Romovia na Slovensku

Diskusie na politické témy...
hughito
Redeemer
Redeemer

Re: Romovia na Slovensku

Príspevok od používateľa hughito »

Seth, v poriadku, ja prežijem aj bez tvojej grafománie. Neviem či už schválne alebo ako sa vyjadruješ nejasne a keď si potom človek vyvodí z tvojich príspevkov najpravdepodobnejší možný záver, tak to začneš analyzovať a pýtať sa tie tvoje otázky KDE KDE. Absolútne ma toto nebaví, pokojne sa vzájomne ignorujme, alebo si zvol nejaký iný tón či prístup či čo, asi by to mal asi presne citovať, lebo na mňa vytiahneš, kde SI TY NAPÍSAL, že či máš zmeniť TÓN?...

Áno áno, antifa, skinheadi, nacisti, všetko rovnaká banda. To povedal odborník na problematiku seth, ktorý nemá jasno ani v základnej terminológii nevraviac o tom, akí sú reálne členovia takýchto zoskupení v skutočnosti a ako sa realizujú a zmýšľajú. Ale to zjavne ani nemá cenu s tebou riešiť, máš v tom jasno.
seth82
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Vieš riť o tom, či mám alebo nemám jasno v nejakej terminológii. Taktiež vieš riť o empatii ostatných a podobne. Nevieš nič. Ja len dúfam, že nebudeš pracovať v nejakej zodpovednej pozícii, pretože ak si dokážeš "vyvodzovať najpravdepodobnejšie možné závery" takým pangalaktickým spôsobom, že by si mohol robiť priam medziplanetárne svetelné skoky, tak dokážeš naozaj "vyvodiť" všetko z ničoho. Je to tvoja chyba, nie moja, nesnaž sa zvaľovať vinu na mňa a ne nejakú grafomániu (odborník terminológiu hughito, ktorý v nej zjavne nemá jasno a používa slovíčko, ktoré sa nehodí) - ak tu predvádzaš Straw Manov jedného za druhým diskusia s tebou je neplodná. A je mi vcelku jedno, či je o cigánoch alebo o niečom inom.

To je všetko.

//šašo je ten, kto ťa vychoval. Na viac vecí už nebudem reagovať, nemá to zmysel. Môžeš sa tu baviť s ostatnými, pokiaľ nezodpovedáš na otázku, kde som všetko vyjasnil a kde som napísal, že ten zoznam v poriadku, odmietam s tebou v tejto téme polemizovať. A nie, nie som odborník a je mi vcelku jedno, či moje príspevky preskakuješ alebo nie (čo iba naznačuje tvoju ignoranciu).
hughito
Redeemer
Redeemer

Ty šašo, táto veta hovorí sama za seba:

Kód: Vybrať všetko

Antifa je presne taký istý odpad, ako skinheadi a náckovia, akurát z opačného konca tábora
Človek čo toto dokáže vyprodukovať nerozumie zjavne ani elementárnym otázkam, ale tak škoda hádzať hrach o stenu. Beriem späť, si odborník aj v tejto otázke najpovolanejší. :D

A áno, si zjavne grafoman, to dokladajú tvoje analytické rozpravy. Musím sa priznať, že často tvoje siahodlhé príspevky hlavne v téme o politike preskakujem (nie preto, že by som s nimi nesúhlasil, ale čítať stokrát to isté na päť odstavov je už naozaj nudné).

__

Na odľahčenie: podaktorí sa môžete realizovať v DSSS, našlo by sa mnoho spoločných znakov a pod. záujmov.
Prílohy
dsss.jpg
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

A tymto, mile deti sa konci dnesny diel tragikomedie "hughitov boj". Pridajte sa k nam aj nabuduce aby ste zazili nove dobrodruzstva nasho hrdinu na jeho ceste za lepsou a liberalnejsou spolocnostou. :lol:
hughito
Redeemer
Redeemer

Ešte raz do pozornosti diskusiu, aby tu nezapadla v tomto balaste.

http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1 ... ate-slovo/
zeky
Star
Star

Príspevok od používateľa zeky »

Mňa by hlavne zaujímalo, ako je možné, že zo všetkých menšín, ktoré žijú v Európe je v každej krajine problém práve s nimi. Potom reči o extrémizme, rasizme, fašizme, reči pseudohumanistov, parazitných organizácií blah blah blah. Nikdy som ja, ani žiadni moji známi nemali problém napr. s vietnamcami alebo inou menšinou. Prečo krajiny, ktoré sú maximálne tolerantné voči všetkým minoritám, majú problém s nimi?
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Ocakavaj otazku: "Ako si dosiel na to ze ciagni su problematicki? na zaklade "xyzxyz"? To su aj bieli..."
hughito
Redeemer
Redeemer

zeky napísal:Mňa by hlavne zaujímalo, ako je možné, že zo všetkých menšín, ktoré žijú v Európe je v každej krajine problém práve s nimi. Potom reči o extrémizme, rasizme, fašizme, reči pseudohumanistov, parazitných organizácií blah blah blah. Nikdy som ja, ani žiadni moji známi nemali problém napr. s vietnamcami alebo inou menšinou. Prečo krajiny, ktoré sú maximálne tolerantné voči všetkým minoritám, majú problém s nimi?
Len s nimi? To ti odporúčam trochu viac sledovať dianie vo svete. Inak ale áno, podaktorí cigáni sú špecifickí tou svojou nomádskou náturou.
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

hughito napísal:keď si nerobím ilúzie o mierumilovnosti takej tlupy cigánov v osade, tak hento proste dosiahlo iné dimenzie. Tam boli zmastení všetci do rady, roztlčený aj ten mizerný nábytok a spotrebiče
....Kto seje vietor, žne búrku....
zeky
Star
Star

Nikde som nenapísal, že LEN s nimi. Ale všade sa vynárajú správy poväčšine o nich. Ono dotácie EÚ pre krajiny ako sme my, je aj z časti ich prezieravosť, lebo oni sami si ich tam pustiť nechcú, tak sa im snažia zabezpečiť, aby im bolo dobre tu a to aj na úkor obyvateľstva. Mňa tiež zarazilo, že obce s výskytom cigánov (ja ich tak volám, keďže oni sami sa tak odjakživa označovali, pojem rómovia sa len umelo vytvoril) budú mať a majú prednosť pri dotáciách z eurofondov. By som povedal, že je to diskriminácia z opačnej strany ale. A o tých v osade si netreba robiť žiadne ilúzie. Oni sa veľmi rýchlo naučili, že sú chránení a treba teda pri útokoch podávať čo najdrastickejší opis. V tomto sú múdrejší, než by si si možno myslel. Ale pobavili aspoň nejaké veci čo si pamätám napr. keď tam cigánka, ktorá zjavne už ani nepamätá čo je to mať zuby, ukazovala ako jej kukláči vybili údajne.
hughito
Redeemer
Redeemer

Pinhead napísal:
....Kto seje vietor, žne búrku....
Zas, kolektívna vina, že? To tu viacerí majú vo zvyku sa v iných témach sťažovať napr. na "totalitného Fica" a pod., ale ak sa jedná o cigánov, tak tento princíp sa víta.

zeky: Ako si prišiel na to, že poväčšine o nich? Nebude to skôr tým, že naše média sa venujú viac tomuto a neriešia tak napr. černochov alebo prisťahovalcov z Ázie? Asi to vzťahom k nám nie je tak zaujímavé.
zeky
Star
Star

Neriešia to len naše média. Dá sa toho kopec nájsť aj na zahraničných portáloch. O černochoch, alebo prisťahovalcoch z Ázie tam toho až toľko nie je. U nás sa to predovšetkým vynára lebo sú jedna z najväčších minorít a vyspelejšie krajiny sa snažia zamedziť ich šíreniu k nim. Z hľadiska nejakej integrácie do spoločnosti sú práve oni natom najhoršie. Opät vravím, že nehádžem všetkých do jedného vreca. Poznám osobne aj takých, ktorí sa hanbia za zvyšok a sú dokonca úspešnejší ako väčšina "bielej" populácie. To sú ale výnimky a je ich fakt málo. S percentami pracovať nechcem lebo by som strieľal od pása. Ale na základe väčšiny sa posudzuje minorita. A to neplatí len pri nich.
hughito
Redeemer
Redeemer

No jasné, teraz sa riešia ti cigáni vo Francúzsku, ale inak si každá krajina rieši skôr svoje minority. Pochybujem, že v Anglicku, Nemecku či Švédsku majú na programe dňa nejakých cigánov. Tam riešia Turkov, Arabov, černochov a pod. A to, že ich nechcú je jasné, to v podstate nikto nechce nejaké záplavy prisťahovalcov (do istej miery), to je pochopiteľné. Ono ale vývoj je taký, že tieto migrácie sa budú zvyšovať, hlavne ak sa budú viesť aj rôzne vojny podporované Západom. Ďalším faktorom sú globálne zmeny klímy, ktoré toto tiež znásobia. Treba sa na to pripraviť a podchytiť to v zárodku. Rasistické a xenofóbne ovzdušie tomu určite nepomôže.

A som rád, že aspoň nestrieľaš nejaké percentá od pásu, lebo podaktorí jedinci dokážu zaujímavo rozmýšľať. Na jednej strane uznajú, že neexistujú nejaké etnické štatistiky a dožadujú sa ich, na strane druhej potom nemajú problém od pása strieľať percentami ako na divokom západe.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

http://kosice.korzar.sme.sk/c/6949457/r ... licka.html Mierumilovné, slušné a pracovité etnikum sa opäť ukazuje. Kradnú si navzájom, ešte tam ani nebývajú a už si ich rozkrádajú. Na nákup pre cigánov si zobrala obec úver. Peňazí nieto, prečo teda EŠTE VIAC nezaťažiť daňových poplatníkov (teda nie tamojších cigánov, samozrejme), ktorí budú musieť zo svojich daní splácať nie len ten dlh, ale ešte aj vyrúbené úroky.

"V máji sme totiž odovzdali trinásť bytových jednotiek a za tri mesiace sú v dezolátnom stave. Som z toho zhrozený" - NIEEEE, toto sa predsa tomuto vzornému etniku nemôže stať. Veď všetci ostatní hnusní rasisti si to vymýšľajú, sú to iba urban legends o výbývaní a podobne.

Mawhahahaha.
hughito
Redeemer
Redeemer

Perfektný článok o dôležitosti pojmu "neprispôsobivý" v dnešnom politickom systéme. Hodí sa aj to témy Politika, dávam to však sem, keďže u nás sa tento pojem asociuje najčastejšie s cigánmi.

Filozof Martin Škabraha: K čemu jsou "nepřizpůsobiví"?

http://skabraha.blog.ihned.cz/c1-592938 ... izpusobivi
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

"cikani nemuzou za vase posrany zivoty" tak to je gol akychsi zaprdenych studentikov,hasisakov.vela volneho casu na systematicke klamanie a zavadzanie.ty vole ze im to niekto zerie,no jedine toxikomani.ten dennodenny cigansky terorizmus to su asi vymysli obeti :o
hughito
Redeemer
Redeemer

Jediný, kto tu má toxikomanský prejav, si ty. A zjavne ani nemáš intelekt na to, aby si pochytil obsah toho vyjadrenia. :wink:
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Este stale je tu mierka inteligencie hugito??? neviem kde si nadobudol pocit ze si tu jediny inteligentny, na mna posobis prave naopak, ako pojaseny este student co nevie rozoznat dobro od zla, ma nejaku pudovu chybu a teda nechapavo ide hlavou proti muru so 100% presvecenim ze hlava je proste tvrdsia ako mur a v tejto realite neexistuje taka skutocnost ktora by ti branila ten mur rozbit.
hughito
Redeemer
Redeemer

Keď nevieme kam z konope, tak vytiahneme otázku veku a "študentstva." :lol:

Akokoľvek nemusíš súhlasiť s mojimi názormi a postojmi, aspoň ovládam elementárnu gramatiku a píšem zrozumiteľne. Vlastne som spravil chybu, na hentaké zvratky, aké vyplodil Son-Goku, do budúcna ani netreba reagovať. Polepším sa. :)
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Ja viem kam z konopi neboj neboj, zjavne jediny clovek ktory je aktualne v "konopi" si tu ty cize, myslim ze to bolo dost invalid.
Vytahujem tuto "otazku" lebo tiez som isteho casu na tom bol podobne zle a myslel som si ze ako vysokoskolak sa zo mna stava genius na vsetko co ma napadlo - nebolo to tak, tak to nieje ani v tvojom pripade, cim skor to pochopis - tym lepsie. Tu ti nikto nechce zle nechaj sa poucit ;)
Napísať odpoveď