Ahojte, potreboval by som poradiť. Niekedy keď zapnem pc tak sa mi na monitore objavia čiary, ktoré niekedy zmiznú po reštarte pc a niekedy sa ich nemôžem zbaviť. Neviete čím by to mohlo byť? Skúšal som, či nie je náhodou grafická karta povytiahnutá, alebo nejaký konektor, ale všetko je tak ako má byť. Celé pc som vyčistil, skúsil preinštalovať aj win aj ovládače, ale nepomáha. Ďakujem za každú radu.
Ps. - pc je trochu starší, jedná sa o amd 4400+, radeon 1950x 256mb samizdá, 350w zdroj, 1 gb ram, monitor 21" benq a nejaký 320gb disk.
Čiary cez monitor
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Čiary cez monitor
je to CRT alebo LCD monitor? Ak starý crt, skús demagnetizovať. Skús aj prezreť kábel k monitoru, či nie je niekde poškodený a či je dobre dotlačený do počítača. Ak máš možnosť, skús aj iný monitor a/alebo tento svoj monitor na inom počítači
-
007miroslav007
Expert
Je to LCD tak z roku 2004. Nad tým káblom som rozmýšľal, ale veru som na to zabudol. Skúsim. Dám vedieť a ak tak dám sem screen z toho monitora, že aké sú to čiary. Sú len bielej farby, a keď prejdem myšou cez ne tak sa stratia a objavia sa na inom mieste...
-
dobi235
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
mozno odchadza graficka