Pro Evolution Soccer 2014 [ PES2014 ]
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Pro Evolution Soccer 2014 [ PES2014 ]
a par zmien aj do become a legend. Kamera je konecne normalna a aj priblizenie ked sa rutis do sance 
-
Murder_Inc
Star
Čiže len zopár nových lôpt, dresov a iná kamera? Všetko? Nič ohľadne hratelnosti?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Z kolízií a grafiky mi je do plaču
. Ten kto robil fyziku lopty asi nikdy nevidel loptu.
Ak ešte niekto povie že toto je hardcore futbal a narozdiel od FIFA-y je to reálne tak si budem myslieť že je mentálne postihnutý
Ak ešte niekto povie že toto je hardcore futbal a narozdiel od FIFA-y je to reálne tak si budem myslieť že je mentálne postihnutý
-
Murder_Inc
Star
Myslím, že je tu vlákno o Fife 2014, takže svoje názory, reakcie a ďalšie veci môžeš zdielať tam. Nikto ťa PES nenúti hrať. PES 13 bola isto lepšia ako Fifa a tiež nepíšem do vlákna o Fife o tom ako smiešne, tragicky a nereálne padali hráči po zákrokoch s tým ich prepracovaným "reálnym" game engine.
Aby ti nebolo ľúto a karmuj koľko chceš:
Aby ti nebolo ľúto a karmuj koľko chceš:
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Veci ako sú v tom videu sa stanú raz za 100 hodín
. Ja tu nehovorím o bugoch ale o zásadných problémoch v hrateľnosti ktoré ovplyvňujú dojem z hry.
-
Murder_Inc
Star
Keby hrám nejaký dôležitý zápas a brankár mi padne na papulu ako vo videu, tak by som asi cely PC vyhodil von oknom a cely dojem z hrania by bol tiež asi na takej úrovni. Ako som písal, toto je vlákno pre tých ktorí hrajú PES dlhodobo. Tento nový ročník sa nejako nepáči ani mne zatiaľ, ešte som hral malo zápasov a nezvykol som si na nové prvky. Čo sa týka PES 13 isto bol lepší ako načančana FIFA
Ešte som sa nejak v tom nehrabal, nie som momentálne doma. No čo som zahral 3 zápasy, tak sa mi nepodaril žiaden trik. Ako to tu funguje?
-
guess.whoo
Redeemer
a dalsia vec v Become a Legend - preco nemozem nikdy zacat zapas na lavicke? bud hram od zaciatku alebo nehram vobec..to je dobra kravina nie?
-
Murder_Inc
Star
To lukas9206: triky a kľučky sa dajú robiť pravou analogovou páčkou. Len jednoducho spravíš pohyb páčkou kam sa potrebuješ dostať. Je na tebe či chces využiť autofeint, to je automaticky pohyb a kľučky ktoré riadi PC alebo vypnúť tuto možnosť.
Ja som este become a legend nehral. Dúfam že to je len zo začiatku tak.
Btw - trosku neskoro to píšem, ale pre tých ktorí nevedia vyšiel prvý PESedit
Ja som este become a legend nehral. Dúfam že to je len zo začiatku tak.
Btw - trosku neskoro to píšem, ale pre tých ktorí nevedia vyšiel prvý PESedit
no ja som zacal hrat master league za Chelsea a zatial 6 zapasov 6 prehier...na najvyssej obtiaznosti...mozno to bude aj tym ze som presiel na gamepad 2 mesiace dozadu.. ale neviem nic...ledva si prihram a v obrane horim strasne lebo neviem ci to robi aj vam, ale prepina mi hracov asi z polsekundovym oneskorenim
inak hra fajn viem si predstavit ze si na to zvyknem..len tie sprinty su troska odlisne, neviem pripomina mi to fifu... idem s rozbehnutym Hazardom a odzadu ma dobehne a odtlaci pomalický Ferdinand
-
guess.whoo
Redeemer
Presne o tom istom som pisal. Oneskorene prepinanie a zle spravene sprinty. Ked pride fifa pes u mna konci
-
Murder_Inc
Star
to B3rET: Skús si dať o jeden level na obtiažnosti dole, ja hrám na Professional a stačí mi to, včera som skúšal dosť exhibičných zápasov s rôznymi týmami a dalo sa. To prepínanie je nešťastné, ale dajú sa v obrane, keď podržíš tlačítko na strelu privolať hráči, ktorí sa pridajú k obrane a pristúpia k útočiacemu hráčovi.
Tie šprinty ma tiež dosť zarážajú, potom nechápem na čo sú tie štatistiky, keď má niekto na speed 88 a dobehne ho hráč so speed 75 napríklad. Aspoň keby to nebolo také viditeľné, že hop a už zo zadu ho atakuje a drží za dres. PES 2013 v tomto bolo iné. Ale aj tak sa mi zdá tento ročník reálnejší, okrem tých šprintov.
Tie šprinty ma tiež dosť zarážajú, potom nechápem na čo sú tie štatistiky, keď má niekto na speed 88 a dobehne ho hráč so speed 75 napríklad. Aspoň keby to nebolo také viditeľné, že hop a už zo zadu ho atakuje a drží za dres. PES 2013 v tomto bolo iné. Ale aj tak sa mi zdá tento ročník reálnejší, okrem tých šprintov.
-
Ryan Giggs
VIP
Ta hratelnost je diametralne odlisna ako kedy bola. Takze sa to defacto treba odznova naucit hrat. Tak nechapem ako to mozete hodnotit po par zapasoch.
Pokial ide o sprint, niekomu unika vyznam pojmu realny. Bale s loptou je vzdy pomalsi ako Bale bez lopty. Utiect obrancom sa obcas ale aj tak da, len to uz nie je take jednoduche. Klucky funguju bezproblemu aj akcie sa daju robit premakanejsie ako boli pominule roky.
Brankari su ovela lepsi, brana sa da tazsie trafit, gol nepada z kazdej strely. Lopta sa realnejsie odraza, odskakuje, castejsie ju hraci zblokuju... Pre mna je to vyrazny pozitivny krok vpred, zas je to o level dalej od arkadovosti. Predosli rocnik posobi oproti tomu az smiesne jednoducho. To su prve dojmy.
Uvidime ked sa to poriadne naucim. A som zvedavy co na to fifa. Ma sakra velky problem.
Pokial ide o sprint, niekomu unika vyznam pojmu realny. Bale s loptou je vzdy pomalsi ako Bale bez lopty. Utiect obrancom sa obcas ale aj tak da, len to uz nie je take jednoduche. Klucky funguju bezproblemu aj akcie sa daju robit premakanejsie ako boli pominule roky.
Brankari su ovela lepsi, brana sa da tazsie trafit, gol nepada z kazdej strely. Lopta sa realnejsie odraza, odskakuje, castejsie ju hraci zblokuju... Pre mna je to vyrazny pozitivny krok vpred, zas je to o level dalej od arkadovosti. Predosli rocnik posobi oproti tomu az smiesne jednoducho. To su prve dojmy.
Uvidime ked sa to poriadne naucim. A som zvedavy co na to fifa. Ma sakra velky problem.
-
guess.whoo
Redeemer
dalsia vec v Become a legend - preco MUSIM po vystriedani dopozerat zapas?? ani zminimalizovanie nepomaha
-
lekoklatik
VIP
@guess.whoo: neviem ako v inych rocnikoch, ale PES13 tiez nemal funkciu "skip-nutia" zapas po tvojom vystriedani. Da sa len zrychlit (sice v PES 12 to bolo o cosi rychlejsie).
Aktualne som v Nemecku ale po prichode domov si to urcite vyskusam, pretoze som zvedavy co vsetko dokazali s fox enginom, jedna sa mi hlavne o fyziku tela hraca s loptou a bez lopty, pretoze do tohto dali chalani vela casu. Riesim PS3 verziu.
Aktualne som v Nemecku ale po prichode domov si to urcite vyskusam, pretoze som zvedavy co vsetko dokazali s fox enginom, jedna sa mi hlavne o fyziku tela hraca s loptou a bez lopty, pretoze do tohto dali chalani vela casu. Riesim PS3 verziu.
-
guess.whoo
Redeemer
teraz su 2 rychlosti - real time a o nieco rychlejsie. Viem, ze sa to nedalo skipnut, co ma stvalo uz v predchadzajucich rocnikoch, ale tentokrat je to extra pomale. Dokonca v 13tke nevadilo, ked som to zminimalizoval lebo duel siel dalej. Tu sa to zastavi a vacsinou ma vystriedaju v 62 minute, cize 1/3 zapasu musim odsledovat.
Urcite to netesilo nikoho ani v predchadzajucich rocnikoch a pripomina mi to situaciu s animaciami pri striedani vo FIFE. Kazdeho to stve v 13tke a v DEME na 14tku je to to iste. Dokonca aj tie iste animacie.
Urcite to netesilo nikoho ani v predchadzajucich rocnikoch a pripomina mi to situaciu s animaciami pri striedani vo FIFE. Kazdeho to stve v 13tke a v DEME na 14tku je to to iste. Dokonca aj tie iste animacie.
-
lekoklatik
VIP
Kazdy ma nieco, ja napriklad viem, ze pri drzani kocky/stvroceka boli moji hraci agresivnejsi a tak som mohol priebeh zapas trosku ovplyvnovat a samotne to pozeranie ma v podstate bavilo, nakolko som nehral sam za seba, ale za team. Kazdy podla svojho no.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Celá tá hra je blbá, AI retardovaná, fyzika lopty drbnutá, UI neprehľadné...
-
guess.whoo
Redeemer
fyzika lopty je dobra. AI je fakt slaba na regular urovni v Become a Legend. Ked sledujem tie suboje ked som vystriedany az mi je to smiesne a to aj na Pro urovni. Stale tomu vela chyba proste.
Menu je ine ako v predoslych rocnikoch no stale vyzera ako z minuleho desatrocia. Viem, ze to nie je az take podstatne, ale preco to nedotiahnut a neurobit pekne prehladne menu ako ma NBA alebo FIFA? ked som hladal nastavenie tych roznych asistencnych sluzieb skoro som osedivel
Menu je ine ako v predoslych rocnikoch no stale vyzera ako z minuleho desatrocia. Viem, ze to nie je az take podstatne, ale preco to nedotiahnut a neurobit pekne prehladne menu ako ma NBA alebo FIFA? ked som hladal nastavenie tych roznych asistencnych sluzieb skoro som osedivel
-
Murder_Inc
Star
Jednoznačne súhlasím s Ryanom. Nový ročník, nová hratelnosť, treba sa učiť odznovu. So šprintom to je možno pravda, ale aj tak by tam mal byť nejaký viac viditeľnejší rozdiel. Včera som tomu venoval 2 hodiny a musím povedať, že sa mi to dostáva pod kožu. Ešte počkať na ďalší PESedit a môžem sa pustiť do ML 
to MichalkoOo: dúfam, že keď budeš mať svoju vysnívanú FIFU, tak budeš už ticho

to MichalkoOo: dúfam, že keď budeš mať svoju vysnívanú FIFU, tak budeš už ticho