hotspot

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
ABzV
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

hotspot

Príspevok od používateľa ABzV »

Ahojte, potrebujem pomoc. Som na intraku a nechce sa mi stale sedet pri ntb ked si s niekym pisem do noci a chcel by som pri tom lezat (ntb v posteli je neprakticky). Viem si na ntb spravit hotpost pre telefon ale kedze v informatike som zaciatocnik chcel by som vediet ci tym porusim niektore z tychto pravidiel:

Přenos dat (tam i zpět) nesmí přesáhnout XY GB za 24 h (v časovém rozmezí 0:00 – 23:59)
Počet generovaných spojení (flows) nesmí přesáhnout XY tisíc za 24 h (v časovém rozmezí 0:00 – 23:59)
V případě překročení limitů bude datová přípojka pozastavena min. 3 dny.
V případě porušení autorských práv bude datová přípojka pozastavena min. 7 dnů.
V případě narušování provozu sítě, nebo detekce nepovolených zařízení bude datová přípojka pozastavena min. 7 dnů.
V případě opakování bude datová přípojka pozastavena 7-30 dnů.
V případě vážného a opakovaného narušování provozu sítě se blokace udělí do konce akademického roku.

nechcem aby ma kvoli tomu odpojili tak sa chcem radsej opytat ze ci tym nejak porusim pravidla intraku. Dakujem

//EDIT
aha tak vidim ze je to zakazane v smerniciach

ak to porusim vie to administrator nejako zistit? :D
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: hotspot

Príspevok od používateľa audiotrack »

to mi znie ako z intrákov muni :) tam sme mali tiež takéto pravidlá, a tam to zistiť nevedeli (alebo sa im to aspoň nechcelo zisťovať pre niekoľko tisíc prípojok). Takže sme bežne boli na jedno pripojenie dvaja-traja keď niekto dostal ban za warez alebo prekročenie limitu :D
ABzV
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Re: hotspot

Príspevok od používateľa ABzV »

haha :D
no mi sme nasli na chodbe navod ako spravit hotspot original od fakulty takze to je povolene asi :D
Napísať odpoveď