Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Wtf prečo snapdragon 600?
lebo to uplne vpohode staci
-
Supersonic
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
149uplink napísal:Supersonic - bola 249 po neviem kedy a teraz je 209. Keby to bolo 189, alebo 179, tak do toho idem.
http://www.telekom.sk/benefit/team.php?id=1456
mam o2, da sa nejako uplatnit tento telekom benefit? hned by som bral to one S
//autoeditácia príspevku (25 Sep 2013, 19:43)
pozeram, ze je blokovany na telekom, tak nic
//autoeditácia príspevku (25 Sep 2013, 19:43)
pozeram, ze je blokovany na telekom, tak nic
-
Supersonic
Light Professional
Telekom neblokuje HTC..
ono to je len skopčena info,a nieje to pravda 
No to viem, ze neblokuje, sam si mi predaval taky
Len ked to tam tak zvyraznili, tak ma to zneistilo. Ako sa da teda uplatnit ten telekom benefit? Moze to vyuzit hocikto kto ma easy kartu? Ziadne viazanie na dva roky alebo skryte poplatky?
-
Supersonic
Light Professional
nie,objednaš, normalne zaplatiš kurierovi a maš mobil ako keby si kupil v eshope normalne..
na easy neveim či sa to da,možno hej alebo stači najst dakoho kto ma Paušal a vybavene 
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Mám v pláne si kúpiť nový mobil (asi Galaxy s2 plus) z mall.sk Viem, že niekedy tam udávali informáciu, že tie telefóny sú PL verzie. Chcem sa spýtať má taká poľská verzia nejaké nevýhody ? 
-
Arkaz
Addict
bez problemov to objednas na easy. uz som tak objednaval pred rokom LG prada . ziadna viazanost a ziadne blokovanie. tiez rozmyslam nad one s odtial.mulatt napísal:No to viem, ze neblokuje, sam si mi predaval takyLen ked to tam tak zvyraznili, tak ma to zneistilo. Ako sa da teda uplatnit ten telekom benefit? Moze to vyuzit hocikto kto ma easy kartu? Ziadne viazanie na dva roky alebo skryte poplatky?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Tu nejde o to či to stačí, v najlepšom má byť najlepšie. Ako by sa ti páčilo keby v nexuse 5 bolo 1GB ram len preto že to stačí?nosooo napísal:lebo to uplne vpohode staci
nie, menu v slovencine a klasicka zaruka 2 roky na tovar v mall.skK-u-b-i-a-k napísal:Mám v pláne si kúpiť nový mobil (asi Galaxy s2 plus) z mall.sk Viem, že niekedy tam udávali informáciu, že tie telefóny sú PL verzie. Chcem sa spýtať má taká poľská verzia nejaké nevýhody ?
Rozdiel je ten ze napriklad update SW dostanes az bude vydany pre region PL, nie pre SK (co je vo vacsine skor ako u nas).
Po niekoľkých rokoch opäť zvažujem prechod k dotykáču + smartfón a v podstate potrebujem poradiť len málo.
Čo získam ak si priplatím za HTC Desire 500 (alebo Samsung Galaxy S3 mini) oproti Desire X ???
Chápem, že je to rozdiel triedy, ale pýtam sa či vzhľadom na požiadavky len nevyhadzujem eurá?
Nejaké požiadavky:
nechcem lopárik na krájanie mäska
mal by vydržať chvíľku a nie každý deň dobíjať
čo sa týka výkonu, tak mám záujem o appky skor štýlu Tapatalk, SME, CSFD, z hier preferujem Kingdom Rush, Plants vs. Zombie, Hero Academy (čochvíla má byt aj na Androide) a pod.
Čo získam ak si priplatím za HTC Desire 500 (alebo Samsung Galaxy S3 mini) oproti Desire X ???
Chápem, že je to rozdiel triedy, ale pýtam sa či vzhľadom na požiadavky len nevyhadzujem eurá?
Nejaké požiadavky:
nechcem lopárik na krájanie mäska
mal by vydržať chvíľku a nie každý deň dobíjať
čo sa týka výkonu, tak mám záujem o appky skor štýlu Tapatalk, SME, CSFD, z hier preferujem Kingdom Rush, Plants vs. Zombie, Hero Academy (čochvíla má byt aj na Androide) a pod.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
S desire 500 získaš: vyšší výkon (ktorý sa v tejto cenovej kategórií veľmi hodí), 1GB RAM (zase veľmi potrebná vec), kvalitnejší fotoaparát + nahrávanie videa v HD, prednú kameru, NFC, lepšiu baterku a mierne zväčšený displej. Určite si priplať. Nad SGS3 mini ani neuvažuj
Čo sa týka tých požiadaviek čo si uviedol: zvládnu to obe smartphony ale desire 500 bude mať menej slabších chvíľok a bude to aj pohodlnejšie kvôli displeju a batérií
Čo sa týka tých požiadaviek čo si uviedol: zvládnu to obe smartphony ale desire 500 bude mať menej slabších chvíľok a bude to aj pohodlnejšie kvôli displeju a batérií
Tak to by ma zaujímalo, prečo by nad sgs3 mini nemal ani uvažovať. Ja som s ním plne spokojný, a nie je to preto že by som v ruke nemal lepšie telefóny. Všetko mi na ňom funguje plynulo, displej je parádny, výdrž mám v priemere viac ako 3 dni medzi dobíjaniami, veľkosť tiež tak akurát...
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Možno preto že má horšiu konštrukciu, je pomalší, má horší fotoaparát, horšiu prednú webkameru, menší displej a horšiu batériu? 
-
guess.whoo
Redeemer
mensi display nie je pre kazdeho minus.
horsiu baterku? ma menej mah, ale mensi display=vydrzi dlhsie ako desire 500
horsiu prednu wc? kolkokrat v zivote pouzijes prednu kameru? za 10 rokov co mam smarty som ju nevyuzil ani raz
horsiu baterku? ma menej mah, ale mensi display=vydrzi dlhsie ako desire 500
horsiu prednu wc? kolkokrat v zivote pouzijes prednu kameru? za 10 rokov co mam smarty som ju nevyuzil ani raz
-
MichalkoOo
Zablokovaný
A? Nic to nemeni na tom ze nad sgs3 mini je skoda uvazovat
a čo tak toto, S3 mini je vo všetkých rozmeroch menší, je ľahší, má AMOLED displej s väčším ppi, väčšiu vnútornú pamäť, je o niečo lacnejší a má normálnu sim nie micro sim + to čo napísal guess.whoo? stále nevidím poriadny argument prečo nad ním ani len neuvažovať 
Lebo za tu cenu su lepsie telefony, S3 mini je len marketingovy tah a ako uz bolo asi tisickrat povedane, nema to s S3 nic spolocne. Po par mesiacoch to bude len zasekane tazitko. A vlastne to bude aj zo zaciatku, kedze ma TouchWiz.