sekne PC a pomoze len restart
-
James13579
Star
sekne PC a pomoze len restart
dobry den, pri prezerani niektorych stranok mi z nicoho nic sekne PC a pomoze len restart. Windows som prednedavnom preinstaloval takze windows to nemoze robit. Mam AMD Phenom II X4 925, 4GB DDR3, Gigabyte MA770T-UD3P,ASUS ENGTX560, zdroj fortron 500W blue storm (zdroj ma uz par rokov). Co to moze sposobovat?
Re: sekne PC a pomoze len restart
Robilo ti to aj pred preinštalovaním Windowsu? Robí to vo všetkých prehliadačoch? Sleduj, o aké typy stránok sa jedná.. možno nejaký problém s flashom, javou a podobne.. skús tieto pluginy preinštalovať, aktualizovať, v prehliadačoch si vytvor nový profil.
A skús aj prebehnúť memtestom ramky.. keby bol na vine zdroj, počítač by sa rovno reštartoval.
A skús aj prebehnúť memtestom ramky.. keby bol na vine zdroj, počítač by sa rovno reštartoval.
-
James13579
Star
ked pozeram aj bezne stranky ako facebook, clanky o pocitacoch tak sa to nepravidelne zasekne a pomoze restart, to znamena ze niekedy to zaskne na tych strankach, este skusim aktualizovat a ten memtest, memtest som este nerobil
uprava 10:13 : aj pred preinstalovanim win to taktiez robilo
uprava 10:13 : aj pred preinstalovanim win to taktiez robilo
robí to aj na iných prehliadačoch? aj mne firefox začal mrznúť, ale stačilo ho vypnúť cez procesy a musel som prejsť na operu. Možno máš aj vírus, skús spraviť kontrolu cez eset. Ale ked to mrzne IBA pri prehliadaní stránok, winom to asi nebude
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ja to vidím na HDD, skús komplet error test cez HDTune a takisto sem hoď screen z statusu disku
-
James13579
Star
tu su vsetky disky, nieco mi vyhodilo na disku 500Gb, predpokladam ze by to nemalo tam byt, tam kde je system je 6 rokov stary, najnovsi je 2TB ktory bol kupovany tak pred dvoma rokmi, cez Error scan som dal rychly test a nenaslo ziadnu chybu
Mne rovnaké kraviny robil napájací kábel na HDD - prechodník Molex-Sata. Očistil som kontakty na HDD (aj dátové) a napružil dutinky v Molexe,strekol Kontoxom a už dlho je pokoj.
-
hojko
Site Admin
Mas stary HD Tune, chcelo by to spravit v novej verzii, nakolko Seagate neresetuje pocitadlo pri tom errore, takze sa mnozi a mnozi, co skresluje vysledky. Takze skor ako ho hodis do kosa, skus najskor novsiu verziu HD Tune alebo HDDlife.
Pripadne odpoj 500 GB disk a sleduj, ze ci sa bude pocitac mrznut.
Pripadne odpoj 500 GB disk a sleduj, ze ci sa bude pocitac mrznut.
-
hrban
Addict
Hdd life free verzia cita len prvy primarny disk
-
hojko
Site Admin
Aha, to som nevedel. V tom pripade si asi nepomoze, treba skusit iny program.
-
James13579
Star
niekde som cital ze by trebalo zvysit napatie o 0.025V pretoze ta karta bola nestabilna, co vy nato? moze to robit grafika?
mam tuto http://www.asus.com/Graphics_Cards/ENGT ... ifications
mam tuto http://www.asus.com/Graphics_Cards/ENGT ... ifications