elektrotechnika -delenie
Re: elektrotechnika -delenie
Upravovat mikrovlnky? Kolkatim sa uprazili oci?
To by len blazon rozoberal.
Hahahah z mikrovlnky Portal gun alebo WIFI zosilnovač

Boze niektori ... ach ...
Boze niektori ... ach ...
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Kamoš s magnetrónom plašil vrabce, ale aj tak je to hazard so zdravím, ak nie so životom.
Ja som raz inak rozoberal mikrovlnku a akurát som dával dole faston z VN kondenzátoru a v tom momente záblesk, ja som hodil rukou dozadu, (šrobovák odletel chujwie kde) a lapal po dychu a spamätával sa a potom som pochopil čo sa stalo.
Otec nafasoval v robote služobný foťák a skúšal ho a fotil všeličo po byte a on sa na mňa pozrel či mi niečo nie je, ja iba pohľad "nie oci, vôbec nič sa nedeje" a ešte kropaje potu. 
Ja som raz inak rozoberal mikrovlnku a akurát som dával dole faston z VN kondenzátoru a v tom momente záblesk, ja som hodil rukou dozadu, (šrobovák odletel chujwie kde) a lapal po dychu a spamätával sa a potom som pochopil čo sa stalo.
Unas sme sa delili po 2. rocniku na 3 skupiny, silno prud, pc systemy a siete, telekomunikacie. A vytvorili sa uplne nove triedy pomiesane. Ale mam pocit, ze uz co boli po nas rocnik, oni uz triedy ostali, len kazdy mal ine hodiny.
Ale prakticky to je jedno, kedze na ss sa toho neda moc naucit.
Ale prakticky to je jedno, kedze na ss sa toho neda moc naucit.
To je blbost, kto chce a zaujima sa aspon trochu tak sa nauci toho dost, za 4 roky ma stredna naucila celkom dost praktickych veci, ktore som uz neraz vyuzil v zamestnani (opravar strojov a zariadeni), narozdiel od 3 rokoch na vyske, z ktorych mam prakticky ho*no, pretoze vzorce a definicie su mi na nic ked mam opravit stroj a hladat zavadu. Som slaboprudar a jedine co mi chyba je, ze sme sa mohli viac venovat elektrickym strojom.Pascalwb napísal:Ale prakticky to je jedno, kedze na ss sa toho neda moc naucit.
Tak to, zalezi od skoly, ked si spomenem na nasu prax
, mne ss dala minimum.