GTA V - vseobecna diskusia
-
Geogomeogo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: GTA V
Mám nejaké 2-3 hodky, a je to super
Hrateľnosťou je to ako Max Payne 3, zozačiatku je to nuda, avšak potom sa všetko pomaly začne odhaľovať. Grafika je super, príbeh je super, nejakých 15-20 misii som možno spravil. Mesto je neskutočné, každá osoba je iná. Misie sa začínajú inak ako v predošlích GTA. Klasicky to bolo tak, že ste prišli na miesto a začal cinematic. Tuna prídete na miesto a odohráva sa to priamo pred vami, proste vôjdete do otvoreného rozhovoru a zrazu sa začne misia.
Inak sa to hrá veľmi dobre. Ovládanie je super a zatiaľ nevidím nič zlé na tej veci so zmenou postáv. Takže pecka!
Btw. mám to na PS3, tak potom môžme jak výjde GTA Online dačo zahrať
Inak sa to hrá veľmi dobre. Ovládanie je super a zatiaľ nevidím nič zlé na tej veci so zmenou postáv. Takže pecka!
Btw. mám to na PS3, tak potom môžme jak výjde GTA Online dačo zahrať
ja som to hral asi 3 hodiny,hra je MEGA,to som urobil asi dve misie.vecer po lige majstrov mam na plane len tak brazdit mesto.
ako sa tam bije,zatial sa mi podarilo len klasicky punch rukou,ako sa uhybam ranam alebo kopem ?
ako sa tam bije,zatial sa mi podarilo len klasicky punch rukou,ako sa uhybam ranam alebo kopem ?
lenže tu treba počítať aj s tým, že príde aj refresh v podobe nových konzol...R* by bol hlúpy, keby GTA 5 neprišla na ONE/PS4...vydaním na PS3/360 chceli vyžmýkať aspoň nejaké peniaze aj zo starých konzol, potom prídu na rad žmýkačky z nových konzol a žmýkačka z PC verzieSphinx napísal:Je zvykom ze cca 7 mesiacov po xbox a ps3 verzii pride na rad pc verzia aby opat ozivila predaje.. myslim ze aj toto bude ten pripad
-
p4ra
Redeemer
Uz si myslim, ze zmykat vobec nepotrebuju, lebo:
- uz zarobili viac, ako miliardu
- nove konzoly ani zdaleka za taku kratku dobu nebudu take rozsirene, ako Xbox360/PS3, to je jednoducho fakt
- PC verzia pride relativne skoro, lebo vedia, ze prave na tomto segmente este mozu zarobit pekne peniaze
- uz zarobili viac, ako miliardu
- nove konzoly ani zdaleka za taku kratku dobu nebudu take rozsirene, ako Xbox360/PS3, to je jednoducho fakt
- PC verzia pride relativne skoro, lebo vedia, ze prave na tomto segmente este mozu zarobit pekne peniaze
Ja som zatial naozaj prijemne prekvapeny z 360tkovej verzie. Ma to sice svoje drobne musky, ze niekedy nedoskoci textura ale ich pocet je absolutne minimalny. Zatial sa zdrzujem iba vo Vinewoode, a uz to mi pride dostatocne rozlahle 
Najvacsou kuriozitou pocas pozerania videii bol pre mna jazdny model. Ten vsak musim povedat je podla mne velmi dobry, dokonca sa mi jazdi o cosi lepsie ako v IV. Horsie je to vsak so strielanim z auta.
Otazka pre majitelov hry:
Najvacsou kuriozitou pocas pozerania videii bol pre mna jazdny model. Ten vsak musim povedat je podla mne velmi dobry, dokonca sa mi jazdi o cosi lepsie ako v IV. Horsie je to vsak so strielanim z auta.
Otazka pre majitelov hry:
Spoiler
Ma uz niekto vsetky shooting range na gold? Je za to achievement?
-
Hellboy248
Guru wannabe
p4ra: zrazil, uz ma aj zralok zozral 
-
DeJF
Addict
keby len lesnú zverp4ra napísal:Zrazil uz niekto len tak na ceste lesnu zver?Proste mi vbehla do cesty.
-
Hellboy248
Guru wannabe
DeJF: chod do strip clubu, daj si sukromny tanec a mozes si dohodnut rande s jednou alebo dvoma kurvami ktore budes mat potom uz v kontaktoch a volat kedykolvek