Potrebujem poradiť. Neviem sa rozhodnúť, ktorý z týchto dvoch je lepšia voľba? Ďakujem vopred za Vaše rady.
HTC Desire 500 or Sony Xperia L
HTC Desire 500 or Sony Xperia L
Ahojte!
Potrebujem poradiť. Neviem sa rozhodnúť, ktorý z týchto dvoch je lepšia voľba? Ďakujem vopred za Vaše rady.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Re: HTC Desire 500 or Sony Xperia L
xperia l kvôli lepsej grafike a hlavne pamäti
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Muftinko: Pamat maju oba telefony 1GB. Uloznym priestorom je na tom lepsie Xperia, je to 8GB vs 4GB, ale je to mozne rozsirit pamatovou kartou, takze v tom nevidim ziadny problem. Vykonovo je na tom lepsie HTC a to vdaka 4-jadrovemu procesoru, v grafike je na tom lepsie Xperia.
samozrejme som sa zle vyjadril, myslel som internú pamäť ... kvôli aplikáciam je najlepšie mat co najvacsiu, ktorá sa dá rozsirit jedine za pomoci roota, a co som pozeral testy tak to 4 jadro nieje bohviečo za to ma htc 500 z vlastných skúsenosti krajší displej s lepšími pozorovacími uhlami, bateria je v prospech xperia l. Otázka je to na čo chce ho používať. A dôvod slabšieho výkonu si trúfam htc 500 povedat lebo su to Cortex A5 jadra a ma jadra postavene na 45nm technológiu. Zatiaľ co L ma na 28nm a jadra a7, tieto tieto 4 jadra su len marketing
-
hojko
Site Admin
Kolko miesta potrebujes na aplikacie, giga??? Pochybujem, ze tam budes mat 80 aplikacii a ak ano, aj tak vyuzijes len 15 z toho, tie ostatne budu nepotrebne. Takze aj keby si uz nieco instaloval a nemal miesto, stale sa to da dat na pamatovu kartu a nie je potrebny root.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
HTC desire 500 je rýchlejší. Pochybujem že vôbec vieš čo to A5 a A7 znamenáMuftinko napísal:samozrejme som sa zle vyjadril, myslel som internú pamäť ... kvôli aplikáciam je najlepšie mat co najvacsiu, ktorá sa dá rozsirit jedine za pomoci roota, a co som pozeral testy tak to 4 jadro nieje bohviečo za to ma htc 500 z vlastných skúsenosti krajší displej s lepšími pozorovacími uhlami, bateria je v prospech xperia l. Otázka je to na čo chce ho používať. A dôvod slabšieho výkonu si trúfam htc 500 povedat lebo su to Cortex A5 jadra a ma jadra postavene na 45nm technológiu. Zatiaľ co L ma na 28nm a jadra a7, tieto tieto 4 jadra su len marketing
-
dobi235
Light Professional
moze mi niekto vysvetlit kto vymyslel tuto debilinu... aj na videorecenziach mobilov ich furt trapia pozorovacie uhly... ja ked sa pozeram na mobil tak sa nanho pozeram priamo a nie zboku, zdola alebo zhora... podla mna je to skor niekedy vyhoda horsie pozorovacie uhly, lebo ten co sedi vedla mna v autobuse mi necumi do toho co pisemMuftinko napísal: displej s lepšími pozorovacími uhlam
Ja zas pochybujem že si zdravý a sám ani nevieš čo to je keď reaguješ a bude rád keď ma presvedčis že desire je rýchlejšíMichalkoOo napísal:
HTC desire 500 je rýchlejší. Pochybujem že vôbec vieš čo to A5 a A7 znamená
Antutu benchmark hovori jasne v prospech Desire 500, tak o com ta treba presviedcat?
Lebo rozdiel je podľa testov cca 1000 bodov v prospech desire 500
Zatiaľ čo L má oveľa lepšiu grafiku to sa viac hodí z dôvodu plynulosti systému a aj hrania hier
Zatiaľ čo L má oveľa lepšiu grafiku to sa viac hodí z dôvodu plynulosti systému a aj hrania hier
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Stále čakám na rozdiel medzi A5 a A7 ty expert na mobilné SoC
Tiež chcem vidieť ako mi dokážeš že grafika zrýchľuje systém (nehovorím o rozdiele medzi SW renderingom a adrene 330 ale medzi tým čo sú v tých telefónoch)
Ďalší internetový trtko
Tiež chcem vidieť ako mi dokážeš že grafika zrýchľuje systém (nehovorím o rozdiele medzi SW renderingom a adrene 330 ale medzi tým čo sú v tých telefónoch)
Ďalší internetový trtko
-
hojko
Site Admin
To by aj mna zaujimalo, ako grafika zrychli moju pracu s Facebookom, Sports Trackerom, Google Maps ci aplikaciou pre internet banking, hmm??? 1000 bodov je 1000 bodov, to je skoro 10 percent v tomto pripade.