Európske futbalové poháre
Re: Európske futbalové poháre
Z poslednej akcie gól a následne prehra po penaltách.. Made my day, Chelsea 
-
lowmanek
Light Professional
Dobre, ze som vecer nikam nesiel, takto ma vyzerat futbal. Az na tych par vykrutenych noh.
David Luiz odohral zivotny zapas, Robben toho moc neukazal, ale aj tak ma najviac prekvapilo, ze Mourinho nechal toho mladeho utocnika kopat poslednu jedenastku...ja by som tam za tie 3 sekundy aj zosedivel
David Luiz odohral zivotny zapas, Robben toho moc neukazal, ale aj tak ma najviac prekvapilo, ze Mourinho nechal toho mladeho utocnika kopat poslednu jedenastku...ja by som tam za tie 3 sekundy aj zosedivel
Mou spravil zle ze nechal kopat Lukakua
alebo ze by spravil dobre a dal mu cennu skusenost ? 
Ale aspon sa ukazal nas "plastic fans"
-
redliner
King
- Kontaktovať používateľa:
Zápas bol výborný,bolo na čo pozerať... Martinéz to vyrovnal v "hodine dvanástej"
Čo ma ale zarazilo, respektíve prekvapilo, je to že Lukaku,20 ročný mladík bez poriadnych skúsenosti,čo sa týka takýchto zápasov išiel kopať poslednú penaltu...
Krása,Torres dá jeden gol za uhorsky rok a už je "boží" ale to že Lukaku hral celú sezónnu za WBA parádne ich asi nezaujíma.UN2552 napísal:Mou spravil zle ze nechal kopat Lukakuaalebo ze by spravil dobre a dal mu cennu skusenost ?
No nechcem byť zlý, ale mne sa ten Bayern už vôbec nepáči. Barcelona 2.0 
Ved to bolo jasne
ked som to niekomu povedal v mojom okoli ze co z nich Pep spravi tak ma povazovali za debila.
-
guess.whoo
Redeemer
akoze nechapem co mate proti hre Bayernu? tym vykonom ako dnes do nejakej 70 minuty by porazili kohokolvek. Od hry Barcelony sa to lisilo hlavne agresivitou a aj rychlostou ci variabilitou v koncovej faze.
Pep ako keby dostal do ruk silnejsich hracov a muzstvo, ktore sa nemusi spoliehat na vykon jednotlivca.
Pep ako keby dostal do ruk silnejsich hracov a muzstvo, ktore sa nemusi spoliehat na vykon jednotlivca.
Tiez nechapem tu kritiku Bayernu, vy ste azda kukali iny zapas. Bayern vcera hral vyborne, bola tam ta priamociarost ktora ho zdobila minulu sezonu a ktora chybala vo vikendovom zapase proti Wolfsburgu (z ktoreho asi kazdy vyvodzuje ich hru), vylepsena agresivnym presingom a prvkami presnych prihravok ktore su typicke prave pre tu Barcelonu. 20 streleckych pokusov, z toho 14 na branu, 3 goli a keby ich bolo 6, sejkovia nemozu nic povedat, hovori za vsetko. To co vcera hral Bayern, tak si predstavujem futbal, aj ked jedine co by som vytkol bola trochu mensia snaha utocit po ciarach.
Po vcerajsom zapase musim priznat ze Guardiola ma znova trcohu presvedcil o svojom prinose pre tento klub, lebo po vikende to s nim vyzeralo naozaj vseliak.
Po vcerajsom zapase musim priznat ze Guardiola ma znova trcohu presvedcil o svojom prinose pre tento klub, lebo po vikende to s nim vyzeralo naozaj vseliak.
-
guess.whoo
Redeemer
A presne utocenie po ciarach je to, co za Pepa hrala barcelona. Takze koniec koncov k predoslej hre bayernu pridal napadanie a vacsiu kontrolu lopty a na tychto dvoch veciach nie je absolutne nic zle.
-
DanielDevil
Addict
lenže už tam nie je taká priamočiarosť aká bola minulú sezónu, vtedy sa mi ich hra naozaj páčila, teraz už tam je zas milión zbytočných prihrávok, ale tak zjavne to veľa ľudí obdivuje, ako aj na Barcelone keď to praktikovala, ja to nikomu neberem, nemôžeme fandiť všetci jednému klubu
včera boli jasne lepší to nehovorím, aj keď keby Silva netrafil brvno ešte by sa triasli o výsledok...no ja hovorím že tento rok nevyhrajú LM a možno ani ligu nie
-
guess.whoo
Redeemer
podla mna to bolo do stavu 3:0 dost priamociare na to proti komu hrali. potom zapli barca styl a roztukavali si ich. komu sa toto nepacilo asi nikdy nehral futbal, lebo nie je nic horsie pre supera ako ked s nim hra veduce muzstvo 15 minut bago
No aj podla mna to bolo dost priamociare, neviem ako sa da byt viac priamociarejsi aby to nebolo na ukor presnosti a bezmyslienkvite odkopvanie lopty na verim boha sa mi nezda nejak zvlast atraktivne.
-
DanielDevil
Addict
to že držia loptu a je to pre súpera zlé nemá nič spoločné s tým že sa to každému musí páčiť 
-
guess.whoo
Redeemer
vsak to netvrdim, ale je to to najucinnejsie co sa da hrat za takeho stavu. Bayern predviedol vsetko ako z velkej knihy a kazdy si tam mohol nieco najst.
Iba som narazal na to, ze nechapem kritiku hry Bayernu ako takej
Iba som narazal na to, ze nechapem kritiku hry Bayernu ako takej
Ale ja tu nehovorim len o vcerajsom zapase ked pozeram nejake zapasy v Bundeslige tak tam tu Barcelonu proste vidim.
-
guess.whoo
Redeemer
to ano, ale toto je tema o europskych fut. poharoch a mali by sa tu rozoberat vysledky a hra muzstiev v poharoch a nie ligach 
navyse posledne dva zapasy vyhral Bayern v lige suverenne, dokonca so silnym Schalke
navyse posledne dva zapasy vyhral Bayern v lige suverenne, dokonca so silnym Schalke
-
DanielDevil
Addict
neviem aký zápas si pozeral ty ale s Wolfsburgom to malo od suverenity riadne ďaleko...zápas so Schalke bol asi jediný v lige podľa ich predstáv, no tiež rozhodlo že Schalke nevyužilo šance na začiatku a dostali 2 góly za 2 minúty a potom už rezignovali...
-
guess.whoo
Redeemer