Baví vas este jazdit na aute?

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...

Baví vas este jazdit na aute?

Áno
57
62%
Ako kedy
26
28%
Už nie
9
10%

Celkom hlasov: 92

zyzz
Light Expert
Light Expert

Re: Baví vas este jazdit na aute?

Príspevok od používateľa zyzz »

lebo pohlad na teba pri cestovani v mhd musi byt rajom ze?
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

Hegy, ale zase ty auto potrebuješ ku svojej práci na to, aby si bol mobilný. Ja som mal na mysli ľudí, ktorí o 8:30 zaparkujú v garáži, idú do svojho kanclíka, tam celý deň sedia, poprípade na obed si zbehnú do 100 m vzdialenej jedálne/reštiky a o 17-tej sadnú opäť do auta a idú domov. Spolu v aute sa s nimi maximálne vezie peňaženka a mobil, poprípade kabelka u žien.
Andi, v tom maximálne súhlasím, minule tam sedela taká staršia žena a smrdela na celý bus, no fuj, skoro som sa dogrcal :smt096
Zyzz, mňa zase baví pohľad na tvoj duchaplný koment, vidno, že si pochopil pointu môjho príspevku ;)
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

Andi_Cibula napísal:Radšej chodím do práce 10:00 keď sú už vozidlá MHD prázdne a z práce tak 19:00, keď sú znova už prázdne. :)
Ja svojho času dával prednosť ráno o 6h do práce, keď ešte sú prázdne busy.. a poobede hneď o 15h, keď ešte sú ako-tak prázdne. Ale inak, aj cestovanie MHD má svoje čaro, akurát tento týždeň som bol dva dni bez auta, tak som musel ísť po dlhej dobe MHD.... a toľko pekných dievčat na jednom mieste som teda dávno nevidel.

Inak nedávno v BA bola nejaká akcia.. že odvez suseda alebo niečo podobné.. nie? Bola aj aplikácia na mobil, kde sa mohli viacerí spojiť a ísť jedným autom, ak idú rovnakým smerom.. mali sa minimalizovať auta s jedným vodičom.
Scorpion90
King
King

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

Keď som začínal so šoférovaním, tak by som hádam aj spával v aute. Teraz si už ale šoférovanie vychutnám, len ak idem niekam, kde som predtým ešte v živote nebol resp. bol veľmi dávno. Pravidelne každodenné trasy do roboty / 2x25 km /, k rodičom, k svokrovcom na chalupu a pod. ma dosť ubíjajú. Možno keby som mal A7, bolo by zábavou aj každodenné chodenie do práce :lol:
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Dialnice ma nebavia, ani rychle jazdy na nich. Skor sa vyjazdim na zakrutach pomedzi les, krajinu atd. Minule som sa bol s otcom previest na kamione a isli sme nejakou takou obchadzkou Strecna smerom na Prievidzu. No zazitok pre mna :)
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Fúha.. tak to je môj sen, povoziť sa tak na kamióne.. samozrejme žiadna stará liazka, ale tie novšie... furt ma tie vozy fascinujú, keď ich vidím u nás vo firme na dvore...

:)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

brm napísal:Fúha.. tak to je môj sen, povoziť sa tak na kamióne.. samozrejme žiadna stará liazka, ale tie novšie... furt ma tie vozy fascinujú, keď ich vidím u nás vo firme na dvore...

:)
a predbiehať nejakú fábiu, alebo rútiť si to cez mesto 70-tkou, to musí byť paráda :D
Scorpion90
King
King

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

Keby som s takym hovadom vedel parkovat resp. cuvat, urcite je zo mna vodič kamionu / MKD /! :D
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

jimmy_xp napísal:Hegy, ale zase ty auto potrebuješ ku svojej práci na to, aby si bol mobilný. Ja som mal na mysli ľudí, ktorí o 8:30 zaparkujú v garáži, idú do svojho kanclíka, tam celý deň sedia, poprípade na obed si zbehnú do 100 m vzdialenej jedálne/reštiky a o 17-tej sadnú opäť do auta a idú domov. Spolu v aute sa s nimi maximálne vezie peňaženka a mobil, poprípade kabelka u žien.
Andi, v tom maximálne súhlasím, minule tam sedela taká staršia žena a smrdela na celý bus, no fuj, skoro som sa dogrcal :smt096
Zyzz, mňa zase baví pohľad na tvoj duchaplný koment, vidno, že si pochopil pointu môjho príspevku ;)
No neviem ako si na to sice dosiel, ale ta druha cast opisu uz na mna sedi :D
Nie praca je praca, hobby je auto. S autom jazdim lebo chcem, nie lebo musim, samozrejme AJ lebo musim ked idem do prace, nieco vybavovat atd... ale hlavne preto ze chcem, idem sa previest niekam, niekam daleko, blind trip, vyhladavam vzdialene akcie, vozim sa bavim sa :)
Napísať odpoveď