Nissan 240sx
Nissan 240sx
Zdravim vlastni niekto toto auto ? Mne sa celkom pozdava
a hlavne by ma zaujimalo ako funguje ten kufor kedze najst z toho fotky je problem, a ako je to s nahradnymi dielami na toto auto a je to vlastne 4 alebo 2 miestne?
Re: Nissan 240sx
Rodinný známy ho mal. Čo sa ti na ňom pozdáva? Aký kufor máš na mysli? Na nete je fotiek ako maku. Auto je 4 miestne, ale v zadu je miesta fakt málo. Ako 13 ročné decko som mal v zadu už dosť málo miesta.
Prednosti tohto auta ale nespočívajú vo veľkosti na zadných sedadlách všakže.
Cena náhradných dielov, ak máš na mysli klasické spotrebné diely bude popri cene celkovej údržby a starostlivosti o auto bagateľ.
2 základné otázky na úvod:
- aké máš auto?
- koľko máš rokov?
Prednosti tohto auta ale nespočívajú vo veľkosti na zadných sedadlách všakže.
Cena náhradných dielov, ak máš na mysli klasické spotrebné diely bude popri cene celkovej údržby a starostlivosti o auto bagateľ.
2 základné otázky na úvod:
- aké máš auto?
- koľko máš rokov?
nemam žiadne auto a je mi 16 a prečo ma to zaujalo? koli tomu kufru nejaky "predlženy" je, hm s tymi miestami maš asi pravdu a hlavne tie svetla 
-
Francek
Star
- Kontaktovať používateľa:
Ktoru generaciu mas na mysli ? S13, S14?
U nas to su 200SX s motorom CA18 a SR20. Verzia 240SX bola rovena pre ameriku s motorom KA24.
Kufor na S13 sa otvara aj so zadnym oknom.
U nas to su 200SX s motorom CA18 a SR20. Verzia 240SX bola rovena pre ameriku s motorom KA24.
Kufor na S13 sa otvara aj so zadnym oknom.
s13 nejde mi o motor viem len že je to na "driftovanie" a podobne veci ale, o ten model auta ja som to ešte nevidel po slovensku jazdiť a že sa s tym cez zimu zle jazdi (vraj)
Nieje to bezny daily, kamos ju ma tize ale pekne v garazi a pekne sa jej venuje uz roky, vytahuje ju na vikend si s nou uzit.
takze to auto neni asi na bežne vyvažanie sa do školy domov do obchodu
-
Point
Professional
pozri sa co stoji to auto v dobrom stave a pochopis ze za tu cenu si kupis aj nove auto..takze ak nemas vedomosti, zrucnosti, naradie, garaz s jamou alebo dost penazi..nie je to auto pre teba..
Tiez to bol moj sen v tvojom veku a casoch NFS, nez som zistil co to vsetko stoji. Pokial chces zadnokolku zacni na E30tke, Zigulaku alebo Skodovke, na 200SX mysli ked budes mat zazemie, a dostatocne financne zabezpecenie inac sa len budes na neho smutne pozerat jak ti stoji pred domom a chradne...
J*b na autička, NFS..uč sa jazyk, jazyk a ešte raz jazyk...a ešte raz
rob niečo, v čom si dobrý, ser na spolužiakov čo rozmýšľajú 5 minút do predu
Vytvor niečo, vymysli, zdokonal..predaj to...predaj to dobre a autá ako 240SX budeš mat na rožky
rob niečo, v čom si dobrý, ser na spolužiakov čo rozmýšľajú 5 minút do predu
Vytvor niečo, vymysli, zdokonal..predaj to...predaj to dobre a autá ako 240SX budeš mat na rožky
preco by to auto nebolo na vyvazanie sa do skoly a domov? v tom nevidim problem, samozrejme, s potrebnou starostlivostou, ak nechces byt furt zahrabany pod kapotou umasteny od oleja a spiny nadavajuc na japoncov, jak tam sakra mohli ten srob dat
je to auto ako kazde ine, trosku exoticke a mimoriadne zabavne (znovu spominam starostlivost (v tom je zahrnuta aj kopa penazi))
avsak (a iba predpokladam z tejto temy) ako malo technicky zdatny alebo technicky nezdatny vobec taketo motory neodporucam a ako tu bolo spomenute, hybaj pekne do bmw a este aj odporucam e36, ktore sice su hrdzave, ale nie vsetky a neomotas ich okolo prveho stlpu na ceste... a ak hej, uz si len pockame v novinach na titulok "mladik na vykonnom a luxusnom bmw 316i sposobil vypadok prudu..." ale to je na inu temu
a header spravne vravi...
a ak ta auta zacali zaujimat v 16tich a zrejme aj zacali, ale iba 240sx, lebo maju pekne vyklapacie svetla a videl si ich v hre, tak sa na to naozaj vykasli, do pol roka ta to prejde a kup si o zopar rokov nejaky normalny spotrebak
avsak (a iba predpokladam z tejto temy) ako malo technicky zdatny alebo technicky nezdatny vobec taketo motory neodporucam a ako tu bolo spomenute, hybaj pekne do bmw a este aj odporucam e36, ktore sice su hrdzave, ale nie vsetky a neomotas ich okolo prveho stlpu na ceste... a ak hej, uz si len pockame v novinach na titulok "mladik na vykonnom a luxusnom bmw 316i sposobil vypadok prudu..." ale to je na inu temu
a header spravne vravi...
a ak ta auta zacali zaujimat v 16tich a zrejme aj zacali, ale iba 240sx, lebo maju pekne vyklapacie svetla a videl si ich v hre, tak sa na to naozaj vykasli, do pol roka ta to prejde a kup si o zopar rokov nejaky normalny spotrebak
ked som si toto precital, odvolavam, ze ta to prejde do pol roka... do 3 tyzdnov uz ani nebudes vediet, ze to ma 4 kolesa (+ rezerva)japaja napísal:s13 nejde mi o motor viem len že je to na "driftovanie" a podobne veci ale, o ten model auta ja som to ešte nevidel po slovensku jazdiť a že sa s tym cez zimu zle jazdi (vraj)
pravda prešlo to :DDDD ok a ano videl som to v NFS ! 
-
tacosi
Moderátor
vykonnom a luxusnomEras napísal: "mladik na vykonnom a luxusnom bmw 316i sposobil vypadok prudu..." ale to je na inu temu
ehm taky detajl ja som hladal 4 dverak ale pri tom nisanne by som to prezil
-
Point
Professional
najlepsie bude ked o kazdom aute co sa ti zazda v tvojich mokrych snoch, vytvoris temu..