Battlefield 4
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Re: Battlefield 4
No daj, ktorá hra má lepšiu balistiku? COD? Homefront? CS:GO? CS 1.6? Mafia? Bioshock? Medal of Honor? Nedajbože sniper: ghost warrior?
BF3 môže prekonať iba hry ako red orchestra alebo arma. Potlačovaná paľba síce potláča všetky turnajové aspekty hry ale v BF4 sa na to zamerali a môžem ti povedať že to je teraz oveľa lepšie. Z veľkej časti bola odstránená.
Okrem toho že si do tvojho zoznamu mrdol fpsky a arkádové fps hry čo je trochu nonsens. V arkádovej hre (CS) bez aim down the sights musí byť pevne nadefinovaný spread a recoil a to sa prejavuje na výslednom strielaní. Kdežto pri FPS máš mať spread ak strielaš od boku, ale akonáhle si v aim down the sights tak výsledné strielanie (dopadanie guliek) má ovplyvnovať recoil. A tu je hlavný kameň úrazu, pretože všetky bf na frostbite majú tento spread pevne nadefinovaný aj v aim down the sights - čiže náboje dopadajú úplne inde než kde máš namierenú mušku/kolimátor. To v multiplayerovej hre neexistuje aby bolo, šak to je totálny bullshit aby človek sa nemohol spolahnúť na svoju mušku a bolo to len o "náhode" že či trafím to kam mierim alebo nie. A pri potlačovacom efekte je tento efekt ešte oveľa znásobený. Čiže áno, je to totalne zlé.
A o takých veciach ako právo prvej strely a podobne čo v bf neexistuje sa ani nemá zmysel rozpisovať.
A o takých veciach ako právo prvej strely a podobne čo v bf neexistuje sa ani nemá zmysel rozpisovať.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Nemusíš mi vysvetľovať čo je ADS, stále si stojím za svojim že BF3 má lepšiu balistiku ako 99% FPS hier
odpad si ty, môj phenom 1600t má už x rokov a stíha vždy a všadeMichalkoOo napísal:1. Phenom procáky sú odpad
2. Ani 945 ani 965 nemá taký takt
takže ty vieš o čo ide, vieš že to tam je nachuja, ale furt je to najlepšie... tebe nepomôže už ničMichalkoOo napísal:Nemusíš mi vysvetľovať čo je ADS, stále si stojím za svojim že BF3 má lepšiu balistiku ako 99% FPS hier
-
MichalkoOo
Zablokovaný
To je pekné že ti stíha hry ale ten procesor má zásadné nedostatky ako nepodpora inštrukcií AVX, SSE4, AES. Tiež má branch predictor na úrovni core 2 dua, branch fusion absentuje, data prefetcher a neukladá dáta do register file. O tom že tam absentuje Uop cache (o veľkosti 1.5 KUops) ktorá ukladá dekódované inštrukcie, pam. radič je tak zopár generácií za riešením intelu alebo za riešením v piledriver, že výrobný proces je drahší a 3 generácie za intelom a 2 za bulldozerom ani nehovorím.The napísal: odpad si ty, môj phenom 1600t má už x rokov a stíha vždy a všade
// Samozrejme že tie inštrukcie BF nevyužíva ale v niektorých operáciách značne obmedzia výkon. Všetky ostatné veci BF využije
vysvetlenie pre menších noobov
vykonávanie operácií v Phenome je neefektívne a pomalé
vysvetlenie pre noobov:
nepredpokladám že niečomu z tohto budeš rozumieť tak vysvetlenie pre bežných užívateľov: je to sračka, predajte to kým sa dá a prejdite na FX alebo lepšie intel
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
A coze take potrebujes pocitat na CPU, ked vacsinu veci pocita GPU? Ja mam pretoceny Phenom a uzke hrdlo je pri BF3 prave grafika (pretocena AMD 6850).
P.S. hram na high s vypnutym AA a bezi to na 40+ FPS, takze sa nestazujem.
P.S. hram na high s vypnutym AA a bezi to na 40+ FPS, takze sa nestazujem.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Zahraj si hocičo čo nevyužíva všetky jadrá. Total war alebo armu. BF3 je príklad precízne naprogramovanej hry
BTW už od BC2 sa čudujem ako môže hrať niekto no HC MP , už tam ma hnevalo že som musel pustit minimalne zasobnik do jedneho aby zomrel , vidim z v BF4 to zostáva
-
MichalkoOo
Zablokovaný
od toho je hardcore mod
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Čo je na nom hardcore, akurát máš menej hp, nič viac.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Nič na ňom nieje hardcore, ale presne rieši jeho problém 
-
qwerty-xyz
balistika je o hovne a bodka, nie je mozne aby ked zamierim strielam do vsetkych moznych stran a nie tam kde mierim uz po par metroch nepriatela odo mna, ....
Ked si za tym tak stojis, pod na strelnicu, a postav sa mi namiesto terca, ja zoberiem stary vzor 58 a na 10 metrov si s mierenim vyskusame ci ta trafim, viem ti garantovat ze ked ti namierim na hlavu tak z tych 10 tich metrov dostanes presne do hlavy, ...
Ked si za tym tak stojis, pod na strelnicu, a postav sa mi namiesto terca, ja zoberiem stary vzor 58 a na 10 metrov si s mierenim vyskusame ci ta trafim, viem ti garantovat ze ked ti namierim na hlavu tak z tych 10 tich metrov dostanes presne do hlavy, ...
-
MichalkoOo
Zablokovaný
A ja ti garantujem že ked budeš pod potlačovanou paľbou tak jediné čo z teba vylezie bude hnedá munícia do gatí
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Ale v hre su zobrazený profesionalny vojaci, nie civilisti, ani nejaký nováčikovia prípadne branci. Pozri si nejake zábery s afganistanu/iraku, zistíš aku blbosť si napísal.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Píšem o ňom, nie o vojakovi v afghanistane
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Ale bavíme sa o hre a o balistike, to je aj jeho pointa.
-
qwerty-xyz
pod potlacovanou palbou, ...,
prestan bavit debila, vies ze mam pravdu ja aj ostatni tuna. tak priznaj farbu.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
A nepriznal som že potlačovaná paľba potláča všetky kompetitívne aspekty hry? Priznal, tak neviem čo riešiš. V BF4 to bude všetko opravené 
-
qwerty-xyz
no to sa vsetci tesime, lebo balistika je zaklad celej hry, to ze mi vazicky a nabytok visi vo vzduchu mam na haku, ale presne strielanie musi byt, v tomto call of duty modern warfare nikto neprešika, ...
ma sralo aj na crysis ze gulky lietali kade tade, v dead space 3 zase nesmrtelni priatelia hned na zaciatku, ta do pi*i, ked nieco zastrelim a rozstrielam na cucky, ako je mozne ze sa to behom par sekund posklada naspat, to je kus znevyhodneny hrac nie ? to nerobilo vo mne strach ale nervy....
Som OT, ja viem ... ale niektore veci v hre proste musia MUSIA byt take ako inde, lebo inak je to o riti, ....
ma sralo aj na crysis ze gulky lietali kade tade, v dead space 3 zase nesmrtelni priatelia hned na zaciatku, ta do pi*i, ked nieco zastrelim a rozstrielam na cucky, ako je mozne ze sa to behom par sekund posklada naspat, to je kus znevyhodneny hrac nie ? to nerobilo vo mne strach ale nervy....
Som OT, ja viem ... ale niektore veci v hre proste musia MUSIA byt take ako inde, lebo inak je to o riti, ....