To urcite nie si. Vidim tie tvoje vyjadrenia...MichalkoOo napísal: Nie som fanúšik série "FIFA"
Pro Evolution Soccer 2014 [ PES2014 ]
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Pro Evolution Soccer 2014 [ PES2014 ]
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Aha, takže každý komu sa nepáči EA NHL musí byť automaticky fanúšik 2K NHL?
EDIT: pozerám že 2K NHL sa už nevyvíja ale vieš ako som to myslel
EDIT: pozerám že 2K NHL sa už nevyvíja ale vieš ako som to myslel
-
Pigesko
King
- Kontaktovať používateľa:
Športové hry zrátam s rezervou na jednej ruke, takže nechápem aké zásadne zmeny očakávaš keď je konkurencia nulová? A čo sa ti vlastne u oboch hier nepáči? konkretizuj...pretože s kľudným svedomím môžem povedať, že momentálne každý novo vydaný ročník je u oboch sérii lepší, než ten predchádzajúci.
Už sa teším po grafickej stránke skvele uvidíme hratelnosť
Gameplay
Gameplay
-
Ryan Giggs
VIP
Nie, kazdy kto sa v teme vo fife vyjadruje tak ako ty. A kto nedokaze byt ani stipku objektivny. A kto hodnoti hru ktoru este nehral.MichalkoOo napísal:Aha, takže každý komu sa nepáči EA NHL musí byť automaticky fanúšik 2K NHL?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
-
lekoklatik
VIP
Sa mi paci ako nezaujato je to video robene 
A tak som si spravil mensi prieskum a:
http://peskingsedition.freeforums.org/n ... 9-480.html
https://www.google.sk/search?q=PES+2014 ... =965&dpr=1
To robil asi niekto ako ty.
Ale kazdopadne paci sa mi ze PES je z ingame a takmer vsetko jeto zaber kde je vrhnuty tien (farba hraca v tieni vyzera realnejsie nez FIFA),
kdezto FIFA modely vyzeraju ako v editovacom nastroji podla toho ako sa "hybu" a vsetko su to zabery na slnku.
Tiez ked sa pozries ako vyzera MGS 5
ktory bezi na uplne rovnakom (FOX) engine, tak normalnemu cloveku musi nad tvojim prispevkom az rozum zastat, ze z akej pety a mozno low detailov je to porovnanie vytiahnute.
Prijmne vrhanie tienu na konkurenciu. Som rad ze si viac ludi zaobstara vdaka tomu H2H comparsion FIFU 14
(tak ako je to v komentaroch tu http://fifa14review.com/fifa-14-vs-pes- ... omparison/ )
Trololol
A tak som si spravil mensi prieskum a:
http://peskingsedition.freeforums.org/n ... 9-480.html
https://www.google.sk/search?q=PES+2014 ... =965&dpr=1
To robil asi niekto ako ty.
Ale kazdopadne paci sa mi ze PES je z ingame a takmer vsetko jeto zaber kde je vrhnuty tien (farba hraca v tieni vyzera realnejsie nez FIFA),
kdezto FIFA modely vyzeraju ako v editovacom nastroji podla toho ako sa "hybu" a vsetko su to zabery na slnku.
Tiez ked sa pozries ako vyzera MGS 5
ktory bezi na uplne rovnakom (FOX) engine, tak normalnemu cloveku musi nad tvojim prispevkom az rozum zastat, ze z akej pety a mozno low detailov je to porovnanie vytiahnute.
Prijmne vrhanie tienu na konkurenciu. Som rad ze si viac ludi zaobstara vdaka tomu H2H comparsion FIFU 14
Trololol
-
MichalkoOo
Zablokovaný
1. Je to vytiahnuté z konzolovej verzie
2. FIFA je v tvárach oveľa lepšia
3. Keby si niečo vedel o tvorbe hier tak vieš že engine nerobí grafiku a oveľa lepšie je použiť engine robený výlučne na športové hry a roky optimalizovaný pre potreby hry ako engine z MGS
4. Všetky porovnania sú z old-gen fify (ale aj tak to vyberá o zopár tried lepšie)
5.
A este raz hovorím že nie som fifa fanboy, len sa mi nepáčia tváre v PES. Hrateľnosť podľa dema nevyzerá zle.
2. FIFA je v tvárach oveľa lepšia
3. Keby si niečo vedel o tvorbe hier tak vieš že engine nerobí grafiku a oveľa lepšie je použiť engine robený výlučne na športové hry a roky optimalizovaný pre potreby hry ako engine z MGS
4. Všetky porovnania sú z old-gen fify (ale aj tak to vyberá o zopár tried lepšie)
5.
A este raz hovorím že nie som fifa fanboy, len sa mi nepáčia tváre v PES. Hrateľnosť podľa dema nevyzerá zle.
-
guess.whoo
Redeemer
ja som si zase nikdy nejak nezvykol na menu v PES hrach. Nejake je to neprehladne, priliz modre furt 
btw dnes alebo zajtra by mala byt vonku
btw dnes alebo zajtra by mala byt vonku
-
Murder_Inc
Star
Tak konečne som sa dočkal a už je PES 2014 aj u mňa v PC. Menu je dosť v jednoduchom štýle, podľa mňa krajšie bolo v 2013. Teraz k samotnej hre - zatiaľ som hral len dva zápasy. Grafika ma veľmi neuchvátila, mám detaily na High, ale neviem či to nie je skôr krok späť, aspoň ja som mal taký pocit. Vôbec som nemal pocit, že hrám najnovší futbal od Konami, postavy mi prišli nejako skreslené (možno len moje prvotné pocity). Samotná hratelnosť tiež nič moc, je pekné že sa dá pohybovať hráčom do viacerých smerov, čiže dribling má širší záber, ale zase keď som to hral na úrovni Professional ako som bol zvyknutý, tak sa mi hráč len motal ako prd v gaťách a loptu mi zobrali. Že by som spravil nejakú klučku, to sa mi ani nepodarilo, musím ešte pozrieť tutorial a zahrať si tréning. Zatiaľ si myslím že PES 2013 je hratelnejšie lepšie ako táto nová skomolenina a dalo sa aj lepšie kombinovať a robiť akcie. Zatiaľ sú to len moje prvé dojmy z 2 zápasov.
-
guess.whoo
Redeemer
Ja som zahral asi 5-6 zapasov ale je to bieda. Prepinanie medzi hracmi je katastrofalne pomale, neviem ci mate rovnaku skusenost (v obrane). Sprint je asi nejaky joke od nich ked som ovladal Balea tak ma presprintoval Huth a zacinali sme narovnako..hram become a legend a to je znova na dobrej urovni. Mohlo to byt lepsie, napr ako Nba 2k seriach, ale aspon nieco kym vyjde fifa
-
Murder_Inc
Star
Hej, tá obrana je aj u mňa katastrofálna zatiaľ, ale páči sa mi možnosť odtlačania ramenom, síce 90% som vždy urobil faul, ale pridáva to na realite. Tak isto aj naopak v ofenzíve sa dá ramenom odtlačiť hráč, ktorý bráni. Na professional úrovni sú aj prihrávky obtiažne, keď chcem hrať štýlom na jeden dotyk, treba dopredu pozerať kde mám hráčov, ako sú voľní a dopredu aj hneď stlačiť prihrávku, lebo inak by ju začal hráč spracovávať, síce je to obtiažne, ale tiež reálnejšie. Tak isto aj strely, už sa nedá vystreliť z akejkoľvek pozície a všelijako vykrútenou nohou ako na PES 13, čo je ďalšie
S tými fintami a klučkami som prišiel na to, že treba vypnúť v nastaveniach funkciu Autofeint, vtedy sa dá urobiť ľubovoľný pohyb a aj ľubovoľná klučka, pretože keď som mal túto funkciu povolenú, tak sám PC mi určoval správny pohyb.
Ešte sa nechcem veľmi púšťať do Become a legend ani Master League, počkám radšej na prvý Pesedit, aby bolo všetko "oficiálne"
Ešte sa nechcem veľmi púšťať do Become a legend ani Master League, počkám radšej na prvý Pesedit, aby bolo všetko "oficiálne"
-
guess.whoo
Redeemer
mne to nejako nevadi. No a tie nastavenia asistencie PC su uplne otrasne. Nieco nastavim a musim si zapnut zapas aby som videl ako to funguje.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
FIFA zas a znova vyhrala 
-
Maxpayne
Light Professional
fifa tento rok jasne prehrala,pes 2014 je realnejsi futbal ako fifa,preto ty co maju problemy,radsej zahraju arcadu 
-
Murder_Inc
Star
To MichalkoOo: tvoj názor, pre mňa sú to už roky kde je PES kráľom futbalovej simulácie.
Ja som vypol všetky tie sr*čky, ktorým PC reguluje hru a je to podstatne lepšie
Ja som vypol všetky tie sr*čky, ktorým PC reguluje hru a je to podstatne lepšie
-
guess.whoo
Redeemer
PES 13 bol lepsi ako FIFA 13, ale tento rocnik ho zrejme neprekona. Odohral som asi 10 zapasov Become a legend na Regular a umela inteligencia spoluhracov a protihracov je na bode mrazu. Tak si hovorim, ze sa to zlepsi ked si dam o uroven vyssie..nic. O nieco lepsie branenie, no utok a zaloha stale nula bodov. V 13tke to bolo ovela lepsie spravene. Za cely ten cas som videl hracov spravit len 1 a tu istu klucku do boku.
Hravam futbal na PC uz asi 15 rokov takze s radami o arcade si mozes vies co
Hravam futbal na PC uz asi 15 rokov takze s radami o arcade si mozes vies co
Ja som hral naposledy FIFU 2005 odvtedy iba demo vyskúšam ale ovládanie na fife mi príde divné
. Zatial je toto podla mna najlepšie PES-ko od 2008, práveže mne sa menu páči konečne bez Messiho ani Ronalda
navyše viac fantasy líg = viac reálnych koňečne bude CL a MLS spolu 
-
Murder_Inc
Star
Inštaloval niekto ten nový oficiálny patch od Konami, že čo to opravuje?
2 nové lopty a nejake dresy a už sa dá hrať online dúfal som v japonskú ligu