urologický problém
Re: urologický problém
qwerty-xyz: maj sa, nech sa ti v zivote dari.
vela stastia so zasnubami, musi byt prijemne vediet, ze ziadas o ruku zensku, o ktorej viem, ze ta podje*e hned pri prvej prilezitosti 
Nie je to prvýkrát, čo mám pocit, že qwerty je uplink. Presne rovnaký názor. "Ja viem o živote všetko, to len vy ste obmedzení, keď nevidíte pravdu."
//už si aj nakladám
dúfam, že mi sám veľký všeznalec odpustí.
//už si aj nakladám
-
qwerty-xyz
moznoze som.
co vies.
- - - Zensku mam dobru, aj jej verim, ale proste doba je taka ludia su kur*y....
- - - Zensku mam dobru, aj jej verim, ale proste doba je taka ludia su kur*y....
Tak ked si si niečo nahmatal tak čo sa bojíš za návštevu urologa nic nedáš. Títo ludia su profesionáli tolko prípadov im prejde rukami dennodenno stovky že na vaše "prednosti" sa nik pozerat nebude. A ak ide o to či je to prijemne, či nie, nám ženám rovnako nie je príjemná prehliadka u gynekológa, ale tu ide o zdravie a prevenciu.
A neni je vam horsie ist za urologickou zenou ? Ked vam ohmatava pohlavny ud pekna zenska a sa vzrusite, postavi sa vam ... nebude to trapny moment u doktorky ?
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Pre niektorych ludi evidentne nie. Postavi sa, tak jej ho rovno napcha do huby a este mu ona za to podakuje
To som nemyslel, o tom silne pochybujem, ze by to nejaka doktorka robila. No mne by to bolo trapne, keby mi tam ohmatavala ud nejaka mlada doktorka a pri tom by som sa co i len trosku vzrusil, predsa len dotyky su dotyky a este na takom mieste. Alebo myslite, ze by to nebolo trapne, aj keby sa to stalo ?
-
t0m4s3
Admin
Trapne by ti asi bolo, ale jej si myslim urcite nie. Nie si prvy ani posledny, ktoremu sa to stalo. Si predsa chlap, tak je uplne normalne, ze sa pri dotyku vzrusis, nie?
-
Grim
Darca
...nie, pre ňu by to bol kompliment...
...ale teraz vážne...myslíš, že budeš jediný komu sa z nej postaví, ak je naozaj taká pekná?...prípadne si pre istotu doma vylešti a u doktorky nebude problém...
... ale potom bude sklamana, ze sa ti nepostavil a just ti napise zlu diagnozu
pozor na to!
pozor na to!
-
PhYs0c
King
tak ja by som sa nebál, že sa mi pri dotyku postaví..ja mám alebo skôr mal som opačný problém, niektorí asi budú vedieť, aký topic mám na mysli
k veci: povedal mi, že to nič nie je, je to iba nadsemenník, preto mi to vraj mohlo prísť nenormálne, lebo pravý mám hore a ľavý zospodu..ale bol to haluzák, nerozprával semenníky ale vajcá
"denne chytím aj 40 vajec" ..."dnes len samé vajcá, už mi z toho je*e"
tak sme sa aj zasmiali, a nič mi nikam nestrkal, vďaka bohu 
k veci: povedal mi, že to nič nie je, je to iba nadsemenník, preto mi to vraj mohlo prísť nenormálne, lebo pravý mám hore a ľavý zospodu..ale bol to haluzák, nerozprával semenníky ale vajcá
opacny? akoze ti zvlhne posva? to je opak erekcie, nie?
-
javatar
Hardcore addict
to je ekvivalent, nie opak
zrejme sa mu pri dotykoch penis scvrkava
dost blbe...
zrejme sa mu pri dotykoch penis scvrkava
-
PhYs0c
King
Mudrlanti
nie na erekciu mi nestaci len dotyk rukou niekedy dokonca ani nieco viac...vam ked baba chyti vtaka hned sa vam postavi?
-
qwerty-xyz
tak hned ne, ale v priebehu casu ked ho chyta tak hej ....
tebe sa nepostavi ked ti ho chyta pekna zena?
Keď pekná žena, tak áno. Ale keď je to urologička, hoc aj tá najkrajšia zo všetkých, tak sa len tak ľahko nepostaví. Si v strese, často býva studené lehátko, nehovoriac možno o studených rukách, nevieš, čo príde, čakáš každú chvíľu prst v riti, dúfaš, že to nebude nič vážne. No neviem, či v tom okamihu sa niekto dokáže psychicky aj fyzicky uvoľniť a postaviť svojho vtáka do pozoru.
Viem, že pri jednom takomtu vyšetrení som mal vajká tak stiahnuté, že bol problém niečo nahmatať.
Viem, že pri jednom takomtu vyšetrení som mal vajká tak stiahnuté, že bol problém niečo nahmatať.
Hm tu uz som sto rokov nebol ale uz dlhsie mi jeden problem tohto typu vrta hlavou. vždy ked som opitý a spravím sa (ci už pri sexe alebo davnejsie pri anne dlanovej) tak mam cca tak 30 minut velmi neprijemnu bolest v mojej pyche je to pocit ako by som chcel močit ale nemôzem môzem iba po troškách už sa mi to dlhšiu dobu nestalo no minuly mesiac sa mi to stalo tak 2x čo je na tom čudné že sa to stáva iba ked som opitý. a neviem ako taketo niečo vygooglit
a netušim kde by som našiel urologa ale tak v trafike to asi nebude čo sa tyka hanby tak par rokov dozadu by som sa urcite hanbil ale teraz by mi asi skor islo o to nech je všetko v poriadku.
-
hojko
Site Admin
JV: Co tak si otvorit Google a napisat tam tvoje mesto a za to urolog, trebars "Bratislava urolog" - budes prekvapeny co vsetko najdes 
-
mirak2
Hardcore addict
vola sa to prostata a pri/po sexe je zvacsena a tym padom tlaci na mocovu ruru a mozno aj dalsie veci... preto nemozes stat a moze to boliet... starsi chlapi s tym maju problem vkuse