ISIC karta
Re: ISIC karta
Nie, ak sa nemylim, tak DPB ma len mesacne predplatne, to je okolo 30€. Inak sa pouzivaju listky, jednorazovo tym nezaplatis. Sofer ti to zrejme nebude vediet dobit.
-
Anem
Star
- Kontaktovať používateľa:
Neviete kde je problem ak som dostal teraz isic a ked si chcem na internete uplatnit nejaku zlavu tak pisu ze neplatne udaje... isic mi funguje v menze a skole
-
audiotrack
VIP
tie zlavy ti neplatia implicitne, pokial si nekúpiš známku. To že ti platí v menze je o inom, to iba komunikuje s čipom ktorý je v ňom. Buď tam máš alebo nemáš nabité peniaze. Takto platiť môžeš aj starým isicom ktorý si si neprelongoval
kde na internete a aku zlavu?Anem napísal:Neviete kde je problem ak som dostal teraz isic a ked si chcem na internete uplatnit nejaku zlavu tak pisu ze neplatne udaje... isic mi funguje v menze a skole
to najdlhsie cislo. to sa vpisuje pre Alzu a tusim aj pre Piano... a kedze sa pri kupe hranatej znamky vypisuju udaje, tak to bude viazane na nu.
-
Anem
Star
Problém bol u nich pretože spolužiakom ti išlo, tak mi to už nejako aktivovali. Jednalo sa o zlavy u lenovoonline ,alza atd.