Vernosť

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...

Koľko % mužov je verných?

10%
10
14%
30%
16
22%
60%
38
53%
90%
8
11%

Celkom hlasov: 72

Terepin
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Vernosť

Príspevok od používateľa Terepin »

kabul napísal:tak ked uz si si tak krasne odpovedal a identifikoval problem, preco ho neodstranis a radsej vsade hlasas jake su zeny spiny. A poviem ti, ze ak by sa mne niekto vehementne pchal do riti, tiez to budem zneuzivat
Takže sa k ním mám správať ako k handre?
A nie, nie nepchám sa im do riti. Len som k ním milý, to je všetko.
kabul
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kabul »

zlaty stred u teba neexistuje?
Terepin
Addict
Addict

Akokoľvek pateticky bude moja otázka znieť, čo v tomto prípade znamená stred? Raz sa im pchať do zadku a raz sa k ním správať ako k handre? Lebo je jedno, či ich ignorujem, alebo sa s nimi snažím viesť zmysluplný rozhovor. Výsledok je v oboch prípadoch rovnaký - total ignore. S týmto ja problém nemám a neberiem si to ani nijak osobne. No ak ma začne iracionálne osočovať, pretože som ju údajne urazil a ani bohovi mi nepovie ako, tak holt pekne sa k nej správať veruže nebudem.
kabul
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

bud taky laskavy a definuj mi tu tie zeny s ktorymi takto prichadzas do styku, konkretne ma zaujma odkial a jak dlho sa poznate, ake je ich zazemie, rodinne a financne a ake su jej zaluby, pripadne aj cim ta zaujali, ze si s nimi chcel rozvijat akukolvek interakciu

je to sice dost vela a osobnych informacii, ale tazko na teba inak zmysluplne reagovat, pokial ani za ten svet netusim, s kym mam (mas) docinenia
Terepin
Addict
Addict

Tak môžem opísať jednu: Poznám sa s ňou dva roky, je to kamarátka mojich priateľov, už rok frajerka jedného z nich, rodina kompletná, strieda brigády s TPP. Zo záľub viem len o hudbe (rock, metal). A dôvod? Prostý: chcel som sa skamarátiť. Sekundárny dôvod bol ten, že sa mi páči, ale len fyzicky. Po charakterovej stránke u mňa skončila v momente, keď ma označila za debila preto, lebo sa nezabávam ako ona.
kabul
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

neda sa zistit jak vazne toho debila myslela, kazdopadne mozno by pomohlo brat si veci menej osobne

ale budiz, u tejto to nevyslo, lebo podla jej slov nemate spolocne zaluby, teda nemate sa o com spolu bavit
ale pozri co si napisal: je kamaratka tvojich priatelov (mnozne cislo) a navyse uz rok jedneho z nich frajerka... takze nemoze byt nejaka zla/dopln ine negativum, lebo v tom pripade by museli byt aj vsetci ostatni tvoji znami+aj ten "chudak" co ju ma za priatelku

teda vzhladom na tvoju osobu, alebo su zli vsetci ludia okolo teba, alebo ty
Terepin
Addict
Addict

Moji priatelia sú preto priateľmi, lebo ma akceptujú takého, aký som, a nie som pre nich kvôli tomu ani debil, ani looser, ani nič podobné. Tak, ako sa vedia baviť vo vlastných partiách, sa vedia baviť aj so mnou. Ona moju formu zábavy odpísala na plnej čiare a spolu s ňou aj mňa.
kabul
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

tak potom ti nezostava nic ine, len to prekusnut a ist dalej... kvoli jednej osobe generalizovat celu zensku populaciu je blbost...ano, mozes argumentovat tym, ze nebola len jedna, ale je to zas bezpredmetne, lebo ak sa zacneme bavit v miliardach ludi (muzov a zien), tak podla tvojej teorie su vsetci zadani chlapi podpapucovnici a zeny vladkyne sveta, co zneuzivaju vsetko co ma bimbasa medzi nohami
Terepin
Addict
Addict

Ale ja som to prekúsol. Ono keď ťa pravidelne takto odpisujú dievčatá, tak si zvykneš, a potom len už krčíš plecami.
No a poznám jedno inteligentné dievča, ktoré nemá v hlave nasraté.
matki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa matki »

A co ak naozaj ten debil si ? A teraz to myslim uplne vazne, co ak sa s tebou proste neda a mozes byt rad za tych par kamaratov, ze to nejako s tebou vydrzia.
Terepin
Addict
Addict

To by so mnou potom nevydržal nikto, nikdy a nikde. A mám toľko kamarátov, pretože nemám záujem ich viac mať.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

mas tolko malo kamaratov, a predsa nejakych nie kvoli tvojej uzasnosti, ale kvoli ich vysokej tolerancii, a samaritanskemu pudu, ze vidia ze si curak a snazia sa ti pomoct, opakovane dufaju v to ze budes v pohode.... neboj nic, to ich prejde.
Terepin
Addict
Addict

Predstav si, že ani po 11 rokoch ich to neprešlo. Ani s kolegami po dvoch rokoch nemám žiadne problémy, práve naopak. Ja nemám problém s nikým, to len niektorí majú problém so mnou, pretože nespĺňam ich požiadavky. Ale to sú elitisti a takých ja ignorujem.
Mimochodom, vieš na čom stroskotal prakticky každý rozhovor s dievčaťom? Na hudbe. Doslova. Stačilo povedať, čo počúvam a bleskurýchle si ma zaškatuľkovala a začala ignorovať.
qwerty-xyz

co pocuvas?

A pozri, niektori to nevzdavaju ani po rokoch, mam kamosa, nad ktorym postupne kazdy zlomil palicu, Ja tento rok uz tiez, a nevzdaval som to s nim roky rokuce,.... ma posledneho kamosa, s ktorym sa tiez poznam, a on este dufa, este stale veri, vravim mu ze ja som to uz vzdal, povedal mi ze on este nejaky ten rok skusi, ci sa nam ten dotycny predsal en nezmeni ... A ked sa nezmeni, ostane sam ako kol v plote, a bude si za to aj sam moct....
Terepin
Addict
Addict

Elektronickú hudbu: Ulrich Schnauss, Schiller, Delerium, Zero Cult, Abakus, Cinnamon Chasers... Občas si vypočujem aj tanečnú hudbu, ale z 99% ju tvorí electro house a aj to musí byť melodický.

Lenže mne nič nevyčítajú, nekritizujú ma, nesnažia sa ma zmeniť a pod. To bolo pred 9-10 rokmi. A vtedy som navrhol, aby ma skúsili tolerovať a na oplátku ja som sa snažil prispôsobiť im. A fungovalo to. A v už malej miere to takto funguje doteraz.
qwerty-xyz

no boooze ja tiez, a ?

a dokonca si to kedykolvek viem aj obhajit. a to pocuvam soundtracky z PC hier, a take veci o ktorych ma malokto vobec sajn, ci uz je to hudba z UT, crysis, deus EX, a rozne dalsie pecky, ...
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Terepin napísal:...a na oplátku ja som sa snažil prispôsobiť im. A fungovalo to. A v už malej miere to takto funguje doteraz.
zvláštne, ale keď ti navrhneme čokoľvek čo sa aspoň okrajovo vzťahu týka, tak začneš písať že sa nikomu nemieniš prispôsobovať, a že by ťa teda kvôli tomu skôr či neskôr nechala a podobne. Pritom si rovnaký ako ženy, viď:
Terepin napísal:Ona moju formu zábavy odpísala na plnej čiare a spolu s ňou aj mňa.
Terepin napísal:Po charakterovej stránke u mňa skončila v momente, keď ma označila za debila preto, lebo sa nezabávam ako ona.
taktiež si ju totálne odkopol na základe jednej totálnej blbosti. To vlastne aj odporuje tomu "pchaniu do zadku" čo tak silno odsudzuješ. Povedzme že budete spolu žiť, ona ti nikdy nemôže povedať že jej nechutí čo si navaril, že sa jej nepáči hento a tamto a mali by ste to spraviť inak, že jej nelahodí tvoja hudba a podobne? Stále len áno miláčik, si úžasny, perfektne varíš, super hudbu počúvaš... lebo inak ju odkopneš za to že ti povie niečo zle? Zato že s tebou nebude v niečom súhlasiť?

ak si to ešte nepochopil, toto nie je boj. Nemáš sa pokúšať odporovať nám, a vyvracať naše argumenty. Nie sme v politickej diskusii. My ti chceme pomôcť, a posunúť ťa. A je v tvojom záujme, aby si čím skôr prijal to čo píšeme a zamyslel sa nad tým. Predpoklady na to máš. Vidíš fungujúce vzťahy (napr. tvoj priateľ s kamarátkou ktorí sú rok spolu), vidíš že sa dokážeš prispôsobiť (sám si si to napísal) aj keď tvrdíš opak, vidíš že dokážeš fungovať v spoločnosti (napríklad kolektív v práci, kamaráti..) aj keď si písal že máš sociálnu fóbiu, a podľa fotiek čo som videl a toho ako ťa poznám si zmenil aj šatník v záujme vyzerať atraktívnejšie, čo sa ti podľa mňa podarilo. Ostáva posledný krok. Prekonať tú barieru čo máš v hlave
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Ak môžem, vrátim diskusiu naspäť k téme.
Poslednú dobu pozorujem vo svojom okolí neveru žien a to v dosť veľkom rozsahu. Neviem, že či som mal predtým zastrené pred očami. Ale teraz asi posledný rok pozorujem viac (rôznych) nevier zo strany žien ako zo strany mužov.

Zaujímavé sú aj tie blúdne výhovorky, ktorými si to odôvodňujú. Chlap keď je neverný, tak je neverný. Žena, keď je neverná, tak za to môže všetko ostatné, prípadne jej nič netušiaci partner, len ona nie :)
Ako je to vo vašom okolí.. ?
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

To iste... Ja uz dlhsie hovorim, ze vsetky su kur*y okrem nasich mam. Samozrejme vynimky existuju (otazne je kde ich hladat?), ale ked vidim co robia moje kamosky a to boli kedysi ustrachane panny, tak naozaj netuzim mat ziadnu zensku.
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

No a to som si myslel že som jediný kto to si to všimol. :? Pred frajerom mníška a za jeho chrbtom flirtuje kade tade. (napr.)
Napísať odpoveď