Ziskanie si EX
Ziskanie si EX
Rozisla sa so mnou pred polrokom a raz sme sa nahodou stretli nedavno v meste. Dohodli sme sa na stretku. Bolo to asi 2 mesiace dozadu a odvtedy sa stretavame tak raz-dva razy tyzdenne. Nevedel som, ci jej o nieco ide, tak som sa hned spytal asi po tyzdni. Povedala, ze neslo jej o nic, len o udrzanie kamaratstva medzi nami, ale po tychto 2 mesiacoch stretavania sa, viackrat sa stalo, ze to bollo nieco medzi kamaratstvom a vztahom. Na zaciatku bolo vidno na nej, ze nechce nic viac, bola dost odmerana a chladna. Potom ale prisli zrazu dotyky, doverne rozhovory a podobne. Znova sme sa porozpravali a ked som sa jej spytal, ci to chce skusit znova, a povedala, ze nevie, ze sa boji, ze by to mohlo zase dopadnut rovnako, a ze nechce mi znova ublizit, tak ze preto nevie. Kedze to tu riesim, asi je jasne, ze som sa do nej znova zalubil a zato som jej navrhol, aby sme to skusili a nech nemysli na to, ze by to mohlo dopadnut rovnako. Dohodli sme sa ale len na tom, ze budeme spolu ako keby randit a nechame to volne plynut, a uvidime, ci z toho nieco bude. Takze uplne lahostajny jej nebudem, pretoze ked sme sa rozpravali o tom, tak mi povedala, ze mi nepovie definitivne nie, pretoze tak to neciti, ale ze mi nepovie ani rozhodne ano, ze budeme spolu, lebo ze nevie. Ja si myslim, ze hlavny problem je v tom, ze stale ma v podvedomi, ze ako to dopadlo prvykrat a boji sa, ze sa to zopakuje a preto to nechce skusit este raz.
No kedze som sa ja uz do nej zalubil znova, chcem aby z toho nieco bolo, aj s tym rizikom, ze by to dopadlo rovnako. Takze moja otazka je, co robit aby som si ju ziskal ? Rozchod nemal ziadny extra dovod, povedala mi vtedy len, ze si nevie predstavit so mnou buducnost. Neskor som zistil, ked sme sa rozpravali, ze problem bol aj v komunikacii, pretoze ky msme spolu chodili rozpravali sme sa stale len o takych vseobecnych veciach, kto ma co nove, co robil a nerozpravali sme sa o takych osobnych sukromnych veciach. Dalsim problemom bolo, ze som bol dost pasivny co s atyka dotykov. Drzali sme sa sice za ruky ale vzdy sme sa objali a pobozkali len na privitanie/rozlucenie. Bol som asi malo sexualny. To s komunikaciou sa snazim zmenit, bavime sa uz aj o sobnych veciach a o nas, co uz aj ona ocenila, ze je rada, ze sa to zmenilo. No co sa tyka tych dotykov a tak, neviem, ci si to mozem dovolit teraz, ked spolu este nechodime. Ci to nebude na nu take, ze idem na to prilis rychlo. Co si o tom myslite ? Co by ste mi poradili okrem toho, aby som sa na nu vysral a hladal si inu ?
No kedze som sa ja uz do nej zalubil znova, chcem aby z toho nieco bolo, aj s tym rizikom, ze by to dopadlo rovnako. Takze moja otazka je, co robit aby som si ju ziskal ? Rozchod nemal ziadny extra dovod, povedala mi vtedy len, ze si nevie predstavit so mnou buducnost. Neskor som zistil, ked sme sa rozpravali, ze problem bol aj v komunikacii, pretoze ky msme spolu chodili rozpravali sme sa stale len o takych vseobecnych veciach, kto ma co nove, co robil a nerozpravali sme sa o takych osobnych sukromnych veciach. Dalsim problemom bolo, ze som bol dost pasivny co s atyka dotykov. Drzali sme sa sice za ruky ale vzdy sme sa objali a pobozkali len na privitanie/rozlucenie. Bol som asi malo sexualny. To s komunikaciou sa snazim zmenit, bavime sa uz aj o sobnych veciach a o nas, co uz aj ona ocenila, ze je rada, ze sa to zmenilo. No co sa tyka tych dotykov a tak, neviem, ci si to mozem dovolit teraz, ked spolu este nechodime. Ci to nebude na nu take, ze idem na to prilis rychlo. Co si o tom myslite ? Co by ste mi poradili okrem toho, aby som sa na nu vysral a hladal si inu ?
Re: Ziskanie si EX
Okrem toho by som Ti poradil hľadať si inú a na ňu sa vysrať.needhelp napísal:Co by ste mi poradili okrem toho, aby som sa na nu vysral a hladal si inu ?
Ale ak to myslíš vážne.. no najlepšie bude asi pokračovať v tom, ako to je teraz.. keďže sám píšeš, že to aj ide. Naďalej sa s ňou stretávať, postupne riešiť súkromnejšie veci.. objatia a dotyky už nie len pri uvítaní a rozlúčení, ale aj počas stretnutia... pre začiatok len také mimovoľné a postupne viac a viac...
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Tiez by som nestracal cas s byvalou. Ale ak predsa, tak kludne sa jej dotykaj (zas nie ze ju budes chytat za rit kazdych pat minut), aby si tam vytvoril nejake to sexualne napatie. A ked uz budes citit, ze to chces posunut dalej, tak ju pobozkaj. Uvedom si, ze ona je na teba zvyknuta z predchadzajuceho vztahu a teda mozes byt kludne odvaznejsi, bez toho aby to vyzeralo nejak blbo.
Ze rozchod nemal extra dovod? Ak ti povedala, ze si s tebou nevie predstavit buducnost, tak to budes mat velmi tazke, pretoze zrejme ma pocit, ze nie si pre nu dost dobry. Mozno ta ma rada a stale ta aj lubi, ale ajtak riskujes, ze ti znova ublizi. Ja by som radsej zacal s nejakou inou uplne odznova s tym, ze ides do noveho so skusenostami zo stareho vztahu, ktore ti mozno pomohli uvedomit co tomu vztahu predtym chybalo z tvojej strany a snazit sa neopakovat predosle chyby.
Ahoj, môj názor ruky nohy preč. Keď sa raz niečo rozdelí, už to speť nejde. Prežil som presne to iste, uzmierenie a znova chvilku dobre a znova to iste a ukončenie rozchodom, teraz ma stretne a povedala mi : " chcem aby sme dobre vychádzali, boli kamaráti a zdôverovali sa " a ja som jej na to povedal tam mas frajera, chod za nim mna nechaj napokoji a bude dobre ked sa uz ani nepozdravíme, urazila sa a iśla preč. A tym som mal konečne svatý pokoj---
//autoeditácia príspevku (29 Sep 2013, 18:27)
Ahoj, môj názor ruky nohy preč. Keď sa raz niečo rozdelí, už to speť nejde. Prežil som presne to iste, uzmierenie a znova chvilku dobre a znova to iste a ukončenie rozchodom, teraz ma stretne a povedala mi : " chcem aby sme dobre vychádzali, boli kamaráti a zdôverovali sa " a ja som jej na to povedal tam mas frajera, chod za nim mna nechaj napokoji a bude dobre ked sa uz ani nepozdravíme, urazila sa a iśla preč. A tym som mal konečne svatý pokoj---
//autoeditácia príspevku (29 Sep 2013, 18:27)
-
audiotrack
VIP
čo sa raz zlomilo, môžeš lepiť čímkoľvek, ale nikdy to už nebude ako nové. Vždy to bude v hlave analyzovať, či ten rozchod bol vtedy správny, či bolo správne znova to skúsiť, či to nie je také ako predtým a teda by to nemala zase ukončiť a podobne.
Inak súhlasím s kolegami, že nazvať to, že to nebolo nič vážne a vzápätí vymenuješ hneď tri dôvody a z toho jeden taký že si s tebou nevedela predstaviť budúcnosť, je trošku dosť subjektívne. Ale ak si napriek tomu všetkému rozhodnutý skúsiť to, tak to skús. Koniec koncov je to tvoj život. Druhú možnosť, že sa na ňu vykašlať, si nám vlastne zakázal tak ti ani nemáme čo iné poradiť.
a s tými dotykmi ešte počkaj, kým nebudete spolu oficiálne
Inak súhlasím s kolegami, že nazvať to, že to nebolo nič vážne a vzápätí vymenuješ hneď tri dôvody a z toho jeden taký že si s tebou nevedela predstaviť budúcnosť, je trošku dosť subjektívne. Ale ak si napriek tomu všetkému rozhodnutý skúsiť to, tak to skús. Koniec koncov je to tvoj život. Druhú možnosť, že sa na ňu vykašlať, si nám vlastne zakázal tak ti ani nemáme čo iné poradiť.
a s tými dotykmi ešte počkaj, kým nebudete spolu oficiálne
Z toho čo si napísal sa nedá nič vyvodiť a nič nové, čo by si už nevedel ti neporadíme.
Odo mňa asi len toľko, že keď máte obaja vôľu, tak pokračujte v doterajšom kurze. Nechať tomu voľný spád, ono sa to nejako vyvinie.
Avšak to, že si sa do nej zasa zabuchol je jednoznačne v tvoj neprospech a môžeš sa zasa nepríjemne popáliť.
Odo mňa asi len toľko, že keď máte obaja vôľu, tak pokračujte v doterajšom kurze. Nechať tomu voľný spád, ono sa to nejako vyvinie.
Avšak to, že si sa do nej zasa zabuchol je jednoznačne v tvoj neprospech a môžeš sa zasa nepríjemne popáliť.
-
qwerty-xyz
PRESNY NAVOD mas v knihe ako zbalit zenu, .... do bodky presny, od zaciatku az po koniec. nastuduj si a mas, ... inak sa odseries vo vela veciach a padne ti to zase, co tak citam tak chybovost fatalna, ale skus ....
Ako tu niekto napisal, ze ist do noveho vztahu so skusenostami zo stareho ... ved prave to chcem, ist do noveho vztahu so skusenostami zo stareho, akurat ze s tou istou osobou a pouceny z chyb, ktore som robil predtym. Takto by to mohlo fungovat, nie ? A tie dotyky, asi zacnem nejak letmo a postupne .. no myslim, ze tie dotyky jej nie su neprijemne.
-
qwerty-xyz
holka zufala, tak si jej zadne vratka, pokial nebudes mat metodiku, tak ta kopne do prdele zase ....
no ved kludne porad nejaku metodiku
To si vazne myslite, ze tu pomoze nejaka metodika a nejake triky z knihy? Co tym dosiahnes? Nerozisla sa s tebou predtym koli tvojej osobnosti a povahe? To po zvysok zivota /v idealnom pripade, ak by to vyslo/ budes hrat nejaku hru, ktora nie je tebe vlastna? To sa uz fakt na to radsej vykasli a hladaj si babu, ktora ta bude mat rada takeho, aky si prirodzene. Nie je to az taky nedosiahnutelny ciel, aj ked sa to tak moze zdat..
neviem ci to bolo kvoli mojej osobnosti a povahe, asi skor nie, pretoze mi povedala, ze na mne jej nic neprekazalo .. takze skor si myslim, ze to bolo tym ako som sa spraval vo vztahu k nej, asi si to inak predstavovala a ja som vtedy nemal ziadne skusenosti
A uz ich mas? Mal si medzitym inu zenu? Pripada mi to tak, ze vsetok neupech z predosleho vztahu s nou beres na seba. Ako vam to ma normalne fungovat, ked ty budes ten, co to domrvil a dostal druhu sancu? Bez ohladu na to, ako to bolo. Pride prva zvada a uz to budes mat na ociach. Ak chcete zacinat odznova, tak obaja si musite priznat neuspech predosleho vztahu.
Inak tak na okraj: Medzitym, ako ste spolu neboli mala slecna niekoho ineho?
Inak tak na okraj: Medzitym, ako ste spolu neboli mala slecna niekoho ineho?
-
audiotrack
VIP
to sú len kecy, aby ťa upokojila. Keby jej na tebe nič neprekáža, tak sa nerozíde. Niečo jej vadiť muselo. A prepáč že ti to zase pripomínam, ale vadili jej hneď tri veci ktoré si si aj vymenoval v prvom príspevkuneedhelp napísal:neviem ci to bolo kvoli mojej osobnosti a povahe, asi skor nie, pretoze mi povedala, ze na mne jej nic neprekazalo .. takze skor si myslim, ze to bolo tym ako som sa spraval vo vztahu k nej, asi si to inak predstavovala a ja som vtedy nemal ziadne skusenosti
Kolko mate rokov? Niekedy je lepsie vykaslat sa na to vcas, ako to skusat znova. Zacat odznova s tou istou babou sa jednoducho neda, pretoze minulost nevymazes. A s qwertyho presnymi navodmi sa da mozno nababalit chvilkovu znamost, ale ked ste v dlhodobom vztahu, tak ten sa neda zit podla nejakeho navodu, tam uz zena musi citit, ze jej vyhovujes ako partner a ze si s tebou vie predstavit buducnost. Vsetko je to o narokoch, aj ked ona ti povie, ze to nie je tebou, ale ak jej nevyhovujes z dlhodobeho hladiska, tak s tym proste nic neurobis. V konecnom dosledku sa ajtak rozhodnes podla seba a my ti mozeme akurat zazelat vela stastia
Frikso - no ved mam teraz uz nejake skusenosti z toho vztahu s nou a z tych by som sa chcel poucit. Viem co som robil zle a to sa snazim napravit. Svoju povahu nezmenim, to je jasne, ale mozem sa skusit vyvarovat veci, ktorymi som robil chybu. A jasne, ze aj ona. Momentalne sme sa porozpravali a dohodli sa, ze sa budeme obaja snazit a uvidime ako to pojde. Ale chcela aby sme najskor len tak randili a nie rovno, ze zrazu spolu chodime.
Audiotrack - ved ja viem, ze jej tie veci vadili, preto som ich vymenoval. Ja som bol vtedy prilis pasivny lebo som si nou bol velmi isty a nerobil som nic pre udrzanie si a pre napredovanie vztahu. Tak asi jej niektore veci z mojej strany chybali.
Teraz mame obaja skusenost zo stroskotaneho vztahu, predtym ani jeden z nas nemal ziadny vazny vztah, tak aj to bolo kus blbe, ze ani jeden nebol taky ten, co uz ma skusenosti a vie ako na to. Mam 21, ona 22.
Tak uvidime, ci bude stacit to, ze sa obaja budeme snazit a napravime to, co nam predtym vadilo.
Audiotrack - ved ja viem, ze jej tie veci vadili, preto som ich vymenoval. Ja som bol vtedy prilis pasivny lebo som si nou bol velmi isty a nerobil som nic pre udrzanie si a pre napredovanie vztahu. Tak asi jej niektore veci z mojej strany chybali.
Teraz mame obaja skusenost zo stroskotaneho vztahu, predtym ani jeden z nas nemal ziadny vazny vztah, tak aj to bolo kus blbe, ze ani jeden nebol taky ten, co uz ma skusenosti a vie ako na to. Mam 21, ona 22.
Tak uvidime, ci bude stacit to, ze sa obaja budeme snazit a napravime to, co nam predtym vadilo.
Ak by ste to chceli hned obaja,bola by to urcite spravnejsia cesta nieco znovu skusat,pokial su tam pochybnosti z jednej strany-ktorejkolvek nechaj to tak,poznam pari ktorim to vyslo,to samozrejme neznamena ze ne-moze aj vam.
mne to nevyslo...tie problemy ktore tam boli sa hned vratili,ak si nevedela predstavit s tebou buducnost skus v slabej chvilke zistit co konkretne to bolo a zmen to,stupnes u nej a mozno to pride, ale len v tom pripade ze si zanedbaval povinnosti ak to bolo pre povahu-charakter kasli na to,ked jej to vadilo vtedy bude aj teraz,ty sa budes snazit zmenit ale budes z toho len nervozny pretoze nebudes sam sebou.ked sa partneri neakceptuju navzajom,netoleruju na nom to zle a nevazia to dobre je na case to ukoncit a do buducnosti sa tym uz nezaoberat
mne to nevyslo...tie problemy ktore tam boli sa hned vratili,ak si nevedela predstavit s tebou buducnost skus v slabej chvilke zistit co konkretne to bolo a zmen to,stupnes u nej a mozno to pride, ale len v tom pripade ze si zanedbaval povinnosti ak to bolo pre povahu-charakter kasli na to,ked jej to vadilo vtedy bude aj teraz,ty sa budes snazit zmenit ale budes z toho len nervozny pretoze nebudes sam sebou.ked sa partneri neakceptuju navzajom,netoleruju na nom to zle a nevazia to dobre je na case to ukoncit a do buducnosti sa tym uz nezaoberat
No su tam pochybnosti z jej strany, preto nechcela aby sme zacali hned odrazu spolu oficialne chodit. Ale jak som sa jej tak pytal, tak hlavny problem je ten, ze sa boji, ze to dopadne rovnako ako prvykrat. Povedala mi, ze sa boji, ze keby to potom dopadlo rovnako, ze ma uz uplne strati a ze to nechce, a ze preto sa boji ist znova do toho aby ma nestratila.
Ja si myslim, ze to nebude povahou a charakterom, ale tym ako som zanedbaval niektore veci a o nic som sa nesnazil ju to prestalo bavit. Teraz som sa snazil to zmenit a ked som bol uplne uvolneny pri nej, tak nam bolo vzdy super a sama povedala, ze bolo to krasne leto aj vdaka peknym chvilam, ktore sme spolu prezili. No odvtedy ako sme sa dohodli, ze budeme spolu randit a budeme sa snazit, tak odvtedy mi dlho trva kym sa uplne dokazem uvolnit pri nej lebo si uvedomujem, ze to uz nie je len take, ze o nic nejde ale uz ide o vela. Casto som kvoli takemu podvedomemu pocitu, ze to nemozem pokazit nervozny a v strese teraz ked som s nou a ozaj dlho mi trva, kym sa dostanem do pohody.
Ja si myslim, ze to nebude povahou a charakterom, ale tym ako som zanedbaval niektore veci a o nic som sa nesnazil ju to prestalo bavit. Teraz som sa snazil to zmenit a ked som bol uplne uvolneny pri nej, tak nam bolo vzdy super a sama povedala, ze bolo to krasne leto aj vdaka peknym chvilam, ktore sme spolu prezili. No odvtedy ako sme sa dohodli, ze budeme spolu randit a budeme sa snazit, tak odvtedy mi dlho trva kym sa uplne dokazem uvolnit pri nej lebo si uvedomujem, ze to uz nie je len take, ze o nic nejde ale uz ide o vela. Casto som kvoli takemu podvedomemu pocitu, ze to nemozem pokazit nervozny a v strese teraz ked som s nou a ozaj dlho mi trva, kym sa dostanem do pohody.
Stracas pri nej sebadoveru a to nie je dobre, pretoze zacinas pri nej moc prehodnocovat svoje konanie. Skor ci neskor vam to bude obom otravne, snaz sa byt spontanny, nema vyznam snazit sa nasilu... Ver mi, tiez som s tym bojoval, ale nebol som stastny ja a ani ona a aj ked rozchod boli viac, tak bolest nie je trvala, zabudnes, stretnes inu, ale zit v neustalom strese zo vztahu nie je cesta, vztah by ti mal robit radost a nie byt pritazou