Breaking Bad [serial 2008-2013]
Re: Breaking Bad [serial 2008-x]
Wow. Vyborne, skoda ze konci aj ked na druhej strane je fajn ze to nedopadne ako HIMYM ktore nema konca, teda uz hej ale je to nuda.
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Tlieskam
Bude mi ku*evsky tento serial chybat 
Spoiler
Vsetko perfektne. Nic na konci mi nevadilo, ale takuto hromadnu popravu som necakal a hlavne nie to s tou Lydiou. Klobuk dole. Krasna ukazka este Jessieho nasratosti, ked popravil Todda. Skoda, ze sa nedozvieme co s nim bude dalej
Spoiler
vynikajuce. Za mna omnoho lepsie finale ako napr. Dexter. Prekvapilo ma, ze jesse prezil.
keď už je tu tá vojna spojler tagov...
finále super, seriál super, naozaj jediné čo by som zmenil by bolo to aby
finále super, seriál super, naozaj jediné čo by som zmenil by bolo to aby
Spoiler
Jesse zomrel, nejakou zábavnou smrťou, keď už taký masaker na koniec tak prečo vynechať toho blbého feťáka 
-
Soviet
Darca
Take pekne rychle zhrnutie serialu v pesnicke
Bacha na spoiler, kedze to je aj s poslednym dielom.
Spoiler
Aj keď Walt zomrel svoj cieľ dosiahol. Jeho rodina dostane peniaze a dea ich pustí. To by som netipoval, že toto sa mu podarí, týmto koniec bol maximálne pozitívny, samozrejme okrem Waltovej smrti ale nejako musel zaplatiť vysokú cenu. Ale tá rakovina ho ničila dosť výrazne, takže dlhý život by aj tak nemal a ten by aj tak strávil vo väzení, pre neho to nemohlo skončiť dobre nijako.
Spoiler
to je otazne ci Walt zomrel.
meffisto:
Praveze nie, bolo to jasne ukazane
Praveze nie, bolo to jasne ukazane
Spoiler
ze je mrtvy. Na konci ked skolabuje a spadne na zem. Kamera ho este par sekund snima a vidiet ze je mtrvy.
-
Old Dirty Bastard
Guru
Soviet napísal:Tlieskam
Bude mi ku*evsky tento serial chybatSpoiler
Vsetko perfektne. Nic na konci mi nevadilo, ale takuto hromadnu popravu som necakal a hlavne nie to s tou Lydiou. Klobuk dole. Krasna ukazka este Jessieho nasratosti, ked popravil Todda. Skoda, ze sa nedozvieme co s nim bude dalej
Spoiler
pravdepodobne bude robiť to, čo robil aj predtým, kým nestretol walta.. zase začne fetovať. sa pripojí k tomu páriku šašov a je tam, kde bol.
To som jediný koho ten koniec sklamal? Predposledná časť bola oveľa emotívnejšia a zaujímavejšia ako záverečná. Ale tak 100 ľudí, 100 chutí... 
Spoiler
od prvej casti bolo jasne, ze zomrie, tak nerozumiem o co ide?
takze, keby ho nezasiahol srapnel, tak ho dorazi racik... takze takto sa zabil sam.
takze, keby ho nezasiahol srapnel, tak ho dorazi racik... takze takto sa zabil sam.
Spoiler
Ja som cakal, ze to napali do stromu, ked isiel jak sialenec, to sa nastastie nestalo. Mozno si zoberie Brock-a, ale pochybujem, policia ho vlastne nehlada. Mozno pojde na Aljasku ci kam to chcel ist.
A pekne bolo, ked Walt na konci pozrel na ten budik a sa pousmial. Niekto pisal, ze vtedy ked vyhodil celu varku co tam nastavil ten jeden (meno si nepamatam) 80 namiesto 90. Teraz tam bolo 87. Mozno to Jesse vylepsil a preto sa pousmial (vsak aj ti dvaja na zaciatku hovorili, ze to je lepsie ako bolo), alebo ze stale sa to nenaucil.
Mne tam chybalo nejake ukoncenie. Co s ostatnymi, dali tie peniaze Skyler? Ukazala im, kde je Hank zahrabany? atd. atd.
A pekne bolo, ked Walt na konci pozrel na ten budik a sa pousmial. Niekto pisal, ze vtedy ked vyhodil celu varku co tam nastavil ten jeden (meno si nepamatam) 80 namiesto 90. Teraz tam bolo 87. Mozno to Jesse vylepsil a preto sa pousmial (vsak aj ti dvaja na zaciatku hovorili, ze to je lepsie ako bolo), alebo ze stale sa to nenaucil.
Mne tam chybalo nejake ukoncenie. Co s ostatnymi, dali tie peniaze Skyler? Ukazala im, kde je Hank zahrabany? atd. atd.
Ten koniec, že by nebol koniec? Pokračovanie?
Spoiler
Koniec BB kde Jesse usiel na aute bol uz zrejme trailer na NFS 
Markoff napísal:...
Spoiler
Veď to... 
Ešte je tam dobrý komentár: "Meanwhile, Huell is still in the safehouse."
Ešte je tam dobrý komentár: "Meanwhile, Huell is still in the safehouse."
Konce o ktorych uvazovali. Niektore su dost dark, to uz by bolo asi moc.
http://www.thewrap.com/breaking-bad-vin ... e-endings/
http://www.thewrap.com/breaking-bad-vin ... e-endings/
-
krankenwagen
Professional
Spoiler
Aky vyznam malo to, ze nechal svoje hodinky na tej telefonnej budke pri pumpe?
krankenwagen:
Spoiler
Mne v tej chvíli napadlo, že aby našli jeho stopu, že keď je ešte daleko. Ale tie hodinky by mohli byť hocikoho.
Spoiler
Aspoň na konci bol poriadny masaker, ako sa patrí na Breaking Bad. Keď si spomeniem na začiatky, tak by som určite netipoval, že skoro všetci skončia pod zemou. Ani preto by už nemohli pokračovať, nebolo by s kým. A napriek tomuto sa mi ukončenie zdalo celkom fajn a pozitívne.
Fun Fact: Herec Waltera Juniora mozgovú obrnu nehrá.
//autoeditácia príspevku (13 Okt 2013, 1:02)