Sťahovanie do BA
-
spojka13
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Sťahovanie do BA
je to fakt až take nutne nechavat batožinu tam?
No, akurát uvažujem, že ak cez semester pôjdem domov, naspäť pôjdem nočákom z nedele na pondelok, v BA je po šiestej (samozrejme, ide zima, možno čakať aj hodinové meškanie) a škola začína o ôsmej. Na intrák už nebudem stíhať ísť, teda potrebujem miesto, kde si ten kufor nechám. Ak mi ho vrátnik nebude ochotný uložiť niekde v škole, tak tá úschovňa je asi jediné zostávajúce riešenie.
-
kukiak
Addict
Vsetko zbytocne komplikujes, ale na to prides ked sa uz otukas.. ak to nestihnes, nevidim problem preco by si si to nemohol zobrat do skoky, kopa ludi to tak robi.. akurat jedlo v plastovych miskach sa ti pokazi, ale to tak ci tak.
-
Andi_Cibula
Addict
Az sa otuka, pride aj na to, ze nepotrebuje aby mu maminka prala a varila. 
Vedel by mi niekto povedať, či je MHD zastávka Nový Most to isté, ako zastávka Most SNP? Trochu sa vyskytli nezhody medzi CP.sk a názvami v Google Maps.
-
TommyHot
Addict
Ano, je to to iste. Je to zastavka pod mostom s UFOm, zo strany od hradu, nie od Petrzalky.
Díky moc. Ešte ak máš minútku , vieš mi zakresliť na mape, kde je zastávka pre smery zo/do zastávky ZOO pre linky 30 alebo 37? V základe si to viem nájsť aj cez appku iTransit, avšak našiel som iba jednu. Je tu šanca, že tá jedna určuje oba smery, je to pravda alebo tú druhú iba nevidím? 
/ hovorím o zastávke Most SNP pre linky 30,37. Nie o zastávke ZOO.
/ hovorím o zastávke Most SNP pre linky 30,37. Nie o zastávke ZOO.
30 a 37 ma konecnu na zastavke Most SNP cize odtial ide len jednym smerom.
Ale ked chces vediet kde je zastavka na vystupovanie (smer od Zoo) tak je to tuto http://goo.gl/maps/Mhun0 ako stoji hned za krikmi ta slecna v bledom kabate
Ale ked chces vediet kde je zastavka na vystupovanie (smer od Zoo) tak je to tuto http://goo.gl/maps/Mhun0 ako stoji hned za krikmi ta slecna v bledom kabate
http://vas.cas.sk/clanok/8602/chceme-is ... -ludi.html
Fúha, tak ja môžem byť rád, že som dostal celkom normálnu izbu, že na WC som ešte za tri dni nikoho nestretol, že mám v pohode spolubývajúcich a tak..
Fúha, tak ja môžem byť rád, že som dostal celkom normálnu izbu, že na WC som ešte za tri dni nikoho nestretol, že mám v pohode spolubývajúcich a tak..
Ja som na ubytovni, izba úzka ako bunka, takú ako poznáte z kempingov, sme tu traja, čiže tri postele, keď sú dve vedla seba, tak v strede vznikne priestor pre prechod jednej osoby, viac nie, musíte sa preskakovať. Ale je tu aspoň čisto. Je to síce drahšie ako internát, ale vynášajú smeti a udržiavajú to tu. WC a sprchy sú spoločné, ale sú čisté, je ich dosť a skoro nikdy tam nikoho nestretávam. Je tu spoločná kuchynka a takéto srandy. Jediný nedostatok je internet s rýchlosťou asi 0,1-0,5 mb/s (áno, megabitov), ktorý navyše často padá.
Ak hladate rychlo pracu tak kuknite na http://www.lunalc.eu/kariera/, vzdy radi ponuknu 
Existuje web, kde by sa dalo nájsť, kedy sa v BA organizujú stretnutia s politikmi, prezidentské debaty, diskusie so známymi osobnosťami a iné podobné veci? Lebo pozerám, že každý deň sa niečo deje a vôbec o tom neviem.. CITYLIFE.sk poznám, ale tam je to zamerané skôr na kultúru.
kamdomesta.sk mozno, avsak to je tiez skor kulturne. Na veci ktore spominas je najlepsi Facebook a stalkovanie podobnych skupin, ktore sa tomu venuju 
Kde je Pálffyho palác? Niekde oproti americkej ambasáde, že? Lebo TU píšu, že Zámocká ulica, TU je to zase Pánska ulica. Aby som teda dobre trafil - je to na Hviezdoslavovom námestí, že?
-
spojka13
Darca
pokial viem o palfyho palaci, tak je na zamockej, nad zocohovou.
žlta je ten palac,
červena machula je zastavka na Zochovej + cesta tam zo zastavky
žlta je ten palac,
červena machula je zastavka na Zochovej + cesta tam zo zastavky