Vernosť

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...

Koľko % mužov je verných?

10%
10
14%
30%
16
22%
60%
38
53%
90%
8
11%

Celkom hlasov: 72

Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Vernosť

Príspevok od používateľa Bushido »

Ahojte, toto je moja životná dilema, ktorú neustále riešim. Sám som presvedčený, že väčšina mužov jednoducho verný niesú, apropo sú len do vtedy, kým sa nenaskytne príležitosť a neverím, že je to záležitosť len môjho blízkeho okolia a ľudí ktorých poznám.
Aby sa niekto neurazil, tak áno sú prípady aj keď ženy podvádzajú, ale v tomto prípade som zasa presvedčený, že výsledok takého hlasovania by bol úplne opačný. Ja síce niesom nijak náboženský založený, ale toto mi príde ako taká zrada vo vzťahu. A výhovorky typu "svoju ľúbim a tie ostatné sú len k*rvy" mi neprídu dostatočne ospravedlňujúce, už len z toho titulu, že keby to platilo opačne (žena by povedala, že veď svojho chlapa lúbim a ostatný sú len tak na sex), tak to už chlap nestrávi.

Aby sme sa teda pochopili, chcel by som si len nejak upresniť to % a to aj podľa vás tu na fóre.
Díky za každý hlas :)
jax90
Expert
Expert

Re: Vernosť

Príspevok od používateľa jax90 »

Tie percenta to je blud,to presne nezistiš nikdy.Je to 50/50 podla mna.
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa danodrevo »

Tak zatiaľ vedie 60%. Takto by som badal asi aj ja vo svojom okolí, menšia polovica kamarátov bola neverná priateľkám, zväčša na chatách alebo podobných akciách a nemuseli mať ani vypité. Jednoducho bola možnosť. Tomuto ja nerozumiem, mám vyše roka priateľku a som maximálne šťastný a nepodviedol by som ju, považujem to za najhnusnejšiu zradu. Tých 60% zatiaľ ešte si vie určiť, čo pre nich priateľka znamená a že s ňou pre niečo sú a teda ich nenapadne podvádzať.
Emppu
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Emppu »

Volakedy ak som mal priateľku, ktorú som miloval, tak môžem úprimne povedať, že som bol verný na 100%. Nemsuíte mi veriť, ale je to tak. Proste nemal som takú potrebu obzerať sa za inými, flirtovať a koketovať s inými ženami, nepotreboval som s tým ani bojovať, proste som o tom presvedčený, som taký typ, ktorému môže žena veriť, vážne. To sa ale práve paradoxne mojím bývalým evidentne nepáčilo, preto urobili presný opak toho, čím som (bol) ja.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

to je pekná blbosť to hlasovanie. Ako ja mám vedieť o iných či sú alebo nie sú neverní? Je to čisto len tip aký si môžeš spraviť sám. Aby si to objektívne zistil, musel by si spraviť prieskum kde by každý (anonymne) hodnotil sám seba či bol niekedy neverný. A rozposlať to niekoľko tisícom opýtaných mužov. Takto zahlasovať neviem, lebo neveru vnímam len z bulvárov a silných rečí iných (ako qwerty a spol). Osobnú skúsenosť nemám žiadnu, ani nikoho takého nepoznám. Takže by som hlasoval za 0% čo ale určite nie je pravda, lebo na 100% existujú muži aj ženy čo majú viacero mileniek/milencov.

no a druhá vec je tá nekonečne omielaná téma, že čo je vlastne nevera. Čo napríklad taký skupinový sex ktorého sa zúčastnia obaja partneri súčasne? Čo napríklad klamanie partnerke aby nehysterčila keď ide chlap s kamarátkou na kávu? Je to vlastne tajné stretnutie s inou ženou, no nie za účelom podvádzania. A takýchto diskutabilných prípadov by sa dalo nájsť viac, preto aj tie hodnotenia by boli dosť skreslené.

ale ak mám teda odpovedať, čisto z brucha by som strelil že možno tak 5% (Ak sa to niekomu zdá málo, treba si uvedomiť že je to jeden z 20 a to sa mi zdá celkom dosť. Určite to bude zastúpené iba v skupine mladých nevyzretých ľudí alebo naopak starých ženáčov čo ich už žena nudí.)

a danodrevo: menšia polovica neexistuje. Polovice sú vždy rovnaké ;)
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Mal si dať hlasovať, či ste už boli neverní alebo nie.. mal by si prehľad, koľko % užívateľov hojka bolo neverných.. takto dostaneš len informáciu, čo si užívatelia hojka myslia, koľko ľudí je neverných, čo podľa mňa je dosť blbá informácia.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

audiotrack napísal:to je pekná blbosť to hlasovanie. Ako ja mám vedieť o iných či sú alebo nie sú neverní? Je to čisto len tip aký si môžeš spraviť sám. Aby si to objektívne zistil, musel by si spraviť prieskum kde by každý (anonymne) hodnotil sám seba či bol niekedy neverný.
Taka mala odbocka (OT) z mojej strany

Existuju dost presne statisticke sposoby ako sa dost presne priblizit skutocnemu cislu len na zaklade tipov - http://en.wikipedia.org/wiki/Wisdom_of_the_crowd

Podobnym sposobom funguje tipovacka na bike-forum.cz kde sa vytvori jeden virtualny uzivatel, ktoreho tip sa rovna priemeru tipov vsetkych ludi. Teraz na Vuelte sa po dlhej dobe podarilo ho porazit.

audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

nemám čas to celé čítať, ale funguje to aj v takomto niečom absurdnom? Pri športe chápem, tam sa je o čo opreť. Tu sa nemáš o čo opreť. Niekto ako qwerty si myslí že neverní sú všetci, niekto ako ja zase nepozná nikoho takého. Ten rozptyl je tam teda od nula po nekonečne. Nie ako pri športe kde je rozptyl (že niekto vyhrá pretek) rádovo 5-10 prvkov v závislosti od počtu favoritov.
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

Tak ja som si vyskusal oboje (byt verny, aj neverny) a odporucam aj ostatnym :D

Pri tej nevere som si uvedomil, ze mi pri tom sexe nieco chybalo, pretoze som k dotycnej nic necitil a bolo to cisto fyzicke a viacmenej iniciovane z jej strany. No ajtak nelutujem, ze som mal tu prilezitost a ze som ju vyuzil. Niesom typ, ktory by mal potrebu vyhladavat taketo prilezitosti, sam som bol podvedeny svojou ex, takze viacmenej som sa nachvilu ocitol na oboch brehoch rieky... No podstatne je uvedomit si, ze ak muz najde tu pravu a zena toho praveho, tak aj ked nikto z nich nie je dokonaly a moze sa mu prihodit, ze to proste nevykryje, ale o to viac si po tej nevere uvedomi, ze to za to nestoji, pripadne, ze tu svoju asi nemiluje, pretoze sa citi lepsie v pritomnosti tej druhej... Vsetko zle je na nieco dobre a aj ten, co nikdy nejedol sushi, nemoze povedat, ze mu to nechuti, ked nepozna chut.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

audiotrack napísal:nemám čas to celé čítať, ale funguje to aj v takomto niečom absurdnom? Pri športe chápem, tam sa je o čo opreť. Tu sa nemáš o čo opreť. Niekto ako qwerty si myslí že neverní sú všetci, niekto ako ja zase nepozná nikoho takého. Ten rozptyl je tam teda od nula po nekonečne. Nie ako pri športe kde je rozptyl (že niekto vyhrá pretek) rádovo 5-10 prvkov v závislosti od počtu favoritov.
Tak si pozri to video, ten rozptyl je dost velky na to aby sa dalo o nieco opriet, rovnako ako tu. Tu je rozptyl 0-100, co je v porovnani s tym co som postoval ja, dost malo. Co sa tyka tipovacky, tak tam to nie je o jednom preteku, ale takisto komplexne bodovanie. Nepodcenuj silu vedomia davu ;)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

no dobre no, tak poďme tipovať. Ja som dal 5%, koľko dávaš ty?
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

audiotrack napísal:to je pekná blbosť to hlasovanie. Ako ja mám vedieť o iných či sú alebo nie sú neverní?
No jednoducho, tráviš čas s nejakými ľudmi a tým pádom často krát vieš, ako svoj čas trávia oni...
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Bushido napísal: No jednoducho, tráviš čas s nejakými ľudmi a tým pádom často krát vieš, ako svoj čas trávia oni...
A kto sa dnes len tak pochváli tým, že bol neverný? Skôr naopak, tí, čo neverní skutočne boli, sa budú prví biť do hrude, ako veľmi milujú svoju polovičku.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Ja poznám pár takých, čo sa radi pochvália. Samozrejme nie pred každým, ale len vo vybranej spoločnosti. Síce sa väčšinou tvária, že o tom nechcú hovoriť a dostávaš to z nich ako z chlpatej deky, ale v skutočnosti sú veľmi radi, že sa s tým môžu pochváliť pred ostatnými.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Džentlmen mlčí a užíva si.
Ak sa máme baviť o partičke pubertiakov, ktorých ženú práve rozvinuté pohlavné orgány, tak sa k reálnym výsledkom nedostaneme. Takže sa musíme baviť v serióznejšej rovine. A tam si myslím, že to prebieha maximálne diskrétne. Existujú prípady a poznám také, že žena príde na to po 6 rokoch, že ju muž podváza s milenkou (odhliadnuc od toho aká je tá žena možno ignorantská, tak ten chlap robí niečo dobre, keď to tají týmto spôsobom). Potom sú ľudia, ktorí maju zdanlivo veľa kamarátov všade, ale s nikým nič, sú dobrí, milí, priateľskí a nakoniec vysvitne, že diskrétne pretiahol polovicu mesta. No a potom musíme zarátať profesionálky, kde ak si chlap zariadi nepriestreľné alibi a vyrovná si to v hlave, tak na tú neveru nemá nikto ako kedy prísť, ak sám nepovie - a niektorí sex s profíčkou za neveru ani nepovažujú. Tí, čo máte v meste (najmä menšie) nejakí kurv****, choďte si tam niekedy posedieť, 3-4x do mesiaca, že koho všetkého tam stretnete.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Stretnutie s otcom by bolo viac ako zaujímavé.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Nech to znie akokoľvek, nemožno ho vylúčiť.
A čo rodiny, kde chlap odchádza trebárs na mesiac-dva do zahraničia a takto fungujú roky? Sex je potreba. Ne nadarmo napr. kamionisti a cestné prostitútky sú rokmi overená a fungujúca symbióza.
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

Fakt sa nenajde niekto kto by zmenil to hlasovanie na Ano/Nie, nech sa dostaneme k realnym zaverom? :/
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

begbeee napísal:Sex je potreba.
S prvou vaznejsou znamostou som mal sex po 10 mesiacoch, s druhou po roku. Sex je potreba len pre honicov, ak milujes svoju partnerku, tak nepotrebujes zametat penisom kade chodis...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

ColdRain: Hlasovanie mohol zmenit autor temy, keby chcel. Ale neurobil tak. Nevidim dovod zasahovat do ankety.
Napísať odpoveď