Ignorácia

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
filippo7
Novice
Novice

Ignorácia

Príspevok od používateľa filippo7 »

Ahojte,
Dúfam že niekto bude ochotný čítať môj príbeh a už teraz ďakujem.
No začnem tým že som minulého šk. roku začal chodiť na jazykovku aby som nejako produktivne využíval čas a na zdokonalenie angliny proste. Momentálne mám 17.Seba by som charakterizoval ako introverta aj keď zas nemám veľký problem komunikovať a vtipkovať ale zas nie som založený až tak veľmi spoločenský. Na tej jazykovke sa ale vytvorila celkom dobra partia ľudí a celkom sme si dobre rozumeli. A tam sa ukázala jedna osôbka. Bolo to mierne utiahnuté (podobná povaha ako ja) dievča. Nezaujala ma až tak výzorom (ale bola pekná samozrejme :D ) ako skôr inteligenciou. Bolo to asi prvé dievča v mojom veku(16) čo som za mesiace stretol čo malo aj nejaké hodnoty a nebola to nejaká diskotékova pipka čo sa ožiera každý piatok. Mala aj podobné názory ako ja a proste zaujala ma. Ja som sa teda snažil s ňou trocha skamarátiť a tak som sa jej občas prihováral a tak. Po jazykovke sme sa občas vyskytli v situácii že sme šli sami dvaja kedže sme mali zastávku na bus tým istým smerom. Tak som sa jej trošku prihovoril a snažil sa o nejaký dialóg. Problém bol že nebola veľmi aktívna a skôr som rozprával ja (hovoril som si že je to tu zase pretože pred 2,5 rokom sa mi páčilo tiež jedno dievča a tiež dialógy s ňou prebiehali takto) a tak som sa snažil klásť nejaké otázky aj možno na dlhšiu odpoveď ako áno/nie. Troška to malo efekt ale vždy to bolo maximálne takto. Po istom čase sa z jazykovky šlo na celodenný výlet a videl som tom ako ideálnu príležitosť k väčšiemu zoznámeniu. Sadlo úplne aj vhod že na výlet nešla jej naj. kamarátka z jazykovky takže sa tam nemala s kým veľmi porozprávať. Samozrejme opäť som sa snažil nadviazať kontakt, trošku povtípkovať a tak no opäť to bolo na rovnakej úrovni. Väčšina zo skupinky už potom šli preč a stale tam ostali ona , ďalší traja a ja (už som aj chcel isť domov ale chcel som to skúsiť ešte) ale nepohlo sa to veľmi, opäť to bol taký "suchý" rozhovor a nič viac. Po tom výlete som už rozmýšľal že to nemá zmysel ale som to ešte nevzdával. Uchýlil som sa k (povedal by som už zúfalému) kroku napísať jej cez facebook. Išli akurát skúšky a tak som mal "zámienku" na rozhovor kedže trebalo aj niečo riešiť k skúškam. Napísal som jej no ona nič absolutne ma ignorovala (fb ma úžasnu funkciu že ukaže kto si zobrazil spravu a ona si ju zobrazila). Tak som asi pochopil že nemá záujem a asi všetkú snahu treba prerušiť. Myslel som že cez prázdniny na to aj tak zabudnem a bude hotovo. Opak je pravdou a ja stále na ňu nedokážem zabudnúť a stále umelo živím nádej že ono sa to zlomí, napíše mi atď... minule sme sa stretli v meste ale povedali sme si akurát ahoj a to bolo všetko. Mňa ale trošku zarazilo že ma takto "razantne" zamietla. Nie som síce krásavec ale určite nevyzeram ako strašidlo :lol: . Nebol som určite taký dotieravý ani nič. Ja to stále nechápem a pravdupovediac trošku mi to zobralo sebavedomie. Ako sa s tým vôbec zmieriť? Kde som robil chybu?
Soviet
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Ignorácia

Príspevok od používateľa Soviet »

"Tak som asi pochopil že nemá záujem." "a stále umelo živím nádej že ono sa to zlomí, napíše mi atď."

Hladaj ine dievca a nestracaj cas s touto. Takychto bude este dost v zivote.
filippo7
Novice
Novice

Príspevok od používateľa filippo7 »

No veď ja by som rád zabudol. A nájsť si nove dievča nie je problém ale je problém si dnes nájsť dievča vo veku 17-18 ktoré má iste hodnoty a má aj niečo v hlave, má vlastne názory atď.
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa danodrevo »

Nemá záujem. Nepíš jej, nemysli na ňu, zmaž si ju z FB. Skús kurz nemčiny, tam možno spoznáš niekoho zhovorčivejšieho. :-)
redliner
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa redliner »

Kašli na ňu...
nanana
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa nanana »

ako ti napisali aj ostatni, nema to vzynam, ked nema zaujem. Stalo by ta to vela usilia a s najväcsou pravdepodobnostou by z toho nic nebolo. Keby mala aj ona zaujem, nech je akakolvek ticha a introvertka, tak by to prejavila urcite.
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Haha, tiež som bol v tvojom veku zúfalý, keď ma baba odmietla a rozmýšlal nad tým, ako si niekoho nájdem... Určité veci prídu vekom... Aj ty dospeješ, aj baby dospejú, miesto toho aby ťa ignorovali ti radšej dajú inak najavo že nemajú záujem, alebo ak budú mať záujem samy budú iniciatívne. Dievča zjavne hľadá nejakého sladkého Justina Biebera :D Alebo naopak, nejaké blbca, čo si ju nebude vážiť. To že niekto nechodí von baviť sa, prípadne že z času na čas niečo nevypije, neznamená, že je ožran, alebo nejaká pipka :wink: Človek je tvoj spoločenský, takže je to v poriadku. Skôr nieje v poriadku sedieť každý víkend doma... (aj keby to bolo vo dvojici)
Napísať odpoveď