How I met your mother [spoilers]
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: How I met your mother [spoilers]
no prejedenie..neviem, ale ked niekto robi serial tak pocita s tym, ze ludia ho zacnu pozerat a v lepsom pripade ho aj dopozeraju.
No HIMYM stratil uz dost vela divakov prave kvoli tym suchym a trapnym castiam. Tusim od 5-6 serie zacal pisat scenar aj Jason Segel a odvtedy to slo do kytek. Serial mi pripomina jeho filmy kde tiez neviem prist na chut jeho humoru.
No HIMYM stratil uz dost vela divakov prave kvoli tym suchym a trapnym castiam. Tusim od 5-6 serie zacal pisat scenar aj Jason Segel a odvtedy to slo do kytek. Serial mi pripomina jeho filmy kde tiez neviem prist na chut jeho humoru.
Spoiler
Ten koniec epizódy bol dosť prekvapujúci ale aby som pustil flašu alkoholu...
Ale inak fajn časť , pár vtipov dobrých , akurát by to mohlo íst trošíčku rýchlejšie , rozmýšlam že počkám pokým výjde celá séria
Spoiler
3. časť celkom v pohode, taký priemer, ale dalo sa zasmiať. Záver dosť zaujímavý, som zvedavý, ako sa to teraz vyvinie.
Pozerám to bez titulkov, slovo "carousel" je niečo ako kolotoč? O čom teraz hovoria? O tom ako s ňou v tom daždi kopal tú srandu?
//jáj,tak už asi chápem tú spojitosť, to je ten srandovný kolotoč v Central Parku, ktorý bol aj v Now You See Me, že?
//jáj,tak už asi chápem tú spojitosť, to je ten srandovný kolotoč v Central Parku, ktorý bol aj v Now You See Me, že?
to je skratka kolotoc, viac za tym nehladaj.
Viem že je to kolotoč, len mi nevedelo cvaknúť, že tú krabičku hladali pri kolotoči. Kolotoč som si z toho seriálu nikde nepamätal, čiže som si nebol istý či Barney hovoril o tom momente.
Dnešná časť pre mňa nič moc, tuším fakt nevedia, čo tam majú dať, také naťahovačky, zbytočne. Ach.
Deje sa presne to čoho som sa bál - jedna udalosť rozkúskovaná na celú sériu...Samozrejme že to neutiahnu , aj tí najlepší scenáristi by bali s niečím takým problém...ale peniaze sú peniaze
Ved niekde to bolo pisane, neviem ci to je 100% pravda, ze cela tato seria sa ma odohravat v priebehu toho jedneho svadobneho vikendu. Takze si zvyknite, cela tato seria bude jedna velka natahovacka.
Dnesny diel dost onicom. Teda taky klasicky HIMYM
Dnesny diel dost onicom. Teda taky klasicky HIMYM
Tak ďalšia časť von
Spoiler
Dnešok mi nejak extra nevadil, začal som sa na to pozerať tak, že je to posledná séria a už si ju len vychutnám ako záver 9. ročnej cesty
Ešte okolo 20. častí do konca, snáď to nezhovadia ešte viac

Nechápem načo to pozeráte keď vás to nebaví. Podla mňa to je v pohodke 
Lebo keď to už pozeráme toľko rokov tak to hádam nenecháme pred koncom tak 
Mňa to baví. Bodka. 
Vždy sa teším na novú časť.
Vždy sa teším na novú časť.
20+ casti odohravajucich sa jeden vykend je proste vela.
S tým súhlasím, aj keď zasmiať som sa za posledné 4 časti smial. Dúfam že bude viac zaujímavých častí/scén aj mimo toho svadobného domku.
Zas take vyplnovacie casti.
Spoiler
Zabudnuty darcek?
nahodou tato sa mi velmi pacila. S tym darcekom to bolo fajn.
podľa mňa je najväčší (a najhorší) rozdiel medzi starými a novými časťami počet scén kde sa spustí romantická gitarová hudba a strašne dojímavý monológ, predtým to bolo párkrát za sériu, teraz je to 4-5x za jednu časť... 
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
no napriklad tato cast co bola v utorok bola asi najlepsia za posledne dve serie
Tato cast fajna, no question asked bolo super
Celkovo sa mi tato 9. seria dost pozdava. Len uz by marshall mohol aj vystupit z toho auta, to planuje docestovat na konci serie?