ma o mna zaujem ?
ma o mna zaujem ?
čaute
potrebujem vedieť vaš názor
spoznal som iste dievča a veľmi si dobre rozumieme. hovorime si všetko, čo nás trápi, aké máme problémy, a máme toho dosť spoločného. trávime spolu dosť času. kamarati si ma začali doberať že ma o mňa záujem, pretože bola stále so mnou, držala sa v mojej blízkosti, chytala ma za ruku a stále sme sa doberali. neuvedomoval som si to nejako ale prišlo to čo som nechcel, zaľubil som sa do nej. všetko som začal vnimať inak. začal som si ju viac vsimat a pod. ale prešiel už istý čas a ona si našla priateľa. ale moju blizkost vyhladava doteraz a aj tie dotyku a doberanie sa stále pokračujú. neviem co si mama mysliet ci ma o mna zaujem alebo si iba prilis domyšľam. poradte mi diky
Re: ma o mna zaujem ?
si vo friendzone, berie ta len ako kamarata
Mozno o teba MALA zaujem, predtym, ked to zacalo, ked ste sa spoznali. Ale asi si neprejavil zaujem o nu aj ty, tak ta zaradila medzi kamaratov a nasla si ineho.
Mozno o teba MALA zaujem, predtym, ked to zacalo, ked ste sa spoznali. Ale asi si neprejavil zaujem o nu aj ty, tak ta zaradila medzi kamaratov a nasla si ineho.
TVOJ a JEJ VEK?
Urobil si jednu vec ktorá ťa odsunula do FRIENDZONE a to bolo zesi nebol sexuálny! to znamená ked sa k tebe tisla mal si ju pobozkať a mohla byt tvoja. Ako mozes si ju nechať ako kamošku mozno jej to krachne stým chalanom a potom počase ked bude zo vztahu fit, skus sa jej dotýkať za pokus nikdy nic nedás rozumies? Na nejaký čas sa pozeraj po inej babe a možno sa do tej zalubiš a vybavená vec,problem vyriešený.
Urobil si jednu vec ktorá ťa odsunula do FRIENDZONE a to bolo zesi nebol sexuálny! to znamená ked sa k tebe tisla mal si ju pobozkať a mohla byt tvoja. Ako mozes si ju nechať ako kamošku mozno jej to krachne stým chalanom a potom počase ked bude zo vztahu fit, skus sa jej dotýkať za pokus nikdy nic nedás rozumies? Na nejaký čas sa pozeraj po inej babe a možno sa do tej zalubiš a vybavená vec,problem vyriešený.
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
A co mate proti friendzone? Pekna kamoska vas zoznami s jej peknymi kamoskami a to otvara dalsie moznosti.
Ja nemam nič proti tomu ja o tom viem,že to tak funguje.Ale konkretne v jeho prípade by mohol sa pozerat po iných a nie po nej,lebo na teraz jeho nebude.
Medzitým ako ste sa stretávali si našla priateľa.. Máš pocit, že mala o teba záujem ako o partnera ? Nie. Nech ti dohodí nejaké kamošky a do budúcna trocha akcie, lebo pre všetky ostaneš len kamarátom.
TommyHot - Veľká pravda, buď rád aj za to Friendzone, lebo každá baba má nejaké kamošky a tie majú ďalšie a podobne a je tam vačšia percentualna šanca, že sa do nejakej zaľúbiš, ako spoznávať dievčatá, keď si len v partií chlapov, čo ja poznam veľmi doverne je to úplne na p****.
Hodím sem, myslíte, že...
Mladá 20 ročná baba, ktorá bola k dotyčnému (30 rokov) 2 roky v podriadenej pozícii, niečo ako šéf-podriadená, ale nie priamo, ale bolo tam vykanie - po 3 mesiacoch bez kontaktu iniciuje s dotycnym stretnutie, že niekam na pizzu a tak..s tým, že baba odchádza zo Slovenska na dlhšiu dobu a nemá momentálne priatela - že jej ide o jednorázový sex?
Lebo mne to z toho príde ako jasná páka.
Mladá 20 ročná baba, ktorá bola k dotyčnému (30 rokov) 2 roky v podriadenej pozícii, niečo ako šéf-podriadená, ale nie priamo, ale bolo tam vykanie - po 3 mesiacoch bez kontaktu iniciuje s dotycnym stretnutie, že niekam na pizzu a tak..s tým, že baba odchádza zo Slovenska na dlhšiu dobu a nemá momentálne priatela - že jej ide o jednorázový sex?
Jasné, choď do toho begbeee.
fuu, tak hadam zalezi na konkretnom cloveku, nie? mne teda pozvanie na pizzu rozhodne nepride ako jasny sex, ale ak pises o sebe a pride ti to jasne, tak to tak asi bude
no co, je jedina a celkom jednoducha moznost ako to zistit.
-
PhYs0c
King
tommy v akom meste žiješ že je tam toľko pekných báb?
u nás je to skôr tak, že okolo jednej peknej sa motá jej 5 slušne menej pekných kamošiek
-
qwerty-xyz
Staci ti PO, KE, BB, .... a mas dievcat tolko ze ich zhadzovat zo seba budes.
Autorovi: friendzone, z toho sa vyhrabat, tak vela stastia.

Autorovi: friendzone, z toho sa vyhrabat, tak vela stastia.
Len v Žiline je veľké hovno 
-
audiotrack
VIP
nemyslím si že by muselo ísť zákonite o sex, možno len rozlúčka. Vzťahy môžu byť dobré, ale spoločenské postavenie vyžaduje vykanie. Ja som mal ešte keď som na výšku chodil v práci mladú šéfku, ktorej som pochopiteľne vykal a rovnako tak aj ona mne. Keď som ale skončil školu a odchádzal z mesta, a teda aj končil s prácou, sama navrhla posedenie na rozlúčku. Pritom viem že jej o sex nešlo, lebo to navrhovala všetkým svojím zamestnancom čo odchádzali (aj ženám) a bola vydatá. Bolo to proste len milé gesto, že chce ukončiť našu spoluprácu ako rozlúčku s človekom a nie ako účtovné odpísanie stroja.begbeee napísal:Hodím sem, myslíte, že...
Druhý príklad je napríklad triedna zo strednej. Celý čas sme si vykali, a nikdy sme neprehovorili viac ako bolo nutné. Po škole si ma našla na fb, pridala a prihovorila sa o úplne bežných veciach. A začala mi sama od seba tykať. Proste sme ľudia, a prečo by nemohlo byť kamarátstvo keď skončí profesionálny vzťah? Aj so školiteľom mojej bakalárky som si potykal po štátniciach a pridali sme sa na fb. Keby som v nitre, nemám problém sa mu ozvať a porozprávať čo sa za tie roky pomenilo. Takýchto prípadov je istotne viac, a toto môže byť jeden z nich.
Ak je toto ale tvoj prípad, tak ty najlepšie vieš aké vzťahy medzi vami (nie len medzi vami dvoma ale celkovo medzi vami vo firme) panujú a čo od toho čakať. Koniec koncov, pozvanie na večeru môžeš prijať aj keď nič nechceš. Jednoducho jej povieš že si ju chcel vidieť pred odchodom aby si jej poprial všetko dobré do života, a vybavené.
Už je po tom. Nešlo o sex. Skor chcela prehĺbiť kamarátstvo.
-
audiotrack
VIP
Si sklamaný? 
V podstate nie. Kamarátstvo s ňou ale budúcnosť nemá, takže zabitý večer.
-
t0m4s3
Admin
sak sa neboj to priznat, ze si sklamany. Ja keby som ocakaval sex a miesto toho mal zabity vecer, tak sklamany urcite som 
-
Enduro3333
Medium Professional
Osobne si tiez myslim trosku to zavanalo rozluckovym sexom ale to je moja fantazia ... vacsinou ked ide o rozluckovy sex vola sa na poharik tym sa naznacuje urcite odviazanie .... teda aspon u mna ....begbeee napísal:Už je po tom. Nešlo o sex. Skor chcela prehĺbiť kamarátstvo.