II. Ficova vlada (3/2012-3/2016)

Diskusie na politické témy...
etc.
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: II. Ficova vlada (3/2012-2016?)

Príspevok od používateľa etc. »

TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Najsmutnejsie na tom je, ze ludia su aj napriek takymto primitivizmom dostatocne tupi na to, aby isli kedykolvek volit a este sa pri tom citia aj hrdo, ze si splnili obciansku "povinnost" :smt078
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Ja zvyčajne nekopírujem nejaké príspevky zo SME, ale niekedy sa to oplatí, myslím, že tu je to zhrnuté úplne dobre (za gramatické chyby nezodpovedám):

Smer si myslel, ze opozicia sa v parlamente v noci vyrozprava bez ich ucasti a oni nakoniec pridu ako hrdinovia az na hlasovanie a pad vlady neschvalia. Arogantne chceli predviest svoju moc a ukazat opozicii, ze ich nezaujima, lebo sa aj tak na nic nezmoze. Preratali sa. Tato noc bude pamatna. Podobne ako noc dlhych nozov za Meciara. Svojou aroganciou totiz nielen zosmiesnili a potrestali opoziciu za to, ze si trufla podat navrh na odvolanie vlady, ale celemu narodu ukazali svoju pravu tvar. A tou je pohrdanie narodom, totalny nezaujem o dialog a neucta voci institucii parlamentu. Ti gauneri by nemali zabudat, ze opozicnych poslancov si tiez zvolila znacna cast naroda, aby ich v parlamente zastupovala !!! Ako nas maju zastupovat, ked s nimi takto jednaju ? Smer si neuvedomil, ze noc im moze este viac ublizit. Poslanci Smeru sa ozrali, neubranili sa vytrznostiam a v takomto stave si odhlasovali, ze opozicii opat dovolia debatovat az zajtra vecer. Na aroganciu tohto druhu si nepamatam. Kam je vlada uvedomeleho komunistu este schopna zajst ?

Co si to vobec dovoluje ? Su len sluzobnikmi naroda, ktory si ich zvolil a ktoremu sa maju zodpovedat za riadenie tohto statu.
Zda sa, ze Ficovi odzvonilo. Pochybujem, ze to pred narodom ustoji. Prekrocil hranice unosnosti a uz niet cesty spat. Jeho politicka kariera vyusti do totalneho debaklu. Dopadne horsie ako Meciar. Ten sa nikdy nestal lokajom. Mal aspon nejaku hrdost... Tento pajac vie robit len ramena, ale je to len ubohy zbabelec bez stipky hrdosti. Lacny hrdina, ktory nikdy nedorastol na skutocneho muza so zdravym sebavedomim. Je len lokajom mocnych, ktorym poslusne sluzi...
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Urcite im to neublizi, toto je presny obraz ich volicov. Este si povedia: "Ale im ti smeraci dali."
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

presne tak :)
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

V spoločnosti akou chceme byť, by im to ublížilo. V spoločnosti akou sme im to asi tak veľmi neublíži.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

A na moju otazku nik neodpovie?
javatar napísal:...Pokial viem tak EPH je sukromna firma a financie sukromnej firmy su ich sukromnou zalezitostou (pokial ich vedenie nezverejni ako je to v pripade velkych akcioviek ale aj tam sa moze vedenie jednoducho klamat). Je nejaky legalny a spolahlivy sposob ako sa k takejto informacii dostat?
A beardie
beardie napísal:Urcite im to neublizi, toto je presny obraz ich volicov. Este si povedia: "Ale im ti smeraci dali."
ma bohuzial pravdu :(
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Ja si trochu zakonšpirujem - možno dôjde k tomu, že Fico (pod tlakom verejnej mienky, tak ako v prípade Kaliho zákona o povinnom hlásení sa, atď) napokon vyspätkuje z predaja, pričom bude zjapať, že "pravica" zabránila zlacneniu alebo udržaniu cien plynu, plyn pôjde hore a Fico na tom zarobí ďalšie politické body, jeho ovečky budú ešte viac nenávidieť "pravicu" a budú zbožňovať jeho, že sa pokúsil pomôcť im, pričom zlá-zlá "pravica" mu to prekazila, aby všetkým na Slovensku spravila zle.

Už sa dostávam na úroveň veddyho :)

//autoeditácia príspevku (18 Sep 2013, 10:17)
http://www.sme.sk/c/6939050/v-smetiach- ... oholu.html to je úroveň...
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

nie imo ta konspiracia je hlupa, fico moc horlivo buchal o stol ze spp je zadarmo a vdaka nej nepojde plyn hore

inac celkom zabava ich sledovat recnit
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

seth82: Celkom dobra taktika.

:lol: Ze upratovacka vypila tolko flias, to bude riadna alkoholicka.

Tipujem, ze v spravach o tom co sa dialo nic nebude a ked aj bude tak par sekund.

vendo: Sranda bola v noci. 5 a pol cloveka tam sedelo a citali celu noc.
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Preco vobec slopali ? Asi som presvihol zaciatok. :(
mARILYN mANSON
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mARILYN mANSON »

Ja sa takmer nikdy k slovenskej politike nevyjadrujem, ale toto ma už skutočne šokovalo.

"Bol som na vyšetrení u lekára, mám 1,5-centimetrovú tržnú ranu v ústach a pomliaždeniny na svalstve. Mám tam odtlačené ruky," hovoril Viskupič
"Pre mňa z nepochopiteľných príčin sa na mňa vrhlo päť podnapitých poslancov Smeru. Pod znôškou vulgarizmov som bol takmer prehodený cez zábradlie," tvrdí Viskupič.
Troch z piatich útočiacich poslancov Viskupič spoznal. Mali nimi byť Jozef Valocký, Ivan Varga a Antonín Cicoň.
Aká je to pre boha úroven, však sa tam správaju ako v krčme. Kde sme sa to dostali...

Len pár útržkov zo sme.sk
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Vyzera to, ze SMER si mysli, ze si uz moze dovolit opoziciu aj tlct a prejde im to. Smutne bude, ak to naozaj nebude mat ziadne nasledky.
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

t0m4s3 napísal:Vyzera to, ze SMER si mysli, ze si uz moze dovolit opoziciu aj tlct a prejde im to. Smutne bude, ak to naozaj nebude mat ziadne nasledky.
Ake by to malo mat nasledky? Na stihanie poslanca treba suhlas parlamentu, na disciplinarne potrestanie zas suhlas predsedu parlamentu a samozrejme v oboch pripadoch ma slovo len SMER. Nemaju z toho byt ake dosledky vyvodene.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Je to samozrejme len zbozne prianie opozicie (ci uz v parlamente, alebo z radov obcanov) - dosledky pri dalsich volbach
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Ukrajina/Kórea štýl. :lol:
mARILYN mANSON
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mARILYN mANSON »

V ukrajine je aspon Kličko, ktorý by tam s nim narobil poriadok.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Išlo o fľaše od whisky, rumu, ale najmä vína.
http://www.sme.sk/c/6939050/v-smetiach- ... oholu.html

Fico pije Colu, ostatni rum, ked sa to spriemeruje, oni vlastne vo vysledku piju Cuba Libre => komunisticka Kuba, nas ciel
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Len aby ste vedeli, tak SMER už tvrdí, že napadnutí boli jeho poslanci... http://tv.sme.sk/v/28064/ministri-tvrdi ... smeru.html Môj príspevok z tamojšej diskusie:

Ja som vedel, že to dopadne podobne :) A dozvieme sa aj to, že oni nepili, to pili opozičníci na čele s Matovičom. A že Fico v skutočnosti v parlamente bol a počúval pozorne všetko, čo opozícia hovorila. No proste jasné - "skutok sa nestal, všetko bolo v medziach zákona, mali sme na to právo, bolo to z našich peňazí, neporušili sme žiadne pravidlá, všetko bolo v poriadku" a podobne. HAHAHAAHAHAHAH. NO.
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Vsak neviem kolko krat hlasovali, ze nech vykonaju dychovu skusku, ani raz to neodhlasovali vcera, cista komedia. Najhorsie, ze jediny kto o tom vie, je ten co si pusti livestream, alebo precita na nete.
Napísať odpoveď