Romovia na Slovensku

Diskusie na politické témy...
hughito
Redeemer
Redeemer

Re: Romovia na Slovensku

Príspevok od používateľa hughito »

To bola reakcia na nejaké "vlastné rasovo-biologicko-geografické" miesto. To je scestné.

A tieto prídavky typu tí, ktorí si serú pred dvere, to je už riadne trápne, až primitívne. Opäť ten plurál...či aj teraz vytiahneš, že ty si nemyslel všetkých, ale IBA väčšinu predsa..alebo iba menšinu? Alebo iba jednotlivcov? Prečo potom ten plurál?
beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa beardie »

tentokrat to boli osadnici, tych je vela aj na 2 pluraly
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

k tym cestam, ano hughito zle som sa vyjadril, cigosi za to priamo nemozu, moze za to ten tlak zhora (rozumej hlavne pseudohumanisticke sliepky z bruselu) ktory nuti obce uprednostnovat zaujmy nejakej ciernej mensiny, pred zveladovanim prostredia obce.
btw: aryan angel vitaj s5, dlho si sa tu neukazal, ze? :)
hughito
Redeemer
Redeemer

moze za to ten tlak zhora (rozumej hlavne pseudohumanisticke sliepky z bruselu) ktory nuti obce uprednostnovat zaujmy nejakej ciernej mensiny, pred zveladovanim prostredia obce.
Vidíš, to je pravdivejší opis. :wink:
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

hughito napísal:Nikto nemá žiadne "vlastné" prostredie viazané na nejaký geografický priestor, to je čo za hovadinu?
Beres to z opacneho konca, kultura (spolocnost) je zavysla na ludoch, ktory ju tvoria, je ich odrazom, nejde o konkretny geograficky priestor. To co sa nazyva Zapadny svet je dielom Bieleho-Europskeho cloveka, ci uz v Severnej Amerike, Afrike alebo Australii. Ciganske osady a sposob zivota su na druhu stranu najviac podobne najnizsim kastam indickej spolocnosti, tam ci u nas v Europe.
Takí Maďari alebo potomkovia Osmanov v Európe tu nemôžu (alebo sa im zle darí) pretože ich vlastné prostredie je niekde v riti na stepi?
Je vseobecne zname, ze Madari su geneticky velmi podobny napriklad Slovakom, cize prevazne europskeho rasoveho povodu.
Cigáni tu sú x. storočí, podľa mňa je to solídna doba na to, aby sa Európa stala ich prostredím. Koľko storočí sú Američania v Amerike?..
Ked budu Cigani tvorit vacsinu obyvatelstva na Europskom kontinente, vtedy sa Europa stane ich prostredim. Bieli Americania so sebou z Europy priniesli svoju vlastnu civilizaciu a polozili zaklady sveta, ktory postupne vybudovali v najmocnejsiu krajinu Zapadu. Nemuseli sa prisposobovat inej dominantnej spolocnosti. Porovnanie s Ciganmi je bezpredmetne.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Aryan Angel dufam ze sa tu chvilu ohrejes, nech ma kto rozumnou recou v tejto teme prispiet, ja na take veci nejsom akurat tu priatel nas ktory zije zrejme v paralelnom svete s inymi hodnotami.
hughito ~~ Hugo Horváth ?
hughito
Redeemer
Redeemer

AA: Prepáč, ale na kaliho2 (aj keď ty si starší) chuť nemám. Tieto rasistické konštrukty z dôb 19.st. a nacizmu veľa vody v 21.st. nenamútia, ale zase na druhú stranu, min. jedného fanúšika, Hegyho, si získal, takže asi úspech.

Pre mňa je podstatné, že to etnikum tu je x storočí, ale dôležitejšie je to, že dnes tu máme čosi ako občiansky princíp, takže všetky tieto fantazmagórie o sťahovaní a neviem čom patria tak do kategórie vtipy.

O tomto teda už diskutovať nebudem.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

nevidim zeby niekde spominal ze cigosov treba odstranit tak aky nacizmus tu spominas?
beardie
Redeemer
Redeemer

Hotwire: Aryan Angel je stary znamy obhajca nacistickych myslienok
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

tak ale zatial ich tu neprezentoval tak nechapem na co hughito presne naraza.
beardie
Redeemer
Redeemer

na jeho (ich spolocnu) historiu, nie je problem vyhladat si jeho posty
hughito
Redeemer
Redeemer

Ja som so súdruhom predstaviteľom árijskej rasy nejak nestretával, keď som začal byť aktívny na hojku (jeseň 2009), tak on zrovna svoju aktívnu časť ukončil.

Ale beardie má pravdu, AA (neviem aký vývoj uňho nastal, ale pochybujem, že nejaký) aj spolu s kalim sa hlásia k nacizmu. :wink:
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Vidíme, bývame relatívne neďaleko a ani nedávno som okolo nich niekoľko krát šiel. Lokálni cigáni (rozumej zo Štvrtka) sú pobúrení, že neďaleko nich budú bývať títo osadníci. Tí lokálni sú totiž poriadni, žijú slušne, majú veľké baraky a ich deti študujú. Môj kamarát, ktorý je triedny ich detí a pozná ich osobne povedal, že naznačovali, že z toho bude riadny randál - nechajme sa prekvapiť.
hughito
Redeemer
Redeemer

Problém je v tom, že v týchto prípadoch ide o koncentrovanú homogénnu skupinu sociálnych prípadov. Ono je fakt, že aj plno bielych má pod. problémy, akurát ide o jednotlivcov, resp. rodiny. Tam nie je problém sa s takýmito prípadmi "nekašlať," aj keď teda, hlavne ak tam je dieťa, tak štát sa nejak vie postarať. To skôr dospelí jednotlivci končia vyslovene na ulici.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

hughito napísal:Tieto rasistické konštrukty z dôb 19.st. a nacizmu veľa vody v 21.st. nenamútia
Konstrukty? :lol: Co ine su potom tie tvoje moderne-obcianske predstavy? Ja pisem o realite, nie nejakej utopii.
hughito napísal:Ale beardie má pravdu, AA (neviem aký vývoj uňho nastal, ale pochybujem, že nejaký) aj spolu s kalim sa hlásia k nacizmu. :wink:
Inak narodny-socializmus je len politicky a ideologicky system ktory je prirodzeny vsetkym ludom po tisicrocia, co ine definovalo vyvoj rodov, kmenov neskor narodov. Tvoje liberalisticko-anarchisticko-neviem-ake fantazie? Preco asi demokrati radi falosne hraju na socialnu a narodnu kartu? Dementny prezident co mysli narodne a citi socialne, atd.
hughito
Redeemer
Redeemer

Aké moderné-občianske predstavy?
Inak narodny-socializmus je len politicky a ideologicky system ktory je prirodzeny vsetkym ludom po tisicrocia, co ine definovalo vyvoj rodov, kmenov neskor narodov.
Každý autoritár zvolí repliku o prirodzenosti. Ako vidím, v tomto sa naozaj žiadny z vás nelíši. Kapitalista, nacista - všetko je prirodzené a preto dobré. :lol:
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

hughito napísal:Aké moderné-občianske predstavy?
"čosi ako občiansky princíp" .. co by uz lepsie definovalo socialny-konstrukt, ktorym sa ohanas..
hughito napísal:Každý autoritár zvolí repliku o prirodzenosti. Ako vidím, v tomto sa naozaj žiadny z vás nelíši. Kapitalista, nacista - všetko je prirodzené a preto dobré. :lol:
A asi kazdy anarcho-utopista si vo svojom moralnom-alebo-neviem-akom pocite nadradenosti povie ze to netreba brat do uvahy a tym to pre neho konci.. Ono to je viac-menej problem celeho toho anarcho-liberalistickeho zmyslania, ze nebere zretel na ludsku povahu so vsetkym tym co ju urcuje a ovplyvnuje.. Samozrejme kulturne-marxisticka prevychova sa ju snazi systematicky popierat uz najmenej 60 rokov.
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

http://romovia.sme.sk/c/6961404/na-prot ... pacte.html

a odkedy sú diskusie defaultne zakázané, môže to byť rovno protirómsky múr a nikto nemôže namietať :D protirómsky zrejme v zmysle že bielych cez neho pustia a cigánov nie :aasmile10:

prečo si táto svetoborná novinka zaslúži vlastnú tlačovú správu s nadštandardným počtom fotiek (na pomery SMEtiarov) sa môžeme len domnievať... že by bolo príliš dlho ticho tak niekto potreboval svetu pripomenúť ako tu na východe chudákov cigánov segregujeme? Minule som náhodou celú situáciu odfotil z nadhľadu... múr som pre istotu vyznačil červenou, tažko sa hľadá :) Luník je sídlisko vpravo dole...
Prílohy
sviňa rasistická múrová
sviňa rasistická múrová
hughito
Redeemer
Redeemer

AA:
"čosi ako občiansky princíp" .. co by uz lepsie definovalo socialny-konstrukt, ktorym sa ohanas..
Vôbec neviem o čom točíš.
A asi kazdy anarcho-utopista si vo svojom moralnom-alebo-neviem-akom pocite nadradenosti povie ze to netreba brat do uvahy a tym to pre neho konci.. Ono to je viac-menej problem celeho toho anarcho-liberalistickeho zmyslania, ze nebere zretel na ludsku povahu so vsetkym tym co ju urcuje a ovplyvnuje.. Samozrejme kulturne-marxisticka prevychova sa ju snazi systematicky popierat uz najmenej 60 rokov.
Vidíš, ja zas vidím za problematické vaše predstavy o tom, aká je ľudská prirodzenosť, resp. akí sú ľudia. V pohode, beriem, táto otázka sa rieši odjakživa, je na to x názorov. Anarchisti majú vlastný prístup, dočítaš sa ho napr. tu.
Napísať odpoveď