Taxislužba BA
Taxislužba BA
Ahojte,
viete mi poradiť nejakú dobrú taxislužbu v BA (auto mi je jedno aké, aj keby to mal byť favorit)? V Bratislave sa moc nevyznám, takže potrebujem niekoho "férového", nieže ma povozí po celom meste ...
+ ak niekto vie, že má prehľad, koľko sa pohybujú ceny:
Avion - Aupark
žel. stanica - Aupark / Avion
Dík, K+
viete mi poradiť nejakú dobrú taxislužbu v BA (auto mi je jedno aké, aj keby to mal byť favorit)? V Bratislave sa moc nevyznám, takže potrebujem niekoho "férového", nieže ma povozí po celom meste ...
+ ak niekto vie, že má prehľad, koľko sa pohybujú ceny:
Avion - Aupark
žel. stanica - Aupark / Avion
Dík, K+
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Re: Taxislužba BA
nazdar, ja mam dobru skusenost s euro-taxi 02/16022
myslim si ze ked soferovi neprezradis ze nie si miestny tak ta nebude klamat, len zaklad je si taxik zavolat telefonicky, nie nasadnut do hocijakeho na ulici co stoji.
telefonicke objednavky maju 50% zlavu
myslim si ze ked soferovi neprezradis ze nie si miestny tak ta nebude klamat, len zaklad je si taxik zavolat telefonicky, nie nasadnut do hocijakeho na ulici co stoji.
telefonicke objednavky maju 50% zlavu
-
Hellboy248
Guru wannabe
02 17699 - Pressburg taxi
edit: najviac sa mi u nich paci, ze volam zo svojho telefonu stale a pri zdvihnuti ma uz menom oslovia a pytaju sa ma na miesta kde som si davnejsie bral taxi
edit: najviac sa mi u nich paci, ze volam zo svojho telefonu stale a pri zdvihnuti ma uz menom oslovia a pytaju sa ma na miesta kde som si davnejsie bral taxi
Ja mám zase dobré skúsenosti s Trend Taxi 02 16302, chodia tam aj celkom slušné autá (nový superb, mercedes e atď.)...Len aj pri telefonickej objednávke sú trochu drahší (cca 0,7€/km).
Neodporúčam Hello Taxi 02 16321,sú síce lacní ale každý druhý taxikár je nevychovaný sedlák...
Celkom v pohode je aj Bratislava Taxi 02 16300 a sú lacní...
Neodporúčam Hello Taxi 02 16321,sú síce lacní ale každý druhý taxikár je nevychovaný sedlák...
Celkom v pohode je aj Bratislava Taxi 02 16300 a sú lacní...
-
TommyHot
Addict
02 16303 - neviem ako sa volaju, ale z kammeneho ma na trnavsku do kolosea odviezli za 2.90.. kamos si zas pochvaluje tychto 02 5596 9696
Nakoniec som zavolal taxi ktorú poradil TommyHot 
Prišiel starší milý pán. Cestou ešte počul z dispečingu, že na trase má zákazníka, či by vadilo ak ho zoberieme. Nakoniec som mal ešte dopravu lacnejšiu
Spokojnosť 
Prišiel starší milý pán. Cestou ešte počul z dispečingu, že na trase má zákazníka, či by vadilo ak ho zoberieme. Nakoniec som mal ešte dopravu lacnejšiu
-
TommyHot
Addict
Veru, oni maju milych taxikarov. Minule sme isli s kolegom z Antinori a v taxiku sme sa rozpravali o casnicke s vystrihom, ktora mala na cecku nieco vytetovane. Taxikar, starsi pan sa hned s nadcenim pripojil do debaty
aspon nam rychlejsie ubehla cesta...
02 / 06 0777 Taxi Taxi
lacny a celkom pohodaci soferi
sem tam sa najde aj sedlak ale aj to sa da prezit
lacny a celkom pohodaci soferi
sem tam sa najde aj sedlak ale aj to sa da prezit
Zajtra vyskúšam a dám aj ja potom vedieťTommyHot napísal:02 16303 - neviem ako sa volaju, ale z kammeneho ma na trnavsku do kolosea odviezli za 2.90.. kamos si zas pochvaluje tychto 02 5596 9696
-
uplink
VIP
Jazdím taxíkmi skoro dekádu aktívne denno denne a vychádza mi to takto:
1. Caribics
2. Hellou Taxi
3. Fun Taxi
4. Taxi Taxi [tiež sú známi ako Cigáň Taxi
]
5. Taxi Bratislava [avšak po rokoch sa z nich vykľula banda idiotov, aspoň ich taxikárov]
1. Caribics
2. Hellou Taxi
3. Fun Taxi
4. Taxi Taxi [tiež sú známi ako Cigáň Taxi
5. Taxi Bratislava [avšak po rokoch sa z nich vykľula banda idiotov, aspoň ich taxikárov]
Cigáň Taxi
to je to spravne pomenovanie
ja jazdím týmto 02 16616 - asi to je super taxi, tuším 3,70 minimálne jazdné a celkom spokojný a väčšinou dôjdu skoro hneď.
Takže 02 16303 tiež odporúčam. Prišla milá TAXIKÁRKA a platil som tak "normálne"...
-
PhYs0c
King
tiež vyskúšam asi tých od tommyho, koľko si mám asi pripraviť od hlavnej autobusky na karpatské námestie? a ako sa "spoznáme" ? 
-
TommyHot
Addict
Neviem kolko ta to bude stat, ale zistil som, ze sa volaju Radio Taxi. Mozno najdes nejaky cennik na nete..
-
PhYs0c
King
ďakujem, ak dobre pozerám tak na 10km 5€
je kopec lacnych taxisluzieb, ale na zaklade dlhodobych skusenosti som sa im zacal vyhybat z dvoch dovodov:
1/vecsinou nepohodlne, male, stare auta s cudnym puchom
2/castokrat su taxikari akoby by somto povedal slusne, trochu zvlastny svojim prejavom
Zostal som pri tejto http://www.taxi-limousine.sk/o-nas.php kde je najlepsi pomer cena/kvalita
1/vecsinou nepohodlne, male, stare auta s cudnym puchom
2/castokrat su taxikari akoby by somto povedal slusne, trochu zvlastny svojim prejavom
Zostal som pri tejto http://www.taxi-limousine.sk/o-nas.php kde je najlepsi pomer cena/kvalita
-
PhYs0c
King
rádio taxi už nikdy viac 
volám tam, hovorím z hlavnej autobusovej stanice na karpatské..dispečerka poslala taxík na hlavnú stanicu (čo taxikár pochopil ako vlakovú) potom mi vysvetlil, že som ju zmiatol tým, že som povedal hlavná autobusová a nie iba autobusová, pretože oni hlavnou volajú vlakovú a to som ja nemal odkiaľ vedieť
potom ešte nadrzovku volal šéf taxislužby do taxíka, že vysvetlite pánovi aký je rozdiel medzi hlavnou a autobusovou, taxikár mu povedal "čo to ešte do krista riešiš, už sme sa našli" potom si naňho zanadával, aj na robotu, že ho už ide z toho šéfa je*núť, aký je prije*aný a podobne..
ešte predtým som sa pýtal jedného taxikára čo medzitým prišiel, či je z rádio taxi pretože mal také isté auto ako malo pre mňa prísť a citujem ho "nie, to by mi muselo dobre je*ať robiť pre toho koko*a"
taxikár bol v pohode, zdá sa že len šéf je mamľas...naspäť som už išiel s fun taxi a všetko ok, strieborný medveď dorazil do 3 minút
volám tam, hovorím z hlavnej autobusovej stanice na karpatské..dispečerka poslala taxík na hlavnú stanicu (čo taxikár pochopil ako vlakovú) potom mi vysvetlil, že som ju zmiatol tým, že som povedal hlavná autobusová a nie iba autobusová, pretože oni hlavnou volajú vlakovú a to som ja nemal odkiaľ vedieť
ešte predtým som sa pýtal jedného taxikára čo medzitým prišiel, či je z rádio taxi pretože mal také isté auto ako malo pre mňa prísť a citujem ho "nie, to by mi muselo dobre je*ať robiť pre toho koko*a"
taxikár bol v pohode, zdá sa že len šéf je mamľas...naspäť som už išiel s fun taxi a všetko ok, strieborný medveď dorazil do 3 minút
Zdravím, poraďte spoľahlivé a samozrejme čo najlacnejšie taxi (aj s prípadnou cenou cca) z hlavnej stanice do Devínskej (VW)
diki
diki
-
Soviet
Darca
Hmm. Tazko povedat, kedze Devinska je cca 15km. Na dlhsie cesty pouzivam http://www.easytaxi.sk/bratislava/?sid=2 ktory ma cenovu vsade 5eur. Bohuzial Devinska je u nich za 8eur. Netusim ake ceny sa pohybuju u inych taxisluzieb do tej destinacie. To by som uz radsej kupil listok na autobus a zbehol kusok nizsie na zastavku SAVka a tam nasadol na 21ku, ktora konci pri VW. Usetrenych 7eur a casovo skoro to iste +-10min.