Terepin napísal:...a na oplátku ja som sa snažil prispôsobiť im. A fungovalo to. A v už malej miere to takto funguje doteraz.
zvláštne, ale keď ti navrhneme čokoľvek čo sa aspoň okrajovo vzťahu týka, tak začneš písať že sa nikomu nemieniš prispôsobovať, a že by ťa teda kvôli tomu skôr či neskôr nechala a podobne. Pritom si rovnaký ako ženy, viď:
Terepin napísal:Ona moju formu zábavy odpísala na plnej čiare a spolu s ňou aj mňa.
Terepin napísal:Po charakterovej stránke u mňa skončila v momente, keď ma označila za debila preto, lebo sa nezabávam ako ona.
taktiež si ju totálne odkopol na základe jednej totálnej blbosti. To vlastne aj odporuje tomu "pchaniu do zadku" čo tak silno odsudzuješ. Povedzme že budete spolu žiť, ona ti nikdy nemôže povedať že jej nechutí čo si navaril, že sa jej nepáči hento a tamto a mali by ste to spraviť inak, že jej nelahodí tvoja hudba a podobne? Stále len áno miláčik, si úžasny, perfektne varíš, super hudbu počúvaš... lebo inak ju odkopneš za to že ti povie niečo zle? Zato že s tebou nebude v niečom súhlasiť?
ak si to ešte nepochopil, toto nie je boj. Nemáš sa pokúšať odporovať nám, a vyvracať naše argumenty. Nie sme v politickej diskusii. My ti chceme pomôcť, a posunúť ťa. A je v tvojom záujme, aby si čím skôr prijal to čo píšeme a zamyslel sa nad tým. Predpoklady na to máš. Vidíš fungujúce vzťahy (napr. tvoj priateľ s kamarátkou ktorí sú rok spolu), vidíš že sa dokážeš prispôsobiť (sám si si to napísal) aj keď tvrdíš opak, vidíš že dokážeš fungovať v spoločnosti (napríklad kolektív v práci, kamaráti..) aj keď si písal že máš sociálnu fóbiu, a podľa fotiek čo som videl a toho ako ťa poznám si zmenil aj šatník v záujme vyzerať atraktívnejšie, čo sa ti podľa mňa podarilo. Ostáva posledný krok. Prekonať tú barieru čo máš v hlave