Predavam, modru, ale mam kupcu na 290, das tolko?K-u-b-i-a-k napísal: Keby že predávaš s3 daj vedieť
Samsung Galaxy S III
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Samsung Galaxy S III
S3 za 290 je moc dobrý predaj, ja by som dnes už tak draho nekúpil, čiže ak máš kupcu, predávaj.
Ak môžeš uskutočniť výmenu S3-S4 za 50€, choď do toho už len z princípu. Rozdiel v cene je tam totiž 150-200€ podľa stavu, a to hovorím o bazárovkách.
Ak môžeš uskutočniť výmenu S3-S4 za 50€, choď do toho už len z princípu. Rozdiel v cene je tam totiž 150-200€ podľa stavu, a to hovorím o bazárovkách.
-
cORP.
Addict
dnes idem strelit s3jku modru verziu za 250 ,som rad ze ju predam tak draho
,vo stvrtok mi pride druha hracka 
-
guess.whoo
Redeemer
ja som svoju predal pred par dnami za 270 
-
cORP.
Addict
moja bola vyse roka staraguess.whoo napísal:ja som svoju predal pred par dnami za 270
-
guess.whoo
Redeemer
moj mal v case predaja 14 mesiacov 
-
Hellboy248
Guru wannabe
mam v plane dat S3 do opravy. cez co mam spravit zalohu sms, kontaktov etc.? nieco ako je nokia suite?
Kies je oficialny tool od Samsungu, jeho pouzitelnost je diskutabilna, ale na zalohu kontaktov, sms a nastaveni staci
-
cORP.
Addict
na zalohu kontaktov jednoducho pouzi google ucet ,je to najpohodlnejsia a najlepsia volba udrziavanai kontaktov ,na sms pouzivam overene uz vyse roka problemHellboy248 napísal:mam v plane dat S3 do opravy. cez co mam spravit zalohu sms, kontaktov etc.? nieco ako je nokia suite?
https://play.google.com/store/apps/deta ... sync&hl=sk
tiez zalohuje sms na google ucet ,nacita a zalohuje uplne vsetky spravy cize plna spokojnost velke plus je ze to staci spravit cez telefon
-
typek61
Darca
ja pouzivam toto https://play.google.com/store/apps/deta ... pPro&hl=sk
zalohuje ti to vsetko.
kontakty,sms,hovory,bookmarks,mms,system settings,android home,alarms,dictionary,calendar,music playlist a dokonca aj aplikacie,hry
zalohuje ti to vsetko.
kontakty,sms,hovory,bookmarks,mms,system settings,android home,alarms,dictionary,calendar,music playlist a dokonca aj aplikacie,hry
Mám otázku, dá sa nejakým spôsobom nastaviť to upozornenie tej diódky blikajúcej?
Konkrétne pri FB. Niekto mi napíše do chatu a začne mi blikať. To je OK. Medzičasom si ale tú správu prečítam na PC, no na mobile mi bude stále tá dióda blikať, že ju mám neprečítanú. Dá sa teda nejak nastaviť, že raz za 30 sekúnd mi to skontroluje stav a podľa toho bude pokračovať alebo prestane blikať ? Dík
Konkrétne pri FB. Niekto mi napíše do chatu a začne mi blikať. To je OK. Medzičasom si ale tú správu prečítam na PC, no na mobile mi bude stále tá dióda blikať, že ju mám neprečítanú. Dá sa teda nejak nastaviť, že raz za 30 sekúnd mi to skontroluje stav a podľa toho bude pokračovať alebo prestane blikať ? Dík
to si musis nastavit synchronizaciu chatu... ona blika na zaklade toho ze je v mobile neprecitana, ak ju mobil zaregistruje ako precitanu mala by prestat. akurat neviem ci je to na fcbk priamo alebo messenger, lebo fcbk aplikacia drzi spravu neprecitanu aj ked si ju pozrem na fcbk messenger aplikacii... tak teraz mam v tom zmatok aj ja
))
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Akú farbu S3 vlastníte ? Nemá náhodou niekto čiernu verziu ? 
Ja mám metallic blue, osobne som ešte black u nikoho nevidel, ale môže to byť pekné. 
Ja mám čiernu. Mne sa páči na čiernej farbe to, že "nie je vidno" kde začína displej a kde je už rám.
Inak nikde neviem zohnať zadný kryt na S3
... všetky eshopy majú len tie zadné obaly plastové čo sa nastoknú na mobil. Ale nie samotný kryt baterky. Ani v tých malých predajniach v nákupných centrách a mobil shopoch v ZA som to nenašiel.
Inak nikde neviem zohnať zadný kryt na S3
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Ďakujem
Teraz sa cítim už ako blb, že som to nenašiel 
-
kukiak
Addict
Posluzi toto ako adapter na HDMI ku telke? http://www.focalprice.com/MA0060B/Micro ... HL_to.html
Viem ze u S3 tu bolo nejake ine, pouzivali menej pinov ci viac pinov a chcelo to aj nejake pridavne napajanie..
Viem ze u S3 tu bolo nejake ine, pouzivali menej pinov ci viac pinov a chcelo to aj nejake pridavne napajanie..
-
typek61
Darca
ano tam treba pridavne zariadenie 
viete mi priblizne povedat po com idu pouzivane s3ky? ma nieco cez rok, aka by tam mohla byt cena?