Breaking Bad [serial 2008-2013]

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
DEVZYO1G
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Breaking Bad [serial 2008-x]

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

Epizóda Ozymandias má ako jediná vec na IMDB rating 10 :)

http://www.imdb.com/title/tt2301451/?ref_=tt_ep_pr
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Spoiler
Jessie bude zázrak keď ujde a Walt nemusí tiež dopadnúť dobre na konci, to už bude koniec, kde skoro všetci zo seriálu skončia pod zemou. :D Ostane tam Waltova rodina, Hankova žena a ten advokát, všetci ostatní zabití, parádny koniec. :lol: Ja ten koniec vidím veľmi pesimisticky, nič dobrého nečakám na koniec, podľa mňa na konci padne aj Walt v boji s Jackovou bandou.
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

Spoiler
Myslím si že Jessie újde alebo ho (síce neviem prečo by to robil) Walt zachráni. Uvidíme. :)
Murder_Inc
Star
Star

Príspevok od používateľa Murder_Inc »

Spoiler
Jedno je isté a vieme to všetci, Walt sa vráti pre jed s novou identitou + celkom fajn palebnou výbavou. Nebude to ani tak veľmi dlho, čo sa vráti, keďže padla správna poznámka, že na začiatku 5. série si skladal zo slaniny číslo 52, čo znamenalo jeho narodeniny. Otázky sú 2 pre mňa, ktoré si kladiem. Prečo sa vrátil pre jed, respektíve koho chce otráviť a koho bude chcieť zabiť s tou M60? Keďže Walt vie, že má znovu naspäť rakovinu, bude mu to u prdele a pôjde sa pomstiť Jackovi a jeho bande, čo by som smekal klobúk. Ten ricín mi skôr vŕta v hlave. Napadla mi možnosť, že otrávi Skyler kvôli tomu, že všetko povedala Juniorovi a celé to pos..., ale tým by stratil Juniora a celú rodinu, ktorá bola gro celého seriálu pre neho. Keby ideme vylučovacou metódou Walt by sa chcel pomstiť Jackovi, Jessiemu a možno aj Skyler po tom telefonáte. Samozrejme sú to len moje myšlienky, možno sa ešte niečo udeje v posledných 2 častiach, čo by nikto z nás neočakával.
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Murder_Inc
Spoiler
Ten telefonal, mal Skyler pomoct, on ju vlastne ocistil od vsetkeho a zobral to na seba, ako hovoril, ze vsetko to bol on, a nemali si snim zacinat atd.
Murder_Inc
Star
Star

Príspevok od používateľa Murder_Inc »

to Pascalwb:
Spoiler
Možno, že to zobral všetko na seba, možno vedel, že tam je polícia aby ju mohol očistiť, ale si myslím že ho dosť nasrdilo, že to všetko povedala Juniorovi. Inak by sa jej predsa nevyhrážal, či aj to bolo v jeho pláne a lá očistec? :smt104
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Murder_Inc:
Spoiler
Myslim si ze to bolo v jeho plane. Ten rozhovor bol perfektne dopredu naplanovany ako uz bolo vyssie spomenute - aby komplet ocistil Skyler. U Walt-a bola stale rodina na 1. mieste. Uvedomil si ze ked zoberie so sebou svoju dceru tak Skyler bude uplne znicena a rodina sa rozpadne. Cize zobral si to vsetko na seba aby aspon zvysok rodiny mohol zostat spolu.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Epicka cast. A presne sa splnilo jedno z mojich zelani. :)
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

este som to nedopozeral, ale sa mu cudujem ze ma nervy na tu jeho prije*** zenu, a toho HANKA so zenou mali nechat odstrelit uz davno, hankova zena je typicky priklad kravy, do ktorej to treba nasit z M60 tkou a rubat do nej pokym nedojdu naboje za sialeneho vitazneho pokriku ....
Spoiler
a mat takeho prije*** postihnuteho syna, co zavola policiu a nadiktuje presny opak nez sa stal, by som mal na pi*i a nechal ho zastrelit bez stipky lutosti, bo taki ludia ako ma on v rodine, to neni rodina ale banda ko*ot, co mu podraza nohy kedykolvek moze, mohli byt vsetci happy, ale neeeee vsetci ko*ot musia robit zo seba.

Jeho prije*** rodina je totiz typicky priklad ko*ot a nezvladania realnych krizovych situacii, .... podobne je to aj vsade ine. Napr zomrie clen rodiny a cela rodina, reve, bavi salenych zo seba a hystericke zachvaty namiesto toho aby vzali doklady a zacli urychlene vybavovat co sa vybavovat ma. Rozdiel medzi mnou a nimi, ale zistujem ze ludia sa takto delia, na tych co vedia mat chladnu hlavu a uvazovat aj pod tlakom a na tych ko*ot hysterickych co nevedia nic, ... a ti ludia su najhorsi.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...jáj qwerty...ale základom drámy je konflikt...chápeš?...keby mu to všetci žrali, tak by to bola nuda a nikto by to nepozeral...hlavne treba mať na pamäti, že je to seriál a nie skutočnosť...
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

ja to na pamati mam, ale skutocnost je bohuzial taka ze ked sa stretavas ludmi, ktori v krizovej situacii, prepadaju sialenej panike a hysterii a snazia sa za kazdu cenu do toho stiahnut vsetkych ostatnych a zdravo uvazujucich tak to vie liezt riadne na nervy....
Spoiler
Typicka situacia. Niekto blizky ti zomrie co spravis ? rozumny clovek zacne riesit a vybavovat veci okolo toho. Ostatni sa proste rozrevu, chytaju zachvaty, hadzu sa o zem, poniektori o neboztika, a okrem vzlykania, tabletiek od nervov, a opakovanych zachvatov a unahlenych zaverov nevedia v podstate nic. no este aby sdom nezabudol, opakovane sa vedia hadzat okolo krku tebe a maju snahu chciet aby si sa rozplakal s nimi ....

Typicka situacia 2 stane sa nejakanehoda, niekomu odthne ruku alebo ho vazne poreze, alebo niekto dostane vnutorne krvacanie, vies kolko ludi je v soku? A sa trasu a pi*ov***? NE ) okamzite volat zachranku, Okamzite zaistit osobu, bez reptania strojove rozmyslanie. Naposledy co som volal zachranku to bolo presne 8 sekund aj s tym co mi zdvihli od zistenia situacie.

Veci treba riesit ked sa deju a nenechat sa rozhadzat ani obrovskymi vecami, o tom je krizove riadenie, o tom je uvazovanie s chladnou hlavou, o tom je to co sa u nas na skole par ludi naucilo a vypilovalo si k dokonalosti.

--- Nemal by som taketo reci, len poslednu dobu mam starosti vyse hlavy, nikto mi s tym nepomoze, a vidim na tomto serialy (ktory je skvely) ze typek sice riesi ine veci, ale jeho pridrbana rodina sa sprava modelovo rovnako pridrbane ako vacsina ostatnych. Ako debili ...
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

Rozculuj sa kolko chces, ale pouzivaj spoiler tag..
krankenwagen
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krankenwagen »

Posledne dve casti budu mat po 75 minut :)
Pascalwb
Addict
Addict

Odkial mas info?
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

krankenwagen
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krankenwagen »

Aha, teraz tam citam, ze bez reklam cca 60. To nie je zas az taky rozdiel, no kazda minuta je vzacna :D
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

Tak cca 15 min. naviac je určite super :)
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Spoiler
Podľa mňa je vylúčené, že Walt pôjde zachrániť Jessie, veď povedal Jackovi, že ho môžu popraviť okamžite len oni to odložili, že ho zabijú neskôr. A načo by ho aj zachraňoval, aby ho hneď potom udal na dea a svedčil proti nemu alebo aby mu podpálil dom/peniaze?

Jessiemu ale aj tak treba, mal milióny, šancu na bezstarostný život, potom šancu na novú identitu aj peniaze ale on vždy radšej robí problémy a sa potom čuduje, že je zle. Vybral si boj s Waltom, stal sa udavačom, keď neujde z vlastnej sily tak nikto ho už nezachráni. Ja tipujem, že na konci už bude jeho jedinou možnosťou celé to vyhodiť do vzduchu a sa zabiť ako robiť otroka, veď aj keby ušiel by našli tú jeho priateľku a toho chlapca, nemá už ani milióny a už nemôže ísť ani k tomu advokátovi, toto je jeho koniec, za ktorý si ale môže on sám a tak mu treba. Keby ho stále nezachraňoval Walt by už bol dávno pod zemou a to si aj zaslúži.

Či Walta chytí dea alebo či ho zabijú tí z tej bandy neviem odhadnúť.

No ale v skutočnom živote keby tí dvaja agenti uvideli tú bandu až tak ťažko ozbrojenú tak by okamžite volali posili nie sa pustiť s nimi do boja, týmto trochu spravili nelogický krok, ktorý by spravil nejaký amatér ale určite nie top agent dea, týmto to trochu pokazili.
Rad8)
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Rad8) »

Spoiler
Jedno siahnutie po vysielačke a sú mŕtvy. A nikto by tam nestihol ani prísť, veď to bolo dosť ďaleko od mesta.
Pascalwb
Addict
Addict

Spoiler
V prvom rade mali posily volat hned ako uvideli Waltovo auto, ked nie skor.
Cesar: Vsak jasne, ze ho Walt zachranoval, ked ho vyuzival stale, Jesseho vyuzival Walt a teraz ho vyuzivaju henti tam, ale ti ho tam aj doslovne priviazali.
Napísať odpoveď