Aku pouzivate vonavku?
Re: Aku pouzivate vonavku?
Guess Seductive Homme Blue, máte ju niekto? V alze je 100 ml balenie za slušný peniaz a čo čítam aj zahraničné recenzie, tak nevedia si ju vynachváliť. Ide mi hlavne o výdrž, kedže som si minule na odporúčanie kúpil David Beckham Intimately Men, a je to proste totálna slabota, po hodine ju vôbec necítiť
To tie voňavky čo sú v Kauflande za pár šupiek sú stokrát silnejšie a výraznejšie ako ten Beckham...
no ja na vonavky a toaletne vody moc nie som, ale zo zvedavosti som si kupil s Ciny jednu nonename za 7€ aj s postovnym
nic som od toho necakal, ale teraz ked mi to prislo tak musim povedat ze to ma pre mna celkom dobru vonu a vobec tento krok do neznama nelutujem
nic som od toho necakal, ale teraz ked mi to prislo tak musim povedat ze to ma pre mna celkom dobru vonu a vobec tento krok do neznama nelutujem
-
Scorpion90
King
len si daj pozor aby sa ti o tyzden neobjavili na tele pluzgieriky a o dva tyzdne nemuseli transplantovat kozu 
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Mám už asi mesiac Hugo boss no. 6 a nechápem čo na tom všetci vidíte, dáko extra sa mi nepáči.. David Beckham Urban homme sa mi veru páčila viac..
-
JaQuBe
Medium Star
Uvidíme ktorá mi sadne najviac, vybral som si tie najviac tu diskutované 
-
hojko
Site Admin
JaQuBe: Vacsinu som z toho mal, pripadne vonal. Myslim, ze by sa ti mohol pacit Hugo No.6, 1 Milion a Blue jeans.
-
Michaelo
Hardcore addict
1 Milion a Boss su asi Best vonavky co som kedy vonal a verim ze s abudu pacit aj tebe.
1 milion ma sestrin priatel a po ovonani kupil otec sestre na vianoce damsky 1 milion, tiez super vonia.
Btw.: chce niekto Yves Saint Laurent Pout Homme (nie zdarma teda).
1 milion ma sestrin priatel a po ovonani kupil otec sestre na vianoce damsky 1 milion, tiez super vonia.
Btw.: chce niekto Yves Saint Laurent Pout Homme (nie zdarma teda).
-
JaQuBe
Medium Star
Zoradil by som to asi takto po 2 dňovom čuchaní 
1. Boss no.6/Versace pour homme
2. Boss bottled night
3. 1 million/CK Euphoria/Carolina herrera
4. Versace blue jeans
ten 1 million ma moc neoslovil, strašne sladký sa mi zdá a tie za ním tiež nič moc takže sa rozhodnem medzi No.6 a Versace ..ktorú vybrať? fakt neviem a aj cenovo sú na tom podobne
2. Boss bottled night
4. Versace blue jeans
ten 1 million ma moc neoslovil, strašne sladký sa mi zdá a tie za ním tiež nič moc takže sa rozhodnem medzi No.6 a Versace ..ktorú vybrať? fakt neviem a aj cenovo sú na tom podobne
-
krankenwagen
Professional
Ja rozmyslam nad Hugo Boss no.6, no nema ju nahodou uz pomaly kazdy?
-
hojko
Site Admin
krankenwagen: To je ten problem, ze je uz top vona vo vacsine parfumerii.
hugo pot 6 mam uz dost tej vone
rovnako aj bvlgari aqva, ta patrila medzi moje top no tiez jej mam azaz, dostriekam a viac nekupim
gant indigo bola zaujimava svieza, ale uz bude tahsie zohnatelna kedze to neni nic novsieho
rovnako aj bvlgari aqva, ta patrila medzi moje top no tiez jej mam azaz, dostriekam a viac nekupim
gant indigo bola zaujimava svieza, ale uz bude tahsie zohnatelna kedze to neni nic novsieho
-
LatteMacchiatoo
Light Star
-
bolek
Guru
Moschino - Light Clouds. Mám rada ich vône, mala som aj I love love a proste sú také špecifické a ľahké.
-
galbavymartin
Light Professional
Klasika aqua di gio
Ja pouzivam tu versace pour homme ktora je myslim diametralne odlisna od tych ostatnych, nie je vobec taka silna a vyrazna ako napr Boss. Zatial vsetky zeny okolo si ju pochvalovali.JaQuBe napísal:Zoradil by som to asi takto po 2 dňovom čuchaní
2. Boss bottled night
4. Versace blue jeans
Mne osobne sa nepacia tie silne sladke vone, preto som skoncil pri tejto. Este by ta pripadne mohla zaujat Bvlgari Aqua, ta je tiez taka jemnejsia. No mne osobne nesadla. Viem este, ze ked som vyberal tak som zvazoval aj jednu od Ralpha Laurena, ale kvoli cene som ju nekupil, kedze bola asi 3x drahsia ako ten Versace, no neviem nazov, ale podla zlozenia by si sa ktomu urcite nejak doguglil.
Je to síce toaletná voda ale musím to tu dať. Kúpil som ju dnes v Mark & Spencer 30 ml za 12€ ale vonia super. Je to taká trochu sladšia vôňa. Volá sa homme.
- Prílohy
-
- voda.jpeg (10.99 KiB) 1544 zobrazení
-
satan77
Light Star
Ten Hugo Boss sa tu spomína dáko moc často
To je to fakt toľko ľudí bez chrbtovej kosti alebo iba nevedomých???
Možno niekomu zmením pohľad na vec.
Btw, tie dobré značky narychlo:
L´Oréal (Garnier, Lancôme, Matrix Essentials,
Ralph Lauren Fragrances a Redken Laboratories),
Nivea (Beiersdorf), CHANEL, CHRISTIAN DIOR
Ak si fanda nepredstaviteľnej agónie ktorú musia
podstupovať zvieratá také isté ako možno Tvoj
domáci miláčik, kľudne naďalej podporuj Huga a spol.
To je to fakt toľko ľudí bez chrbtovej kosti alebo iba nevedomých???
Možno niekomu zmením pohľad na vec.
Btw, tie dobré značky narychlo:
L´Oréal (Garnier, Lancôme, Matrix Essentials,
Ralph Lauren Fragrances a Redken Laboratories),
Nivea (Beiersdorf), CHANEL, CHRISTIAN DIOR
Ak si fanda nepredstaviteľnej agónie ktorú musia
podstupovať zvieratá také isté ako možno Tvoj
domáci miláčik, kľudne naďalej podporuj Huga a spol.
-
hojko
Site Admin
satan77: Toto je tema o tom, aku pouzivas vonavku a nie o kravinach, ktore sa tu snazis privodit. A ked uz chces o niecom takom pisat, tak tu daj aspon zoznam vsetkych znaciek, su tam firmy, ktore robia napoje, cokolady, potraviny, cigarety, krmivo pre zvierata, zubne pasty, sampony, plienky, lieky, atd..., zo vsetkeho nieco: http://sguardinellogos.blogspot.sk/2013 ... i-che.html
Dalsie prisepvky na tuto problematiku v tejto teme nebudu tolerovane. Ak chces, zaloz si na to novu temu.
Dalsie prisepvky na tuto problematiku v tejto teme nebudu tolerovane. Ak chces, zaloz si na to novu temu.
práve mi prišla John Varvatos - Artisan ..mocna vona
da sa kupit od 40eur
predtym som mal Lacoste Essential a tiež vonala super.ale každemu sa lubi niečo ine.ale chvalili ho aj holky takze
btw: niečo ine od huga okrem toho no6 by ste mi odporučili?
predtym som mal Lacoste Essential a tiež vonala super.ale každemu sa lubi niečo ine.ale chvalili ho aj holky takze
btw: niečo ine od huga okrem toho no6 by ste mi odporučili?
nema niekto kupon na parfums.sk ktory nepotrebuje, karma ista dik