mam starsie pc - procesorom intel 6550 a dosku asus P5K se
bracho mi doniesol z irska :
dosku P5Q green , 4 gb ram DDR 2 a procak intel E8400
prv som len vymenil dosky vsetko nastavil preinstaloval aj windows ale proste stale mi robilo to ze mi napisalo ze ati family driver sa restartoval a prebliklo mi obrazovku a asi po 5-6 preblikoch vyplo pc - restart
skusal som aj driver menit a proste nic tak som sa nastval dosku dal von dal som svoju a len vymenil procak
PC sa ani nerozbehlo - respektive max po prvu obrazovku BIOSU a ostalo stat respektive po resete uz nenabehol monitor
tak som vratil nas5 aj procak nahodil 4 moje gb ramky a 4 od brata
a zase nic dam jedmu ramku prec a vsetko ide bez problemov
je mozne ze tie suciastky Procak s doskou su nekompatibilne ??? ale podla toho co je na nete by malo - doska podporuje ak som spravne pozeral
nechapem
mam tie suciatky asi vyhodit ci je sanca nieco skusit a spravit update ??
Nefunkcne pc - po update suciastok
-
Chalesnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nefunkcne pc - po update suciastok
v prvom bode ked si vymenil dosky tak ti bolo treba preinstalovat win preto to crashovalo si myslim ... ked sa meni doska treba to spravit .... dalej ak je napisane ze doska podporuje ten procesor a nejde ti to skus pozret ci nemas daky pin ohnuty popripade ci ti to poriadne dolieha
-
Dildogripak
Medium Professional
to ti robil aj čistý win ktorý si nahodil na tú zostavičku poskladanú?prv som len vymenil dosky vsetko nastavil preinstaloval aj windows ale proste stale mi robilo to ze mi napisalo ze ati family driver sa restartoval a prebliklo mi obrazovku a asi po 5-6 preblikoch vyplo pc - restart
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
viete vy dvaja vôbec čítať? Jasne tam má napísané že preinštaloval win, a že mu to robilo aj po preinštalovanímarsman napísal:... preinstaloval aj windows ale proste stale mi robilo to ze mi napisalo ze ati family driver sa restartoval a prebliklo mi obrazovku a asi po 5-6 preblikoch vyplo pc - restart...
-
Dildogripak
Medium Professional
ja som sa pýtal na čistý win, nie systém s ovládačmi ATI...
ano robil to novy win ktory som nahodil - windows7
aktualne som vratil vsetko do povodneho stavu lebo mi treba pc doma
doska od brata podporuje aj moj procak a aj moja jeho zase to nebolo nejake delo len proste lepsi
tak neviem asi pojde vsetko do kelu skoda
aktualne som vratil vsetko do povodneho stavu lebo mi treba pc doma
doska od brata podporuje aj moj procak a aj moja jeho zase to nebolo nejake delo len proste lepsi
tak neviem asi pojde vsetko do kelu skoda