladaj si na stranke http://themes-lt.eu/darbai/1/dizainai-sistemoms
Pri subkategoriach vyber PHP-Fusion, alebo si daj spravit a nakodovat design niekomu.
Nakodovat design nie je drahe. Podla zlozitosti to ide od 10 do 25 € cca (tolko beriem ja).
Drahsi je graficky navrh, no na tej stranke su uz aj hotove PSD s designami. Takze je tam toho naozaj vela na vyber.
Ale takyto design ano toto, ta vyjde aj s kodom nejakych 10 € mozno
aj ked, takyto (velmi podobny) najdes kade, tade na nete free a staci ti len zmenit farby (to iste asi spravili aj oni).
Pri subkategoriach vyber PHP-Fusion, alebo si daj spravit a nakodovat design niekomu.
Nakodovat design nie je drahe. Podla zlozitosti to ide od 10 do 25 € cca (tolko beriem ja).
Drahsi je graficky navrh, no na tej stranke su uz aj hotove PSD s designami. Takze je tam toho naozaj vela na vyber.
Ale takyto design ano toto, ta vyjde aj s kodom nejakych 10 € mozno
-
audiotrack
VIP
prevod psd -> html+css vôbec nie je drahá záležitosť. Hýbe sa to okolo 20-30€ za stránku. Neviem čo sa ti na tej cene nepáči.
-
Michaelo
Hardcore addict
Asi tak nejak. Ta cena je standard. Ak je ten design naozaj jednoduchy, tak je tam taka ta cena aj tych 5€, kedze naozaj niekedy staci len pomenit farbu.
Ak to musim nakodovat tak tych 10 az 25 ci 30€. Ak je design naozaj nejaky zlozity tak aj 50€.
Ak to musim nakodovat tak tych 10 az 25 ci 30€. Ak je design naozaj nejaky zlozity tak aj 50€.
-
audiotrack
VIP
Ono to ale nemôžeš rátať na hodiny, pretože keď príde niekto že chce web, a dodajú mi grafiku, tak prvú stránku robím od základu. Na ostatné už mám spravený header a footer z prvej, a väčšinu csska takže druhú podstránku spravím doslova za pár minút. Preto je je ťažko to vyčísliť ale v cenníkoch firiem sa to uvádza na stránky a väčšinou to býva taká cena ako som napísal. Nemám pocit že by to bolo nadhodnotené alebo podhodnotené
Hlavne si to nepleť s hodinovým platom programátora, lebo toto programovanie nie je. Previesť psd do html ti vie aj samotný photoshop (i keď o kvalite pomlčíme). A html s css vie každý programátor + každý grafik + kopec ľudí. Takže cena takej práce je relatívne lacná.
*myslím programátorov a grafikov z oblasti webdesignu. Jasné že nejaký javista alebo céčkar či animátor filmov html a css vedieť nemusia
Hlavne si to nepleť s hodinovým platom programátora, lebo toto programovanie nie je. Previesť psd do html ti vie aj samotný photoshop (i keď o kvalite pomlčíme). A html s css vie každý programátor + každý grafik + kopec ľudí. Takže cena takej práce je relatívne lacná.
*myslím programátorov a grafikov z oblasti webdesignu. Jasné že nejaký javista alebo céčkar či animátor filmov html a css vedieť nemusia
-
Michaelo
Hardcore addict
Na fusione je to kapku ine. Tam kodujes len design v dvoch suborch (theme.php a styles.css), nemusis robit stranku od zakladu.
Takze preto taka cena.
Drahsie je, keby ze ti musim kodovat komplet web, a nie len design.
Takze preto taka cena.
Drahsie je, keby ze ti musim kodovat komplet web, a nie len design.
audio: tak potom tam je pes zakopany, lebo ja si to preratavam stale jak zamestnanec: cas*hodinova mzda.
samozrejme ze za index + 2 podstranky si ani ja nevypytam 100euro, ale napr. takych 20 podstranok (formulare, galerie, specificke podstranky) by som urcite za 20-50 euro nerobil, a to hovorim len o html+css+js a ziadny template k nejakemu systemu. A klienti nemaju problem za to platit a ani sa nesnazia ist s cenou dole.
samozrejme ze za index + 2 podstranky si ani ja nevypytam 100euro, ale napr. takych 20 podstranok (formulare, galerie, specificke podstranky) by som urcite za 20-50 euro nerobil, a to hovorim len o html+css+js a ziadny template k nejakemu systemu. A klienti nemaju problem za to platit a ani sa nesnazia ist s cenou dole.
Kto mi to spraví na rovnakej báze ako to má minelist.eu ? Proste aby to malo rovnaké funkcie, časom implementovať automatické pridávanie serverov cez http://sms.platbamobilom.sk/
Navrhnite cenu a keď tak aj grafiku aby to bolo v téme pripomínajúca minecraft ... proste aby nič nemuseli čítať ale hnedˇ im ťuklo že je to niečo o minecrafte .
Navrhnite cenu a keď tak aj grafiku aby to bolo v téme pripomínajúca minecraft ... proste aby nič nemuseli čítať ale hnedˇ im ťuklo že je to niečo o minecrafte .
-
Michaelo
Hardcore addict
Sharky, vies ako sa robi design pre fusion?
Tam upravujes len 2 subory.
//autoeditácia príspevku (18 Sep 2013, 20:18)
//autoeditácia príspevku (18 Sep 2013, 20:18)