sme ešte priatelia ?
sme ešte priatelia ?
Ahojte
potrebujem radu suuurne
Mám kamarátku, ktorú považujem za najlepšiu vec ktorá ma stretla. Ale problém je , že naše priateľstvo ochladlo. Sme priateľmi už zopár rokov. Máme toho veľa spoločného, vždy si vravíme čo nás trápi, podržíme vždy jeden druhého. Pomáhali sme si. Priatelia si nás doberali, že sme sa do seba zaľúbili. Ale v poslednom čase sa to začalo rozpadať. Mali sme zopár hádok aj som ju sklamal ale udobrili sme sa. Ale už to nie je také ako predtým. Už si spolu ani nepíšeme a občas prehodíme pár slov ako napríklad čo máš nové atď. Prosil som o radu aj svoji kamošov ale tí mi povedali, že ma už asi nechce keď sa so mnou nebaví a že ma využila. Začala vyhľadávať aj iných chlapcov a keď je s nimi akoby som neexistoval. Možno som trochu žiarlivý ale nechcem prísť o naše priateľstvo. Naozaj ju mám rád len neviem čo mám spraviť aby sa to všetko vrátilo do starých koľají. Prosím poradte mi . Ďakujem
Re: sme ešte priatelia ?
Čo tak jej povedať do očí to, čo si napísal sem?
Pomyslel by si že som taký istý blb ako moji priatelia
//autoeditácia príspevku (24 Sep 2013, 20:27)
//autoeditácia príspevku (24 Sep 2013, 20:27)
Napísať žene, že s ňou chceš ostať aspoň priateľ, je "blbé"? Ak áno, tak nechaj tak, nemá to význam. 
Ak jej povieš, čo ťa trápi, pomyslí si, že si blb?lucasko89 napísal:...vždy si vravíme čo nás trápi...
Ona potrebuje v prvom rade chlapa. Behania s kamarátom po vonku má už dosť. A ty si do nej očividne paf a nevieš sa s tým zmieriť. V kútiku duše dúfaš, že práve ty budeš ten jej vyvolený a posuniete vaše kamarátstvo ďalej. Že mám pravdu?
Bol som
//autoeditácia príspevku (24 Sep 2013, 20:46)
Bol som
//autoeditácia príspevku (24 Sep 2013, 20:46)
Bol som
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ty nemas rad ju, ale svoje ego. Aspon podla toho co si napisal ti ide len o to, ze si sa s nou citil dobre a tento pocit chces egoisticky vratit spat.lucasko89 napísal:Možno som trochu žiarlivý ale nechcem prísť o naše priateľstvo. Naozaj ju mám rád len neviem čo mám spraviť aby sa to všetko vrátilo do starých koľají.