Neexistuje áno/nie. Nevera je fakt, len ma zaujímalo ako moc v našej spoločnosti. Čakal som ale, že budú ľudia hlasovať pre viac nevery...ColdRain napísal:Fakt sa nenajde niekto kto by zmenil to hlasovanie na Ano/Nie, nech sa dostaneme k realnym zaverom?
Vernosť
-
Bushido
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Vernosť
Ano/Nie by bola odpoved pre toho kto hlasoval, pomerne jednoduche, podviedli ste niekedy partnera/partnerku? Ano/Nie. Takto je ta anketa neobjektivna, kedze ludia nevedia ci niekto je neverny alebo nie a uz vobec sa to neda ratat na percenta, resp. pochybujem, ze by niekto spocital pocet muzov v jeho okoli a nasledne rozmyslal o kom vie, ze podviedol...je to proste len pocitove cislo, nic nehovoriace. Nic v zlom.
Ja som dal, že 60%, aj keď vlastne reálne neviem, ako som k tomu číslu prišiel. 90 je veľa a 30 je zase málo. 60 sa mi zdalo tak akurát. Myslím si, že v takomto duchu odhlasovali aj ostatní. Čiže presne ako píše ColdRain, pocitové číslo.
-
Bushido
Medium Professional
Tak aktivity zopár mojich známych či kamarátov poznám veľmi dobre. Či už som bol prítomný, alebo som videl fotku, alebo z rozprávania. A jasné, niektorý si kadečo aj povymýšľajú, ale celý život pracujem s ľudmi a ako policajt prevažne s ľuďmi, ktorý mi klamú, takže reálne sa podľa môjho názoru to číslo pohybuje niekde medzi 10-30%.
Je všeobecne známe, že muži sú najväčšie svine na svete...
Tak sexuálny pud môžeš korigovať morálkou (Muži sú svine.), ale nikdy ho neporazíš.
Autá tiež nejazdia na vodičák, k trtkaniu tiež nepotrebuješ preukazovať, či nie si v partnerskom zväzku. trt*ať sa trtkalo, trtká sa a bude sa trt*ať.
Autá tiež nejazdia na vodičák, k trtkaniu tiež nepotrebuješ preukazovať, či nie si v partnerskom zväzku. trt*ať sa trtkalo, trtká sa a bude sa trt*ať.
Ja ho zatiaľ porážam veľmi efektívne (100%).
Gratulujem. A čo? 30% evidentne nie. Ak ideš do dôsledkov, tak je to obrovské číslo. Z tvojich 4 starých rodičov bol viac ako jeden neverný.
Moji predkovia ma nijako sexuálne nezaujímajú. Viem len, že ja som nikdy neverný nebol.
Ešter raz - gratulujem. Dúfam, že si si aj nakreslil aj transparent o tom aký si verný a ukázal si ho celému svetu na Pochode za život.
Moment, je nie je toto náhodou téma o vernosti?
-
audiotrack
VIP
ty si na neveru nemal príležitosť, keď si nikdy nemal vzťah so ženouTerepin napísal:Moji predkovia ma nijako sexuálne nezaujímajú. Viem len, že ja som nikdy neverný nebol.
Netvrdil som, že som mal vzťah. Len, že som nikdy nebol neverný, čo je pravda.
Tak to si musel strasne silno potlacovat pudy 
co sa povazuje za neveru? bozkavanie? petting? oral? plnohodnotny sex?
-
Bushido
Medium Professional
Ja by som to vyhraničil iba sexom. Samozrejme, že väčšina z nás by netolerovala ani bozkávanie, ale aj čo sa týka sexu si stojím pri svojích %.beardie napísal:co sa povazuje za neveru? pozkavanie? petting? oral? plnohodnotny sex?
Bez urážky, ale skôr by som typol, že potom ani nemáš príliš veľa možností. Oprav ma ak sa mýlim.Terepin napísal:Ja ho zatiaľ porážam veľmi efektívne (100%).
V pohode, nemám sa prečo urážať.
Veruže nemám. Avšak musíš uznať, že je to najefektívnejší spôsob ako nebyť neverným. Nikdy. Nikde. S nikým.
Veruže nemám. Avšak musíš uznať, že je to najefektívnejší spôsob ako nebyť neverným. Nikdy. Nikde. S nikým.
veru tak, ked nemas bicykel, nemozes z neho padnut
je mi ale zahadou, preco potom pises do temy o padani z bicykla, ked ziaden nemas, nechces a tak skoro ani mat nebudes...
je mi ale zahadou, preco potom pises do temy o padani z bicykla, ked ziaden nemas, nechces a tak skoro ani mat nebudes...
Pretože i keď na žiadny nemám, bicykle sa mi páčia.