Začnem ja, svoje fotky v mobile nemám, ale niečo som našiel v automatickej zálohe na Google+, tak sem tie výcvaky hodím, len aby sa nepovedalo, že som s vytvorenou témou nezačal. Pokračujte Vy. Ak je to proti pravidlám, alebo zbytočnosť, tak to kľudne zmažte.
Vaše fotografie nasnímané telefónom
Vaše fotografie nasnímané telefónom
Napadlo ma založiť túto tému, kedže už dlhší čas ako ne-fotograf sledujem tému "Vaše fotky" vo Voľnej Diskusii, a strašne by ma zaujímalo, čo sa komu podarilo vytvoriť mobilom/telefónom/smartfónom. Myslím si, že mobilné fotky by vo vyššie spomínanej téme neboli kóšer, keďže by kvalitou a prakticky všetkým zaostávali. Pridávate sem teda vaše fotky, aj s popisom, čím to bolo fotené. Vítané sú aj panorámy a fotosféry.
Začnem ja, svoje fotky v mobile nemám, ale niečo som našiel v automatickej zálohe na Google+, tak sem tie výcvaky hodím, len aby sa nepovedalo, že som s vytvorenou témou nezačal. Pokračujte Vy. Ak je to proti pravidlám, alebo zbytočnosť, tak to kľudne zmažte.
-
lowmanek
Light Professional
Re: Vaše fotografie nasnímané telefónom
Ta prva je v pohode, ta druha mi nejak nesmakuje...
Ale aby som len nekritizoval
(LG Optimus Net)
Ale aby som len nekritizoval
(LG Optimus Net)
Re: Vaše fotografie nasnímané telefónom
fotka stará 3 roky, fotené ráno v práci krátko po 6tej. SE P1i