F1 sezona 2013
Re: F1 sezona 2013
Nič natom nesmrdí, ostatné týmy už takmer prestali bojovať o titul a sústreďujú sa na ďalšiu sezónu. Preteky boli nudné, akurát ten koniec bol trocha zaujímavejší. Webbera mi prišlo ľúto a ešte aj penalizáciu dostal... Každopádne sa dnes "pseudofanušíkovia" zas predstavili svojim pískaním.
Nikto o titul bojovať neprestal, tímy sa sústredujú na novú sezónu jedine po stránke vývoja áut. Tých 33sekúnd medzi Vettelom a Alonsom (prvým a druhým), plus ten "zmazaný" obrovský náskok pred príchodom safety caru, neverím tomu že to môže byť čisté. Je mi jasné že Newey je úžasný konštruktér, ale odtial potial
Dnes ďalšia z nudnejších VC...aspoň že ten Singapur je krasny
je to neskutočne fakt,jedina šanca sa dostať pred Vettela je štart (dnes ho mal alonso ako obvikle parádny)
je to neskutočne fakt,jedina šanca sa dostať pred Vettela je štart (dnes ho mal alonso ako obvikle parádny)
Minardi spochybnuje legalnost Vettelovho auta
http://www.f1.sk/clanok51117-Minardi_sp ... o_auta.htm
http://www.f1.sk/clanok51117-Minardi_sp ... o_auta.htm
No minimalne by ho mala fia aspon rozobrat cele a preskumat. Len blbe tresty rozdavaju, ale aby nieco poriadne spravili to nie.
dá sa nejak sledovať F1 na androide alebo iOS?
Ak myslis live, tak app Slovak TV https://play.google.com/store/apps/deta ... p.slovaktv, ale to uz je asi neskoro.
Zavod, nic extra, par predbiehani, nejake incidenty. Hulky pekne drzal ostatnych, hold mal lepsiu max. Kimi super. Aj som prial Grosjeanovi, aby ho predbehol naspet, ale uz to bolo jedno potom. Vettel
.
Zavod, nic extra, par predbiehani, nejake incidenty. Hulky pekne drzal ostatnych, hold mal lepsiu max. Kimi super. Aj som prial Grosjeanovi, aby ho predbehol naspet, ale uz to bolo jedno potom. Vettel
Mne sa naopak závod páčil veľmi, nebyť vettelovej dominancie na čele tak by mu nič nechýbalo. Bolo aj napätie, incidenty, live taktizovanie, chybičky, pekné manévre ale aj súboje troch či piatich jazdcov... Slušné, takto si predstavujem veľké ceny, a nie potratné (od slova potrat) okruhy ala v Singapure.
Lotus je neskutočne sympatický team, zadĺžený na všetky strany no aj napriek tomu vedia zjavne šikovne hospodáriť s financiami a podávať slušné výkony. Z Grosjeana bude raz veľký pilot, dozrel, už nieje taký otarený a hlavne je rýchly a so stabilnými výkonmi
Lotus je neskutočne sympatický team, zadĺžený na všetky strany no aj napriek tomu vedia zjavne šikovne hospodáriť s financiami a podávať slušné výkony. Z Grosjeana bude raz veľký pilot, dozrel, už nieje taký otarený a hlavne je rýchly a so stabilnými výkonmi
Tak Massa namiesto alonza. Kimi tento rok konci a ide na operaciu. Perez tiez koniec v Mcl. Som zvedavy, kto pojde do Lotusu.
-
MP4-27
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
cely zivot jazdil aj cez 340km/h a nakoniec sa rozmlati pri lyzovani o skalu pri 60km/h...sick
http://www.f1.sk/clanok52136-Schumacher ... _stave.htm
http://www.f1.sk/clanok52136-Schumacher ... _stave.htm
nj, dost nahovno, este ked bude mat nejake nasledky, tak to bude dost smutne.
Tak ten nos McLarenu sa podaril
a aj farbu bude mať dosť nezvyčajnú, ale mne sa páči. Lotus má o niečo estetickejší nos. A zatiaľ sa mi najviac páči farba Force Indie a ak je pravda zmluva medzi Williamsom a Martini tak bude mať dúfam tú peknú Martiniovskú čiaru
Teším sa na ďaľšie predstavenia a aj testy, mám pocit, že tento rok bude zaujímavý
No neviem či zrovna asymetrický nos Lotusu je estetickejší 
Katastrofa, to nemohli dat do pravidiel aj minimalnu sirku nosu? Jeden rok schod dalsi rok zas penis. Za 10 min ferrari, tak snad prekvapi stym svojim F14T-om
OMG, tak nemaju penis ale vysavac, kks dakujem FIA, vacsiu hovadinu vymyslet nemohli.
OMG, tak nemaju penis ale vysavac, kks dakujem FIA, vacsiu hovadinu vymyslet nemohli.
Neviem prečo stym šeci majú taký problém, odkedy je F1 súťažou krásy?
To že sú 4 monoposty predstavené a každé je úplne iné je len a len super. To je natom to úžasné, aby aj konštruktéri mali medzi sebou tuhý boj kto sa s danou zmenou popasuje najlepšie. Niečo ako kreatúry (tyrell p34 trebars) v dávnych F1 dobách. Konečne F1 dostane svieži vietor ktorý už dlho potrebovala
To že sú 4 monoposty predstavené a každé je úplne iné je len a len super. To je natom to úžasné, aby aj konštruktéri mali medzi sebou tuhý boj kto sa s danou zmenou popasuje najlepšie. Niečo ako kreatúry (tyrell p34 trebars) v dávnych F1 dobách. Konečne F1 dostane svieži vietor ktorý už dlho potrebovala
Tak radsej sa budem pozerat 2 hodiny na pekne auta ako na taketo ozruty, auta su aj o krase. No som zvedavy, kto bude natom najlepsie, ako to vymysli rbr.
A este aj tie debilne dvojnasobne body su nakonci, naozaj sa zasmejem, ak bude Vettel prehravat celu sezonu a vdaka dvojitym bodom vyhra titul.
A este aj tie debilne dvojnasobne body su nakonci, naozaj sa zasmejem, ak bude Vettel prehravat celu sezonu a vdaka dvojitym bodom vyhra titul.
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Ano, automobilove zavody su o krase, ty si odkial spadol? Nech kludne Vettel vyhra vdaka dvojnasobnym bodom, aspon to bude napinave az do konca a nie ako posledna sezonu, kde som sa na poslednych 6 alebo 7 zavodov uplne vykaslal.
hlavne pri 300kmh si tej krásy užiješ určite plné dúšky 
dvojnásobné body sú imo kravina
dvojnásobné body sú imo kravina