Zdravím
kúpil som si túto zvukovú kartu: Creative SOUND BLASTER Recon3D Fatal1ty Professional PCIe
http://www.alza.sk/creative-sound-blast ... 298881.htm
A nejdu mi šetky kanali ani cez ipticu ani normalnym 3,5jackom centrak nefunguje bassy žiadne. Mam dačo nastaviť alebo som dačo nenastavil ? Prečo mi to hrá tak zle ?
Keď kliknem v programe Trustudio na položku speakers/headphone tak tam si možem vybrať a keď kliknem na jednotlivé repráky tak šetky idú okrem centráka. Keď si pustím pesničku s pc tak hrajú len 2 predné. poradte čo s tým prosím. Zvukovku som zapojil do PCIe expres x16
ďakujem
Creative SOUND BLASTER Recon3D Fatal1ty Professional PCIe
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Creative SOUND BLASTER Recon3D Fatal1ty Professional PCI
Prečo by mala stereo hudba hrať zo všetkych reprakov?
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Musis si v driveroch nastavit surround. Potom ti budu hrat vsetky repraky.
No presne to chcem docielit aby mi hrala hudba zo vsetkych reprakov.
Ale mne centrovy reprak ani nefunguje, to je najhorsie a ked som mal staru zvukovku tak mi setky hrali. Takze nechapem co sa geraz deje ci je karta zla ci co. Ci mam daco zle nastavene.
Ale mne centrovy reprak ani nefunguje, to je najhorsie a ked som mal staru zvukovku tak mi setky hrali. Takze nechapem co sa geraz deje ci je karta zla ci co. Ci mam daco zle nastavene.
Mám podobnú zvukovku a tiež som mal s tým problém. Neviem presne čo to rieši, ale napíšem ti nastavenia v control panely. v THX truestudio pro si zaškrtni surround a v Speakers / Headphones si zaškrtni všetko v Optional speakers a Full-range speakers mám len "front left and right". Malo by to vyriešiť tvoj problém.
no spravil som to a problem to aj vyriešilo ale najhoršie je to že mne centrovy reproduktor neprehra ani ten skúšobný zvuk keď klikneš v speakers/headphone na konkrétny reproduktor (centrák) tak mi v ňom len 2x pukne. Do zvukovej karty som zapojil predný panel na skrinke, kde mám 2x 3,5 jack na sluchátka a mikrofón. A samotnú kartu som zapojil do PCIe x16 do toho najdlhšieho, myslíš že by mohol byť problém v tom ???
A dík za rady
A dík za rady