Ako aktualizovať Xperiu J ( android 4.0.1 ) na android 4.4
Ako aktualizovať Xperiu J ( android 4.0.1 ) na android 4.4
kto by mi vedel poradit ako mám aktualizovať Android 4.0.1 na Android 4.4 Kitkat na Xperiu J...Telefon mi píše " Na aktualizáciu softwaru môžete použiť iba počítač".
dakujem.
dakujem.
Re: Ako aktualizovať Xperiu J ( android 4.0.1 ) na android 4
Kitkat este nie je dostupny. Bude predstaveny spolu s telefonom LG Nexus 5 priblizne v polke oktobra.
dostupne aktualizacie si vyhladaj pomocou pc companion, tym hlaskam o updates z telefonu nie vzdy treba verit
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Nemáš tam ani 4.3, ani 4.2 a ani ich nikdy nebudeš mať..Romanko23 napísal:kto by mi vedel poradit ako mám aktualizovať Android 4.0.1 na Android 4.4 Kitkat na Xperiu J...Telefon mi píše " Na aktualizáciu softwaru môžete použiť iba počítač".
dakujem.
co by nie cyanogen mod je uz 4.3 takze len pohladaj prinajhorsom tam budes mat stabilnu 4.2
a xperia J by mala mat aktualizaciu na 4.1 tusim uz
a xperia J by mala mat aktualizaciu na 4.1 tusim uz
-
MichalkoOo
Zablokovaný
XJ má oficiálnu aktualizáciu na 4.1. Oficiálne 4.2 alebo hocičo lepšie nedostane nikdy. Neoficiálne má iba 4.1. CM10.1 alebo 10.2 pre XJ nieje. Kto by aj portoval CM na 150€ slabú xperiu
Odkiaľ máš také sračky?
Odkiaľ máš také sračky?
ospravelnujem sa mal som mylne informacie, kezdze vlastnim sam xperiu t tak som si myslel ze to ma automaticky aj ostatne, zatial co ja uz mam 4.3.
Ironia je to ze ako nazyvas srackovy telefon tak ten isty chipset ktory ma tento telefon este pred troma rokmi mol high end
Ironia je to ze ako nazyvas srackovy telefon tak ten isty chipset ktory ma tento telefon este pred troma rokmi mol high end
MichalkoOo: vsetko zavisi od komunity daneho telefonu. Tvojim jazykom mam 70 eurovu "sracku" na ktorej je CM 10.1
//autoeditácia príspevku (21 Sep 2013, 18:37)
MichalkoOo: vsetko zavisi od komunity daneho telefonu. Tvojim jazykom mam 70 eurovu "sracku" na ktorej je CM 10.1
//autoeditácia príspevku (21 Sep 2013, 18:37)
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Nedávno mal high-end 64mb ram..Muftinko napísal:ospravelnujem sa mal som mylne informacie, kezdze vlastnim sam xperiu t tak som si myslel ze to ma automaticky aj ostatne, zatial co ja uz mam 4.3.