Konšpirácie naše každodenné

Diskusie na politické témy...
Yes0b
Light Expert
Light Expert

Re: Konšpirácie naše každodenné

Príspevok od používateľa Yes0b »

Rothschildovci sú tu už dlho, tu je chronologicky zoznam ich pričinení vo svete!

http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/1322 ... lym-svetem

no som zvedavý, ako si s tým tučny slay poradí... no, slay... myslím, že práve odznel tvoj koniec. teraz je ten moment, keď ti dojdu slová a ty ako splašená ryba utečieš. budeš utekať preč... preč od témy, ale keďže si tučny, nepodarí sa ti to a ja ťa chytím do pasti! chytím ťa a potom ťa zničím... PSYCHICKY.
slay
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa slay »

Yes0b napísal:Rothschildovci sú tu už dlho, tu je chronologicky zoznam ich pričinení vo svete!

http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/1322 ... lym-svetem

no som zvedavý, ako si s tým tučny slay poradí... no, slay... myslím, že práve odznel tvoj koniec. teraz je ten moment, keď ti dojdu slová a ty ako splašená ryba utečieš. budeš utekať preč... preč od témy, ale keďže si tučny, nepodarí sa ti to a ja ťa chytím do pasti! chytím ťa a potom ťa zničím... PSYCHICKY.
Len štyri veci:

1. :lol:

2. Máš pravdu, skoro si ma zničil. Často pri počítači jem. Zhodou okolnosti mám teraz také super pražené mandle z jednoty. Keď som si prečítal ten tvoj príspevok, nezdržal som sa toho aby mi z jednej kúsok zabehol. Normálne mi pri takých príspevkoch tečie z nosa pivo, takže toto bola novinka, na ktorú som nebol pripravený. Ale máš smolu, žijem, aj keď mám trochu červené oči. Mimochodom mám z hľadiska váhy, podielu svalovej hmoty a tuku na váhe, triglyceridov v krvi, cholesterolu takpovediac ideálne miery, podľa mňa mohli písať knihy. A ešte čosi, behám ako gazela a môžem sa s týmto takto chvastať.

3. Sorry, ale nestojí mi zo za prečítanie. Klikol som si akurát na zdroje (Ac24 -> knihy-a.cz -> matrix-2001.cz -> anonym). Také články som ochotný čítať len do rozsahu A4ky. Inak to považujem za plytvanie životným časom. Snáď niekoho iného to bude zaujímať.

4. :lol:
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

slay -> vela tvrdeni pri ktorych by som len povedal "zdroj poprosim", no a kedze si zdroje uz "odhalil" tak do detailov ani nepojdem (predsa len si uz zniceny dost a nebudem ti este pridavat)
pegasusss
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa pegasusss »

zdravím, chcel by som sa spýtať na vaše osobné stanoviská ku kolapsu ( či už ekonomického, finančného, katastrofa, potravinového etc. ), že či podľa vás nás čaká a ak hej tak koľko dávate času ( príklad 5 rokov ), kým sa Slovensko do takéhoto stavu dostane ( s prihliadnutím na to, že politika na SK sa bude uberať podobným smerom ako ide za tejto vládnej garnitúry ), vďaka.

/ ku katastrofe si myslím sa netreba veľa vyjadrovať :D
EsoEso
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa EsoEso »

Ja by som sa hanbil počúvať toho zapredaného Spirita... :D
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Tak tomu príspevku Yes0ba som akosi nepochopil, ale budiž. Bol to pokus o sebastrápnenie alebo nejaký nepodarený pokus o žart? Nemažte to, please, nech to všetci vidia, keď s ním náhodou budú v budúcnosti diskutovať - kredibilita jeho príspevkov bude po prečítaní si takéhoto výronu dosť nízka...
mARILYN mANSON
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mARILYN mANSON »

Nie je to len nepodarený pokus o troll?
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

veddy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa veddy »

Seth práve naopak, kredibilita Yes0b veľmi stúpla.
To tvoja a Slayova kredibilita klesla na stupnici do desať na mínus päť..
A Američania nikdy neboli na Mesiaci, aby si vedel..
http://www.jetotak.sk/editorial/boli-am ... na-mesiaci

//autoeditácia príspevku (28 Sep 2013, 16:49)
Tu je kópia komentára užívatela A k článku http://www.zive.sk/europa-mieri-k-mesia ... howforum=1
Je to veľmi pôsobivý komentár:

BOLI AMERIČANIA SKUTOČNE NA MESIACI ? !
Vlajka na Mesiaci bez atmosféry viala ostošesť, na skafandroch v hornej časti mali na pohľad “anténky” (laná na odľachčovanie), hviezdy boli vyretušované, aby sa nedalo zistiť, že sa natáčalo na Zemi, na Mesiaci si neodfotili ani jednu fotku s vychádzajúcou alebo zapadajúcou planétou Zem, na kuklách sa odrážali svetlá reflektorov, skafandre boli osvetlené aj na tej strane, kde nedopadali slnečné lúče + fotky mali rôzne tiene z čoho vyplýva, že zdroj(e) svetla bol blízko, ak by ich osvetľovalo Slnko boli by tiene rovnaké, na fotografiách je vidieť 3 odrazy - šošovky, čo značíže ide o blízky zdroj umelého svetla, reflektora..., keď zdvojnásobili rýchlosť videí dostali normálnu chôdzu, pritom na Mesiaci je 6-krát menšia gravitácia ako na Zemi, pod modulom, ktorý pristál na mesačnom povrchu nebol žiaden kráter ani prach, modul bol krásne čistý, nezaprášený, astrnauti vo vysokom veku (80 rokov) nemajú žiadne choroby dokonca majú vynikajúci zdravotný stav, pritom boli ožiarený kozmickým žiarením (vlastne neboli, lebo nemohli prejsť Van Allenovymi radiačnými pásmi...). V roku 1969 už existovali kvalitné farebné kamery, napriek tomu to natáčali s nekvalitným čiernobielymi kamerami, výsledkom čoho bol rozmazaný obraz, aby sa nezistilo, že to nebolo natočené na mesiaci. Objavil sa aj doteraz nezverejnená súkromná farebná nahrávka astronautov z modulu aj s dátumom, kde je znázornený podvod, akože sú astronauti ďaleko od Zeme, pritom boli na obežnej dráhe a za jeden deň by nestihli dôjsť k mesiacu, potrebovali na to ešte 3 dni (lebo podľa dátumu nahrávky nasledujúci deň už mali byť na Mesiaci)... Cestou na Měsíc se stalo něco divného - pozerajte hlavne od 31:53: http://www.youtube.com/watch...
Vtedy ešte nemali potrebnú technológiu na let na Mesiac preto posádku schovali na obežnej dráhe a v TV sa vysielal predtým nahratý záznam filmu pristátia zo štúdia vo vojenskej základni Area 51. Virgil Gus Grissom bol obrovským kritikom projektu letu a mal vedieť o všetkých podrobnostiach pripravovaného podvodu, výsledok? Zhorel s posádkou pri skúšobnom lete. Bezpečnostný komisár Thomas Ronald Baron svedčil o incidente pred Americkým kongresom a vypracoval podrobnú správu, kde spochybnil misiu. O týždeň zahynul s celou rodinou pri podorivej autonehode. Neil Armstrong a Buzz Aldrin pri rozhovoroch pôsobili vždy veľmi nervózne. Aldrina raz japonský televízny reportér požiadal, aby odprisahal na Bibliu, že kráčal po Mesiaci. Rozčúlený astronaut ho udrel päsťou rovno do tváre! Okrem toho bol vojakom, takže armáda musela byť prítomná už pri prvej misii. Už päť rokov po “misii” vydal odborník na letectvo a kozmonautiku Bill Kaysing dôležitú knihu o kolosálnom podvode: Nikdy sme neboli na Mesiaci. Štúdiová verzia pristátia na Mesiaci, vyšla oveľa lacnejšie ako prípadný neúspešný let. Populárne sú aj publikácie Mooned America – Známesačnená Amerika od Ralpha Reného z roku 1994, či kniha Williama L. Briana z roku 1984 Utajené fakty o americkom vesmírnom programe. A na záver: Počítač Apolla 11 mal vraj 2000-krát menšiu pamäť než počítačová hra, ktorá simuluje pristátie na Mesiaci a skeptici sa pýtajú prečo sme tam doteraz neboli?! A nielen an Mesiaci, nedarí sa nám ani misia na Mars, či iné planéty. Je to kvôli Van Allenovym radiačným pasom, cez ktoré nie je možné prejsť…
Vyššie uvedené info bolo uvedené aj v časopise Šarm 31/2010 (27.7.2010) bol na str. 52 a 53. článok, kde sa písalo, že v roku 2010 bola v Los Angeles k tomu špeciálna konferencia a výsledkom bolo vyhlásenie, že projekt Apollo 1969 bol jedným z najväčších podvodov v dejinách ľudstva (Ďalším najväčším bol riadená demolácia WTC:) http://www.power.szm.sk/reportaze/world_trade_cen... ... + http://janzeman.blog.idnes.cz/clanok.asp...
Boli Američania na mesiaci? Až štvrtina Američanov (14 miliónov) má o tom pochybnosti. Viac sa o tom píše aj pod videom: http://www.mojevideo.sk/video/3aa7/boli_americani... ...
http://www.cez-okno.net/clanok/americania-na-mesi... ...
3 odrazy - šošovky na každej fotke... ide o blízky zdroj umelého svetla, reflektora...
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

ak tam neboli, preco to Sovieti nikdy neprezradili?
Billy
Star
Star

Príspevok od používateľa Billy »

Lebo Sovieti boli predsa tiez ovladani Bilderbergom a studena vojna bol iba umelo vykonstruovany konflikt! [/IRONY]
veddy
Medium Star
Medium Star

beardie napísal:ak tam neboli, preco to Sovieti nikdy neprezradili?
Ak to naozaj neprezradili tak netuším prečo.
Mimochodom my si tu v Európe myslíme, že sme dobre informovaný. Figu borovú..
Napríklad Irán prezradil v Auguste podvod 9/11.. Pochybujem, že o tom na Slovensku vie viac ako 5% ľudí.

ps. Ak to neprezradili, aj tak nie je možné to považovať za dôkaz že tam boli.
A vôbec, Američania nemajú žiadne dôkazy o tom že tam boli.
Na druhej strane existuje veľké množstvo nezrovnalostí, ktoré poukazujú na to, že tam nikdy neboli.
Celý tento švindel zakryli rúškom tajomstva.

Osobne verím tomu čo tu hovorí Barack Obama:
pegasusss
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa pegasusss »

prepáčte, že sa takto vtieram ale nikto mi zatial nedal ziadne odpovede na moj predchadzajuci prispevok, ďakujem :)
matki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa matki »

Lunar laser ranging retroreflector...
beardie
Redeemer
Redeemer

veddy napísal:Ak to naozaj neprezradili tak netuším prečo.
preco by druha najsilnejsia krajina na svete, ktora je s USA takmer vo vojne, nechcela svetu povedat, ze pristatie na Mesiaci je len jeden velky podvod?
veddy
Medium Star
Medium Star

To je dobrá otázka. Tiež som si ju položil. Myslím si, že je za tým, mne nie známa politika (ako zvyčajne asi špinavá).
beardie
Redeemer
Redeemer

to su len tvoje dohady bez akejkolvek relevancie

//post cislo 6666
veddy
Medium Star
Medium Star

pegasusss: USA sa blíži k svojmu dlhovému stropu. Ak sa kongres v Októbri nedohodne a nenavýši ho tak tu máme ekonomický kolaps do vianoc..
http://www.telegraph.co.uk/finance/econ ... warns.html

//autoeditácia príspevku (28 Sep 2013, 22:33)
USA si konkrétnymi krokmi pripravuje pôdu(výplach mozgov obyvateľstvu) na ďalší falošný teroristický útok.
Vláda USA varovala obyvateľstvo, že "teroristi", zaútočia asi v Auguste.
Podobné varovania mala vláda USA tiež pár mesiacov pred 911.
História sa zvykne opakovať. Preto je možné očakávať falošný útok v blízkej dobe.
Ten bude samozrejme zámienkou na napadnutie Sýrie a Iránu. Potom to bude mať rýchly spád.
Myslím si, že tý čo riadia USA majú v pláne napadnúť Sýriu do Vianoc 2013.
Rusko, Irán a Čína sú pripravený sa za Sýriu postaviť.
To útok možno oddiali, možno aj odvráti. Ale len ak Anglo-Americké impérium nemá v pláne WW3, čo mnohý hovoria, že majú..
http://jhaines6.wordpress.com/2013/08/0 ... alse-flag/

//autoeditácia príspevku (28 Sep 2013, 22:45)
beardie napísal:to su len tvoje dohady bez akejkolvek relevancie

//post cislo 6666
Súhlasím s tebou: Dôvod prečo to Sovieti neprezradili sú len moje dohady.

Avšak to, že Američania nikdy neboli na Mesiaci, to už dohady nie sú.
Existuje celá séria dôvodov sa tak domnievať.

Napríklad autonehoda a smrť celej rodiny Thomasa Barona týždeň po tom ako svedčil o podvode letu na Mesiac:
Prečo sa ho snažili umlčať. Ak by tam boli, tak by sa nemuseli strachovať, že sa odhalí, že tam boli.
matki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa matki »

Napísať odpoveď