Gmail - verifikacia v dvoch krokoch
Gmail - verifikacia v dvoch krokoch
Verifikácia v dvoch krokoch poskytuje ďalšiu úroveň zabezpečenia vášho účtu pomocou telefónu.
Mam operatora Orange a O2. Gmail uvadza ze, sms spravy mozu byt spoplatnene podla tarify operatora.
Mna zaujima ci ma niekto skusenosti s tymto zabezpecenim a ci slovensky mobilny operatori si uctuju poplatok za prijate verifikacne sms spravy do pristupu gmail konta.
Mam operatora Orange a O2. Gmail uvadza ze, sms spravy mozu byt spoplatnene podla tarify operatora.
Mna zaujima ci ma niekto skusenosti s tymto zabezpecenim a ci slovensky mobilny operatori si uctuju poplatok za prijate verifikacne sms spravy do pristupu gmail konta.
Re: Gmail - verifikacia v dvoch krokoch
Mám orange, mám túto verifikáciu aktívnu a nevšimol som si že by mi niečo strhávalo.
Každopádne zabezpečenie je to super
Každopádne zabezpečenie je to super
-
weroro
Flash coder
- Kontaktovať používateľa:
Nie nepýtajú. Ja to mám nastavené aj na FB.
-
TommyHot
Addict
Ake verifikacie? Poslali mi jednu jedinu smsku, ked som si to aktivoval. Inak mam tokeny v iPhone v appke Google Authenticator.
Semtam niekto potrebuje skontrolovať maily aj z cudzieho počítača keď nemá po ruke nič iné
-
TommyHot
Addict
A vtedy to posiela smsky? Lebo ja som to skusal aj na pocitacoch, ktore este neboli autorizovane a ziadna sms mi neprisla, prihlasoval som sa cez tie tokeny v telefone.
jasne, pride ti sms s kodom s ktorym sa prihlasiš
-
TommyHot
Addict
Ako hovorim, nic mi neposlalo. Moze to byt tym, ze pouzivam ich appku specialne na generovanie prihlasovacich tokenov?
Ano, je to tym. Tiez pouzivam appku a nijake sms mi nechodia. Kdesi v nastaveniach uctu sa to da zmenit, ale je to myslim bud sms alebo appka, nie oboje.
-
Hellboy248
Guru wannabe
nebudem zakladat novu temu, tak sa opytam tu. mam nastavenie stahovanie mailov z azetu na gmail. bohuzial stahuje to iba priecinok dorucene spravy, ostatne ako "socialne siete, spam, kos, odoslane .." nestiahne. ako nastavim aby to stahovalo vsetko?