Agents of S.H.I.E.L.D.
-
Steven666
King
- Kontaktovať používateľa:
Agents of S.H.I.E.L.D.
http://www.edna.cz/agents-of-shield/
takže tento seriál je pecka. Prečo? Producent je Joss Wheedon, režíroval pilotný diel, odohráva sa to vo svete Marvel Cinematic Universe a vracia sa Clark Gregg a.k.a. Phil Coulson, tento seriál má velký potenciál.
takže tento seriál je pecka. Prečo? Producent je Joss Wheedon, režíroval pilotný diel, odohráva sa to vo svete Marvel Cinematic Universe a vracia sa Clark Gregg a.k.a. Phil Coulson, tento seriál má velký potenciál.
-
Sarger
Guru wannabe
Re: Agents of S.H.I.E.L.D.
Až ďalšie časti ukážu či si dokáže udržať latku nastavenú Whedonom, kedže chlap už režíroval len pilot..
-
guess.whoo
Redeemer
no tato pilotna cast bola dost slaba podla mna. Herecke vykony nic, zapletka tuctova..snad sa to zlepsi
//autoeditácia príspevku (26 Sep 2013, 14:34)
no tato pilotna cast bola dost slaba podla mna. Herecke vykony nic, zapletka tuctova..snad sa to zlepsi
//autoeditácia príspevku (26 Sep 2013, 14:34)
-
Steven666
King
druhá časť pokračuje v nastolenom trende, príbeh je tuctový ale je to akciou nabité a nahláškované a zatiaľ Coulson to ťahá zdatne a na konci tak nehorázne podarené cameo že som sa už dlho tak od srdca nezasmial. 
-
aviceN
Guru
mne sa to zatial paci, postavy su fajn, pribeh je zatial OK, uvidime ci sa to zace nejak hlbsie zamotavat a dufam vo viac cameo scen 
-
guess.whoo
Redeemer
uf tak tato cast bola strasna. zle prostredie, logika..proste vsetko. uz prvy diel bol divny a slaby, ale ak takto budu pokracovat tak sa dalej ako po koniec prvej serie nedostanu. Dam tomuto serialu este one more shot, ale pochybujem ze sa nieco dramaticky zmeni v tretej casti.
Producenti a samotne stanice vahaju/vahali ci budu pokracovat v serialoch ako Vikings alebo Hannibal ktore su skoro perfektne a takyto serial dostane vysielaci cas? ffs
Producenti a samotne stanice vahaju/vahali ci budu pokracovat v serialoch ako Vikings alebo Hannibal ktore su skoro perfektne a takyto serial dostane vysielaci cas? ffs
Pribeh tam moc neni, kazda cast je o inom. Su tam celkom dobre hlasky obcas, sympaticke postavy. Ale posobi to namna tak lacno alebo co. Celkovo avengers bolo dost o nicom.
-
manager666
Star
Cele mi to pride dost biedne. Mozno pre nejakeho fanatickeho fanusika to je bomba, ale ja, obycajny smrtelnik, vobec nepoznam toho Coulsona a tie narazky mi nic nehovoria. A najhorsie na tom je, ze ma ani vobec nelaka otvorit si vyhladavac a najst si, o com tocia .
Jedine plus je ta atraktivna biologicka, ale aj ta je preafektovana, takze nic moc.
Najvacsia sranda je, ze som sa pomylil a omylom pozeral najskor tretiu cast, potom druhu a az potom prvu.
Spoiler
(jeho strasne zahadna smrt a znovuzrodenie, who cares ?)
Jedine plus je ta atraktivna biologicka, ale aj ta je preafektovana, takze nic moc.
Najvacsia sranda je, ze som sa pomylil a omylom pozeral najskor tretiu cast, potom druhu a az potom prvu.
-
guess.whoo
Redeemer
no ja poznam jeho tvorbu aj pribehy o avengeroch a aj tak mi to pride slabe. teraz si dam stvrtu cast, tretia bola ako tak, no stale slabota
tiez nic nepoznam ztoho
aj ked film avengers som videl, ale nwm kto tam zomrel ci co. Zatial to pozeram. 4 cast bola asi najlepsia. A herecky su sympaticke to je +