Chyba Slovenskej pošty?

Ak ste si nevybrali z kategórií vyššie, môžete použiť túto časť.
maRRt
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Chyba Slovenskej pošty?

Príspevok od používateľa maRRt »

Čaute, zdá sa mi, že vždy keď niečo robím týkajúce sa elektroniky tak sa niečo do*ere.
Predal som štvorjadro Intel Core i5-750 za 60€ a posielal som dobierkou druhej strane cez slovenskú poštu a tu sa začína celý problém. Nemal som čas a v zhone som vyplňoval podací lístok vo stoje ale nespravil som vlastne žiadnu chybu, len pani za okienkom zle označila cenu.
Dnes mi volal kupujúci, že mu došla dobierka v hodnote 600€ a bol som dosť prekvapený a tak som sa pozrel na podací lístok a uvidel som kde nastala chyba.

Dá sa nejako zachrániť tých 8,40€ (za poštovné) o ktoré ma pošta svojou chybou pripravila? Ďakujem za rady.
Prílohy
SP.png
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Chyba Slovenskej pošty?

Príspevok od používateľa Arkaz »

No na podacom listku je jasne uvedena suma 60€ to ze v kolonke cent je 0 nerobi zo 60€ 600€. Ked to ta slepa pani z posty zle opisala zavolaj na postu kam ten balik dorazil a skus to nejako objasnit. popripade to skus riesit na poste kde si to posielal nech si medzi sebou zavolaju a vyriesia to.
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa typek61 »

preboha :D ved to ta uz mohlo napadnut, ze platit 8,4 € je vela :D
maRRt
Medium Expert
Medium Expert

typek61 ale tam nie je problem, ten balik stoji 4,20€ tam a 4,20€ bude stat naspat, lebo si neprezal dobierku, lebo mu to doslo o 540€ drahsie ako sme boli dohodnuty.
S tym balikom uz nic nespravim je na ceste naspat ku mne, ked mi pride naspet, tak sa budem stazovat na danej poste a hadam uspejem.
zwARO
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa zwARO »

ako to myslis, ze je na ceste k tebe? sak ma byt este na poste tak 18 dni ci kolko, ci ked to neprevezme s tym, ze to nechce, tak to ide hned naspat?
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Vsak to uz asi neprevzal a tak je to na ceste naspat!
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

urcite to reklamuj, daj si zavolat veducu, z vlastnej skusenosti to viem ked mi stratili list... nasli ho o 2 dni a veduca sa mi ospravedlnovala...
normalne si daj zavolat veducu s kludnym hlasom, vysvetli jej ze sa pani pomylila a ze chybne opisala 60,0€ a dala tam 600€ a ze kto ti teraz preplati usly zisk z tej dobierky, ona ti povie ze nikto, tak samozrejme ziadaj vratenie 8,40€ za zbytocnu dopravu, na to by uz mohla pristupit lebo je to ich vinou
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa typek61 »

mne ked neprebrali dobierku tak ma to stalo 1 € :wink:
maRRt
Medium Expert
Medium Expert

Ale asi si nemal veliky balik + poistenie na 60 ;)
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Keď odovzdávaš balík a podací lístok, tak by bolo fajn aj povedať, ako to chceš poslať, teda "dobierka na 60 EUR a s poistením na 60 EUR". Je lepšie, keď to pani na pošte od teba aj počuje, ako keď si to len prečíta. Možno aj preto sa stala táto chyba. Ak by to od teba počula, hneď by to nahodila do počítača a možno by sa to nestalo. Ja teda vždy na pošte hovorím ako to chcem poslať a nikdy sa mi nestalo, aby to bolo poslané inak, ako som chcel.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

rados915: Nikdy som nepovedal na aku dobierku je suma, ake poistenie chcem a nikdy som nemal takyto problem. Podaci listok, ktory tu dal je jasne citatelny a je to evidentna chyba osoby, ktora to prevzala na poste.
maRRt
Medium Expert
Medium Expert

Ok, dnes som bol na poste a cakal som hocico ale to, ze mi vratia v hotovosti na pobocke pri okienku moje kompletne naklady spojene s postovnym (7€) som fakt necakal.
Takze super, procesor sa mi vratil a aj postovne mi vratili a medzi casom som zohnal aj dosku so socketom 1156, takze si ho nakoniec ponecham :)
K!K0
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa K!K0 »

tiež som mal minule jeden problém s poštou a tiež mi preplatili naklady,nebola to veľká suma ale zdá sa mi že na to majú nejaký fond
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Tak to je pekne, mne ked sratili 2 reklamacie dokopy za vyse 80€, tak mi vratili len cca 25€ (za obe, 12€ x 2 cca).
Hold, ale neboli poistene, lebo pani postarka pri okienku bola mrska a povedala mame ze sa to poistit neda. Potom som jej to bol trosku vysvetlit a od vtedy nema problem nieco poistit.
Stale si myslim ze to cmajzla asi ona.
Napísať odpoveď