Tukanec na parkovisku
Tukanec na parkovisku
Ahojte. Potreboval by som sa poradit ohladom mojej situacie. Pred necelymi dvoma tyzdnami mi sused skrabol autom moje auto. Samozrejme neprisiel mi to povedat ale skrabance sedia dokonca na milimeter presne. Tak som nabehol nasraty za nim ked som zistil kto ma poskrabane auto a priznal si chybu povedal ze pojde na poistovnu. Mne to havarijna nepokryje pretoze je to mala skoda ale auto mam nove a nechcem tam mat v podstate velky skrabanec cca 15x20cm.
Takze ako som pisal presli necele dva tyzdne a ten kkt sa mi samozrejme vyhyba a nic nevybavil, ja nemam problem dat mu po papuly alebo odkopnut spetaky ale chcel by som to najprv riesit v medziach zakona. Tak by som sa chcel informovat ake su moznosti ? Je jasne ze utiekol z miesta ale ako mu to dokazat keby zapieral atd...kazda rada dobra,dakujem
Takze ako som pisal presli necele dva tyzdne a ten kkt sa mi samozrejme vyhyba a nic nevybavil, ja nemam problem dat mu po papuly alebo odkopnut spetaky ale chcel by som to najprv riesit v medziach zakona. Tak by som sa chcel informovat ake su moznosti ? Je jasne ze utiekol z miesta ale ako mu to dokazat keby zapieral atd...kazda rada dobra,dakujem
Re: Tukanec na parkovisku
ak si to priznal a nic neriesi zavolat policiu
ano je to samozrejme asi jedina moznost ale co ak bude zapierat ? Neviem ake su postupy dokazovania viny
mam ho este raz ja konfrontovat s tym ze kedy to chce riesit a vsetko si natocit ? Viem ze video nieje v nasom state ako nejaky extra dokaz ale na postrasenie keby zapieral pred policiou by mal stacit...dalsia vec je ta ze on ma 15dni na nahlasenie skody a to uplynie v nedelu..ale samozrejme ja mozem tvrdit ze sa to stalo neskor a tak si ,,lehotu predlzit,,
mam ho este raz ja konfrontovat s tym ze kedy to chce riesit a vsetko si natocit ? Viem ze video nieje v nasom state ako nejaky extra dokaz ale na postrasenie keby zapieral pred policiou by mal stacit...dalsia vec je ta ze on ma 15dni na nahlasenie skody a to uplynie v nedelu..ale samozrejme ja mozem tvrdit ze sa to stalo neskor a tak si ,,lehotu predlzit,,
-
tacosi
Moderátor
- Kontaktovať používateľa:
Spisany zapis o nehode nemas,zize tam ziadna lehota neplynie.
Nahlasit na policiu,a znalci od nich si to uz pridu overit.
Je to klasifikovane ako utek z miesta nehody/skodovej udalosti,ktory je trestany pokutou+tusim ze odobratím vodicaku,takze to bude mat tazke.
Musis si byt ale na 100% isty,ze to bol on a hlavne sa mu tym nevyhrazat,ani mu o tom nic nespomenut,pretoze staci aby si to dal opravit,alebo aby to viacej donicil,a dokazy mas v tahu.
Nahlasit na policiu,a znalci od nich si to uz pridu overit.
Je to klasifikovane ako utek z miesta nehody/skodovej udalosti,ktory je trestany pokutou+tusim ze odobratím vodicaku,takze to bude mat tazke.
Musis si byt ale na 100% isty,ze to bol on a hlavne sa mu tym nevyhrazat,ani mu o tom nic nespomenut,pretoze staci aby si to dal opravit,alebo aby to viacej donicil,a dokazy mas v tahu.
aha to ma ani nenapadlo s tou lehotou ked to nieje na papieri. Tak ako som pisal priznal sa,skrabance vidno aj na mojom aj na jeho aute (kupil ho pred 3 tyzdnami nove polo),presiel som to s metrom a je to uplne presne. Takze ze to bol on vieme vsetci tu ide skor o to ako sa zachova pri konfrontacii s policiou.
Dakujem za vase odpovede pomohli ste mi,ak mate este nejake postrehy rad si ich precitam
Dakujem za vase odpovede pomohli ste mi,ak mate este nejake postrehy rad si ich precitam
-
tacosi
Moderátor
Zachovat sa moze ako len chce,,,,jeho zapieranie bude mat nulovu hodnotu,ak to znalec potvrdi.
-
vendo
Guru
pre istotu si to auto nafot
To, ze pojdena poistovnu je blbost. Zober to tlacivo o nehode, co mas mat povinne v aute, vypis to a daj mu to podpisat. Ak to nepodpise ihned volaj zelenych. Za utek z miesta nehody je pokuta + odobratie vodicaku na 2 roky.
-
martinez13
Light Professional