Zdravím všetkých, som tu opäť ja. Najvetší magor hojka
Viem že už som tu podobnú tému zakladal, ale na tú by mi nikdo už neodpovedal.
Chcem vedieť aká najlepšia grafika alebo aspom nejaká 512mb by bola na túto dosku dobrá. http://www.asus.com/Motherboards/M2NMX_ ... /#overview Spoiler
Ach bože to bude zase zdisovanie
Rozmýšľal som nad touto ale niesom si istý či by tam pasovala Nvidia "DDR3, Geforce 9600GT
Graficku kartu tam das taku, ktora je do PCI-E slotu, teda hoci aj vsetky nove karty. Problemom je ale to, ze brzdou bude procesor a preto nema vyznam investovat vela do grafiky. Aky tam mas procesor a pamat???
No procesor tam je slabý, práve preto chcem investovať aj do procesoru konkrétne do tohoto procesoru AMD Athlon64 X2 4400+, 2x2,3Ghz, 1Mb Cache, socket AM2
Pameť 2 GB ale rozmýšlam že tam dám 3GB a nahodím znova Windows XP aby to išlo ako má...
Pretože 7čka žere pameť jak blázon, to sa nevyplatí.
akakolvek lowend karta ma 2 giga DDR3 pomalej ramky pichnutej na 64-bitovej zbernici s par SP, oproti tomu nejaky normalny mainstream ma normalne GDDR5 pamate na 128/192/256-bitovej zbernici a nasobok SPs/ROPs a TU, co dava 5-6 -nasobny bandwidth a 3-4 -nasobny vypoctovy vykon, takze si mozes uzit aj vyssie rozlisenie a AA/AF
Tak stýmto súhlasím ale ešte som nevidel výknonnejšiu 256 mb ako 512, a keď už aj sa asi aj tak nepredáva.
Neviem no tak hľadám nejakú ktorá by tam padla že fakt najlepšie, nejaká ktorá by utiahla aspom dajme tomu COD 6.
Nechcem to na hranie hier, ale taký slabý výkon čo má tento pc na dnešnú dobu je už na bode mrazu.
Ani to neni tak úplne môj pc ale chodievam tam tiež takže niečo semtam výkonnejšie sa hodí.
Tak skús poradiť alebo hocikdo iný ktorý sa v tom vyzná že aká by sa tam hodila, viem že záleží aj na procesore ale ten už by som kúpil ten čo som tu už spomínal. Sám by som si aj vedel vybrať zas taký noob ohľadom pc niesom ale radšej sa poradím a kúpim niečo normálnejšie.
Pises, aby utiahla CoD6 a zaroven pises, ze to nechces na hranie hier. Vsak si uplne odporujes. Zaroven pises, ze nie si noob a kupis tam 4400+.
Na tej zostave si CoD6 teda moc nezahras, brzdou je procesor, ktory je stary niekolko rokov a investovat do grafiky v tomto pripade nema ziadny vyznam, su to vyhodene peniaze.
typek: O tej grafike som bohužial nevedel inak by som ju asi kúpil
hojko: To bol príklad že aspoň Cod 6, kľudne to môže byť nejaký grafický program alebo ja neviem čo.
Hmm Práve som nechcel investovať do inej dosky.
Ak by sa to naozaj dalo prosím napíšte mi nejaký procesor hociaký štvorjadrový ktorý by tam sedel k nejakej tej grafike zase nie aby ta grafika bola drahá. Drahé je premňa v tejto chvíli nad 40€ alebo 50 € keď už tak.
//autoeditácia príspevku (29 Sep 2013, 14:24)
Tak takto napíšte mi najlepší GPU alebo vhodný GPU pre tú 4400+, teraz neberte ohľad nato či mi tam pôjde COD 6 alebo bohviečo.
Skúste vhodný gpu prosím.