Neviem pri nom byt sama sebou

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
katka3310
Novice
Novice

Neviem pri nom byt sama sebou

Príspevok od používateľa katka3310 »

Chodila som niekolko mesiacov s jednym chalanom no rozisla som sa s nim. Nevedela som pri nom byt sama sebou, nedokazala som sa donho zamilovat, aj ked som velmi chcela, lebo je to super chalan. Potom sme ostali po rozchode kamarati. Vtedy nam bolo spolu super, velmi dobre sme si rozumeli, ja som sa pri nom citila dobre a uvolnene. Potom mi ale povedal, ze on je do mna stale zalubeny a chcel aby som mu dala druhu sancu. Nechcela som to lebo som sa toho bala, nechcem mu uz viac ublizovat, ale pristupila som na to. Ale znova prislo to, coho som sa najviac obavala, a to ze odkedy sme si dali druhu sancu, tak neviem byt pri nom zase sama sebou. Neviem sa uvolnit ked sme spolu a stale som napäta a potom mam vycitky, ze som vobec pristupila na tu druhu sancu. Mala som z toho zly pocit uz hned ako som na to pristupila, no ked som videla ako sa tesi, ze som mu tu sancu dala, tak som nemala to srdce to hned odvolat. Kym sme boli po rozchode len kamarati, tak vtedy nam to fungovalo, bolo mi s nim dobre a rada som sa s nim stretavala, ale teraz to nie je ono. To nie som ja ked som s nim a stale mam po stretnuti s nim zly pocit, kvoli tomu, ze neviem byt sama sebou. Neviem cim to je. Co mam robit ? Poradte mi nieco prosim.
PhYs0c
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Neviem pri nom byt sama sebou

Príspevok od používateľa PhYs0c »

asi by som porozmýšľal prečo pri ňom nevieš byť sama sebou, navyše keď ti to išlo počas kamarátstva... psychológ by ťa možno naviedol na odpoveď
katka3310
Novice
Novice

ale ked ja neviem preco je to tak, jednoducho je to tak s nim a ja neviem preco, ale neviem byt s nim sama sebou ked mame spolu chodit ...
Ku psychologovi nechcem ist.
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

Tak to neber tak že spolu chodíde, ale tie známky vzťahu prejavujte :) teda aspoň ty to tak ber
katka3310
Novice
Novice

ale tak to sa nedá ...
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

Radsej bud uprimna k nemu, ako k cudzim ludom na fore :wink:
Ze mu davas falosnu nadej nie je pre neho dobre, pretoze sa do teba moze zalubit este viac. Nehraj sa na samaritana, ktory mu nechce ublizit, lebo mu ajtak ublizujes a on si to neuvedomi sam, lebo ma oci zalepene tebou...
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

A čo to akože znamená, že nie si sama sebou? Veď keď ste sa rozišli a boli ste kamaráti, tak si všetko robila a aj sa správala ako normálne, prirodzene, bola si sama sebou. Teraz, keď ste znovu spolu, tak on už vie vlastne o tebe všetko, teda o tvojom správaní, pretože vie, ako sa chováš vo vzťahu aj mimo neho. Tak prečo nevieš byť sama sebou? Tajíš mu niečo?
katka3310
Novice
Novice

netajim mu nic, ja proste neviem, ale stale som v strese ked som s nim a som taka napäta, ja neviem preco, nechcem byt taka ale neviem co s tym mam robit
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Predsa musíš vedieť, z čoho si v strese. Podľa mňa, ho jednoducho neľúbiš a nevieš si ani predstaviť blízku, nie to ešte vzdialenejšiu budúcnosť s ním. Je ti s ním dobre, ale to je všetko. Bojíš sa, že on bude chcieť postupne riešiť aj niečo viac, ale ty nič také podvedome nechceš. Len tak popri ňom prežívaš, aby chlapec nebol smutný, že mu dáš opäť kopačky. To nemá význam. Čím skôr to skončíš, tým lepšie pre teba aj pre neho. To sa nedá, len tak, že "časom sa hádam do neho zamilujem". Trápiš seba a aj jeho.
ateista
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ateista »

Možno by bolo najlepšie sa sním porozprávať a povedať mu naozaj všetko, hlavne to ako to cítiš ty.
Je jasné, že mu zlomíš srdce ale on to určite pochopí.
Vo vzťahu je podľa mňa najdôležitejšia úprimnosť, tá je nadovšetko a pokiaľ naozaj je pravda čo tvrdíš ty, že sa nevieš pri ňom uvolniť tak bude asi najlepšie si premyslieť či má taký vzťah naozaj šancu alebo bude lepšie sa rozísť.
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

Radšej mu to normálne povedz , rozídete sa a bude ho to nejaký čas bolieť ale stále lepšie ako ho takto naťahovať :wink:
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

katka3310 bola si uz niekedy zalubena? Alebo este lepsie, lubila si uz niekedy neopatovane? Nie je az tak tazke zistit, ci niekoho lubis, ci sa citis v jeho pritomnosti prijemne, ci ta pritahuje fyzicky aj emocionalne... Ak to s nim nemyslis tak vazne ako on s tebou, tak radsej mu to povedz. Lebo takto je to to iste, ako ked narkomana drzis na minimalnych davkach, namiesto toho, aby si ho postavila pred krutu realitu. Ak si si nevsimla ten chalan nehlada u teba zlutovanie ci pochopenie, ale lasku :roll:
bucuresti
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bucuresti »

Na čo ostávať po "vážnom" vzťahu kamarátmi? Vidíš, že sa to asi nevyplatilo a kamaráti nebudete / kamarát je na mysli, s kým chodíš von, zaberáš nejaký čas a pod./.. S bývalým to tak nejde, aj keď to cítiš inak ty, Normálne na rovinu povedať,čo cítiš a proste viac sa nestretávať. Lebo po čase Ti začne liesť na nervy
katka3310
Novice
Novice

pinco, asi mas pravdu.

bucuresti - preto chcem byt s nim kamaratka, lebo kym sme boli kamarati potom ako sme sa rozisla, tak to bolo super a vtedy to fungovalo. Vedela som byt sama sebou a rada som s nim chodila von, vzdy sme sa dobre porozpravali aj zasrandovali, bolo dobre vtedy.

kayko - nebola som predtym zalubena, on bol prvy s kym to bolo vazne. Neopatovane som este nelubila.

Ale ano, poviem mu o tom, lebo uz mam vycitky svedomia.
bucuresti
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bucuresti »

Kamarati aj tak nebudete :P A tak to ma byť :)
katka3310
Novice
Novice

Povedala som mu o tom, skoncili sme to :(
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Pises ze si sa donho nezamilovala ale zaroven "neviem pri nom byt sama sebou"
to si troska odporuje
katka3310
Novice
Novice

wladas napísal:Pises ze si sa donho nezamilovala ale zaroven "neviem pri nom byt sama sebou"
to si troska odporuje
preco by sa to odporovalo ?
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

Koľko máš rokov?
katka3310
Novice
Novice