Breaking Bad [serial 2008-2013]

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Cesar
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Breaking Bad [serial 2008-x]

Príspevok od používateľa Cesar »

Spoiler
Využíval Jessieho? Veď ho bral ako spoločníka, na konci ho aj vyplatil ale Jessie je len obyčajný feťák, s ktorým sú len a len problémy a darmo má peniaze, všetko je na nič, jemu niet pomoci. Mal šancu žiť z tých peňazí ale si radšej vybral boj. Aj Walt by robil najlepšie, keby sa už tam nikdy nevrátil a žil z tých peňazí do konca svojho života niekde inde. Ostala mu časť zarobených peňazí ale okrem toho stratil všetko.

Walt Jessieho nebude zachraňovať, po tom, čo súhlasil s tým, že nech ho zabijú a mu aj povedal, že videl ako sa udusila tá jeho priateľka, už aj spolupracoval s Hankom, takže s dea, kvôli nemu mu zobrali 6 zo 7 sudov peňazí, koniec koncom kvôli Jessiemu nastal tento celý masaker, zabili Hanka, Walt týmto stratil aj svoju rodinu a väčšinu peňazí, je vylúčené, že by ho ešte zachraňoval.
HellRoB87
Novice
Novice

Príspevok od používateľa HellRoB87 »

Spoiler
Ma prekvapuje, ze nikto tu nespomenul svedomie. To je myslim, ze hlavna pricina vycinania Jessieho. Proste to psychicky nezvladol, to co vsetko za tie roky svojou cinnostou sposobili (rozne vrazdy, nasilie a pod). Vacsina na fore tu hraje ''machrov'', ze vsak mal peniaze, tym padom vsetko (a pravda je, ze su to krvave peniaze). Ale ludia na svete maju aj svedomie (ktore prislo sice neskor, ale predsa)
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

Spoiler
Lenže priamo on nič nespôsobil. OK až na vraždu toho druhého variča neviem ako sa volal. Ale stále vedel v čom "podniká" a aké to má následky. Aj tak si myslím že je to len prefetovaný mozog. Jemu sa nič nestalo, v podstate sa nič nestalo ani tej žene s deckom, toho kamaráta čo mu zastrelili to by som bral tak že.. "kamarát" a mohol mať svätý pokoj od všetkého už dávno. A práve teraz spôsobil ešte viac zabíjania a viac utrpenia.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

a pod dnesku musime este tyzden cakat... ale uz vieme na co mu je flinta, a zacinam mat pocit, ze viem ako to skonci :nono:
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Spoiler
Stale som tajne dufal ze to skonci podobne ako http://www.csfd.cz/film/2335-zjizvena-tvar/ :smt059 A zatial tomu vsetko nasvedcuje.
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

Spoiler
Takže v tejto časti sme videli že Walter sa ide pomstiť asi úplne každému :D Veľmi sa teším na posledný diel bude to super , bolo mi ľúto jesseho
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Spoiler
No skoda Jesseho, bude zazrak ked vyviazne zivy odtial. Inac preco Walt nepovedal synovi, ze on nezabil Hanka.

Ja by som jednal asi podobne ako Jesse, tiez by som Walta udal, keby mi rodinu ohrozoval. A Walt mal odtial odist uz davno, len on stale tuzil po vacsej a vacsej moci.

HellRoB87 to napisal dobre, su to spinave peniaze a ze mohol Jesse odist, no keby to bolo hentak ako Walt tak to dakujem pekne.
Cesar
Addict
Addict

Spoiler
Úbohý feťák ako morálna autorita. :D Zrazu sa chce stať svedomitým občanom, moralizuje, lebo robil to čo robil a teraz všetku vinu by dal Waltovi a on chudák je obeťou, on nič, on len tak sem-tam, to je ok. :lol:

A Jessie zaslúži to, čo aj dostal, vedel do čoho ide, proti komu ide, chcel si to rozdať s Waltom a jeho bandou vrahov tak takto dopadol. Mohlo mu to vyjsť, že ho udá, spraví si zo seba veľkého chudáka, obeť, bol by hrdinom, veľkým dobrákom, ale nie celkom mu to vyšlo. A mohol ticho vypadnúť ale si vybral radšej pokračovanie tak to aj dostal. A kde mal svedomie tých x rokov? Pred rokmi už rozpúšťali mŕtvoly a vtedy mu to nejako až tak nevadilo, ani to, že zabil Gale a zrazu má neuveriteľné výčitky svedomia. A tých vrážd bolo dosť aj dávnejšie a ani na konci nebol Walt nejaký maniak, čo vraždí zo zábavy len preto, aby prežil, nedostal sa so väzenia.

Samozrejme Walt to prehnal a to neskutočne ale si myslel, že tie peniaze dá svojej rodine a dal aj Jessie, chcel zachrániť aj Hanka, veď im ponúkol všetky peniaze, len aby ho pustili ale už všetko bolo neskoro.

Ja si myslím, že Walta na konci zabijú, koniec nemôže byť iný ako smrť. A keby sa aj udal má garantovaný trest smrti. Celé toto robil pre svoju rodinu, ktorých ale teraz už stratil na vždy, tým už pre neho nemá zmysel získať naspäť tie peniaze ani nič, jediné, čo mu ostalo, je túžba pomstiť sa niekomu za to, že bol prinútený robiť to čo robil a budú to zrejme tí jeho bývalí spoločníci, ktorých videl v televízii.
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

Spoiler
ten koniec nemal chybu...dobre to graduje. Len malo veci sa v Breaking bad dalo predvidat a mam pocit, ze vsetko bude nakoniec inak ako to vyzera.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Spoiler
Posledna cast vyborna, ale toho maleho sku*venca nevdacneho retardovaneho by som mlatil po tej kotrbe, to je neskutocne volaco. :)

Zvedavy som, ze ci Walter bude chciet zdiskreditovat jeho byvalych partakov z TV. Jesse podla mna skoncil. A bol by som aj rad, keby ano, len kvoli nepredvidatelnosti deja.
Pascalwb
Addict
Addict

Spoiler

Podla mna aspon on dostal rozum.
Cesar
Addict
Addict

Spoiler
Mne bolo trochu čudné, že Skylar je dôležitejší jej švagor ako jej manžel a aj ich synovi jeho strýko ako jeho otec. Takto ozaj Walt robil to všetko zbytočne, keď sa na neho aj tak vykašlajú, teraz by mal ísť niekde na výlet okolo sveta a vykašlať sa na ne on, z tých peňazí by mohol žiť ako kráľ a oni nech majú to, čo chceli, spoluprácu s dea. :D

Jessie dúfam, že na konci zabijú, zaslúži si to, tak mu treba. Teraz uvidí akí sú títo, oproti nim je Walt Matka Teraza. :D
Pascalwb
Addict
Addict

Spoiler
Si to trochu zober, ze by to bol realny zivot. Zistis, ze tvoj otec je drogovy king, zabil par ludi aj z rodiny atd.
Cesar
Addict
Addict

Spoiler
A koniec koncom Walt ani nezabil Hanka, veď tomu aj chcel zabrániť, takže nezavraždil svojho príbuzného, mohol to aj kľudne povedať svojmu synovi, že to nespravil on a chcel tomu aj zabrániť a keby tam ten Todd ho neobhajoval tak možno zabijú aj jeho.

Koho zabil Walt? Samých väzňov, ťažkých mafiánov, zabijákov, feťákov, takých, ktorých keby nezabil tak oni zabijú jeho a Todd zabil toho chlapca, čo s celým nemal nič spoločné, to je fakt. Okrem neho boli všetko z jeho biznisu. Hand a Gomez boli tiež zabití ale priamo to nespravil Walt.

:D
Pascalwb
Addict
Addict

Myslis, ze tvojej zene a synovi by zalezalo na tom, ze kto to bol, keby si bol na Waltovom mieste?
Cesar
Addict
Addict

S05E16
Spoiler
Koniec bol celkom slušný, som smutný že sa to skončilo ale raz sa všetko musí skončiť.
Pascalwb
Addict
Addict

Super
Spoiler
Trochu pomalsie finale a viac menej sme vedeli, co sa stane, ale pekne.
Markoff
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Markoff »

Finale bolo celkom dobre, ale
Spoiler
odkedy je Walt okrem chemika aj strojny inzinier?
a taktiez som nepochopil ako dal Lydii do caju ricin
Pascalwb
Addict
Addict

Spoiler
Vedel, ze tam chodi, a dava si do caju tu hovadinu.
A na imdb niekto spominal dalsie veci, co Walt vyrobil, len si nespomeniem, co to bolo, cize kludne to mohol spravit.
Inac mohli si nechat na konci aspon minutu, ze co sa stalo s ostatnymi.
Cesar
Addict
Addict

Spoiler
Keď ale v tej reštaurácii si k nim sadol Walt to bolo ale prekvapenie pre ne. :shock: :D

Tak isto komické bolo keď Marie volala Waltovej žene, že je v meste a tam bol ten stĺp v kuchyni a pohla sa kamera a on tam už stál, to bol ale ťah s tou kamerou takto. :D A podobne keď si ho všimli v tom dome, že tam stál, to bolo pre nie tiež dosť nepríjemné prekvapenie. :lol:

A s peniazmi to vymysleli ozaj originálne ako sa dostane k jeho rodine, klobúk dole ako sa skoro všetko na konci vyriešilo. :)

A s tým strojom, veď poskladal a výrobňu na meth tak toto až taký problém nemal byť pre takého niekoho.

Ale boli aj nejaké logické chyby aj dávnejšie aj teraz, ale celkovo to bolo ok. :)
Napísať odpoveď