Aky mate nazor na homosexualov?
Re: Aky mate nazor na homosexualov?
Takze si homosexual?
http://tvnoviny.sk/sekcia/zahranicne/ar ... n_ref_map=[]Sme zvyknutí, že naši starí rodičia majú väčšinou konzervatívnejšie názory. Nájdu sa však aj výnimky. Dôkazom je zaujímavý list, ktorý poslal otec svojej dcére. Američan sa v ňom zastáva svojho vnuka, ktorého matka vyhodila z domu po tom, čo sa priznal, že je gay.
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Neviem sice o co ti ide, ale nie dik, som na zenyAryan Angel napísal:
Let's have a sex practice called fisting, TommyHot?
-
KaptMichal
King
Pre mnaza mna nech je tu vegetarianov 99%. Co nam za tie tisícky rokov priniesol tradičny koncept stravovania? Vojny, vraždy, netoleranciu, podvody atd... A bude to stale takto pokračovat. egetariani su ludia tolerantní, nekonfliktni a mierumilovni!... Famine tvoje vyplody maju nulovu vypovednu hodnotu, a prave som ti dokazal preco.Pre mnaza mna nech je tu homosexualov 99%. Co nam za tie tisícky rokov priniesol tradičny koncept rodiny??? Vojny, vraždy, netoleranciu, podvody atd... A bude to stale takto pokračovat. Homosexuáli su ludia tolerantní, nekonfliktni a mierumilovni!
nie ja niesom homosexual ja som bisexual ale poznam sa s homosexualmi co je na tom zle nechápemAryan Angel napísal:Takze si homosexual?
kaptmichal: tí ktori su homosexualmi a si to aj priznali si nemusia nic dokazovať ako heteráci ktori si musia dokazovat akí velkí chlapi sú bitkami, agresiou, šikanovaním aby ich ženske chceli
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
a pochodmi si co dokazuju? 
Cital som zvasty len co pisu na pospolitosti, a protiprudu a tam tie ich vyplakavacky a nareky typu boli sme na proteste a v médiach nas vykreslili ako neonacistov, extremistov a chuliganov! Pritom oni robia to iste a homosexualov nazývaju pedofilmi, deviatmi a pod. Neviem co ich viac stve ci to ze si viac uzivaju alebo to ze sa v mediach o nich píše viac a v lepšom svetle... Na pochode homosexualov som nebol tak neviem ci si nieco dokazuju... Jo stale sa homosexualita medzi ludmi berie ako nieco zle,
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
tak najprv si nemusia nic dokazovat, potom nevies co si dokazuju...
-
KaptMichal
King
Ty budes dobre vymyty, kedz sa snazis dokazat, ze heterosexualna spolocnost je chora zatial co homosexualna je mierumilovna.. Cize keby vsetci boli homosi tak by na planete zavladol poriadok. Prosim ta nespajaj sexualitu s vecami s ktorymi nesuvisi.
Call Me Kuchu
http://www.jedensvet.cz/2013/filmy-a-z/ ... te-mi-kucuStrhující portrét ugandského gay aktivisty Davida Katoa, který nechtěl být jen ve vleku neblahých událostí. Lidé odlišné orientace neměli v Ugandě nikdy jednoduchý život. Homofobní nálady ve společnosti podporoval stát, média pořádala na gaye a lesby hony, násilí na nich spáchané často zůstávalo nevyšetřeno. Koncem roku 2009 přišel do parlamentu zákon, podle kterého by lidem s homosexuální orientací mohlo hrozit doživotní vězení, a někdy i trest smrti. Místní komunita gayů a leseb však byla odhodlaná vytrvalým úsilím svou situaci změnit. Snímek sleduje jejich boj proti přijetí zákona, během kterého museli čelit výhrůžkám, napadání nebo se ukrývat na tajných místech. Intimní zpovědi gayů se prolínají s nenávistnými komentáři zástupců církve, médií i státu a odkrýváním pozadí vzniku zákona, za kterým údajně stála americká evangelická církev. Davidovi a jeho přátelům se podařilo vzbudit vlnu mezinárodního zájmu, který přiměl prezidenta, aby zákon neschválil. Tím však boj proti diskriminačnímu zákonu zdaleka neskončil.
Famine napísal:Pritom oni robia to iste a homosexualov nazývaju pedofilmi, deviatmi a pod.
- Nejen gayové, lesby, bisexuálové a transgender osoby si procházejí coming outem...
http://www.nejenhomo.cz/Proč jsme se zúčastnili Prague Pride?
Iniciativou při průvodu Prague Pride jsme chtěli prostřednictvím několika odvážných zástupců Československé pedofilní komunity a jejich sympatizantů poukázat na problematiku, o které si myslíme, že je natolik závažná, že vyžaduje více pozornosti, než jaké se jí dostávalo doposud.
Takze priaznivy trend, pozitivny vyvoj..?
-
TommyHot
Addict
Bolo by dobre, keby si si aj precital tu stranku. Im vo vacsine pripadov nejde o sex s detmi. Mozno su ujebani na hlavu, mozno nie, pokial decku neublizia, tak to nevnimam nejak tragicky. Koniec koncov zatvarat ich do basy/ustavu situaciu nijako nevyriesi, rovnako ako nic neriesi zatvarat fetakov. Fetovat sa bude vzdy a tak isto aj pedofilovia tu budu vzdy.
Mýtus: Pedofil k dítěti necítí lásku.
Realita: Už samotný původní historický význam pojmu pedofilie vychází ze spojení slov dítě a milovat. Pedofilie je zkrátka (zjednodušeně řečeno) erotická láska k dětem. Cítíme ji a prožíváme tak, jako ji obvykle cítí a prožívají všichni lidé, kteří se někdy do někoho platonicky zamilovali. A že nám láska nevydrží? To je jen další mýtus. Většina z nás by si přála, kdyby vztah s dítětem vytrval až do jeho dospělosti a přeměnil se na vztah partnerský.
Příkladem buď muž, který se ve svých 22 letech zamiloval do 4leté dívky, na kterou již 10 let “čeká”. A není sám. Jiný se ve svých 26 letech zamiloval do 10leté dívky a také na ni již 6 let “čeká”. A cože to k ní cítí? Přikládám úryvek jeho deníkových zápisků, které sepsal před 3 roky, kdy dívce bylo 13 let (podle jeho současných slov se na jeho lásce k ní stále nic nezměnilo): “Markétko, dneska jsme si po týdnu zase hodinu a půl povídali. Těžce rozdýchávám tvou krásu, když od vás odcházím. Tolik bych ti chtěl vyznat lásku, ale nemůžu. Moc bych tě chtěl v životě udělat šťastnou vším, co jsem a co mám, ale taky nemůžu. Nemůžu to všechno do doby, než vyrosteš a než bys vůbec byla ochotná o takových záležitostech uvažovat. Nemůžu nic jiného, než Ti přát, abys byla šťastná, abys jednou třeba našla toho pravého kluka, se kterým budeš šťastná, a modlit se za to. Aby tě měl rád a ty měla ráda jeho. Možná někdy přijde den, kdy Ti všechno to, co jsem a co mám, nabídnu. Máš plné právo odmítnout a já to musím respektovat. Markétko, mám tě moc rád.”
toto uz nemyslite vazne. prosim Vas pekne to snad nebudeme teraz rozmyslat nad tym ci je pedofilia normalna a ci za to mozu alebo nie.
To vazne sa ti zda NORMALNE aby bol normalny clovek zalubeny do 10 rocneho decka? To vazne chceme nad tym uvazovat ci posunut moralne hranice az tak daleko, len aby sme boli vsetci slobodny a principialne sa drzat Vasich anarchistickych a liberalnych dogiem?
To vazne sa ti zda NORMALNE aby bol normalny clovek zalubeny do 10 rocneho decka? To vazne chceme nad tym uvazovat ci posunut moralne hranice az tak daleko, len aby sme boli vsetci slobodny a principialne sa drzat Vasich anarchistickych a liberalnych dogiem?
-
TommyHot
Addict
Ja sa sice nemam o com rozpravat s 10 rocnym deckom, ale niekto mozno ano a pokym mu neublizuje tak v tom nevidim problem.
To co je normalne je cisto subjektivne. Pre teba je mozno normalne zit podla politickych zakonov, pre mna je to znak primitivizmu a absencie schopnosti analyzovat co je "spravne" a co nie. Nejdem hovorit za inych ale ja urcite nezijem dogmami. Nie si to prave ty, co pocuvas spolocnost a riadis sa tym, co sa paci vacsine? Kto sa teda drzi dogiem?
Navyse kde je ta hranica, kedy uz nieco je pedofilia a kedy este nie? Snad mi nechces povedat, ze veris na myticku schopnost jedinca zmenit sa zo sekundy na sekundu po dosiahnuti 18. roku zivota? To je dalsia z absolutne o nicom vypovedajucich dogiem, ktorou je oblbnuta vacsina spolocnosti.
To co je normalne je cisto subjektivne. Pre teba je mozno normalne zit podla politickych zakonov, pre mna je to znak primitivizmu a absencie schopnosti analyzovat co je "spravne" a co nie. Nejdem hovorit za inych ale ja urcite nezijem dogmami. Nie si to prave ty, co pocuvas spolocnost a riadis sa tym, co sa paci vacsine? Kto sa teda drzi dogiem?
Navyse kde je ta hranica, kedy uz nieco je pedofilia a kedy este nie? Snad mi nechces povedat, ze veris na myticku schopnost jedinca zmenit sa zo sekundy na sekundu po dosiahnuti 18. roku zivota? To je dalsia z absolutne o nicom vypovedajucich dogiem, ktorou je oblbnuta vacsina spolocnosti.
Snad nikto necakal ze tam napisu ze im ide o sex s detmi, aspon ako si napisal vo "vacsine" pripadov, takze vlastne o nic strasne nejde, alebo ako si to myslel.
Nejde im o sex s detmi, su k nim "len" sexualne pritahovani a v ramci akceptacie homosexuality sa aj oni snazia svoje "city" znormalnit.
Je fajn, ze nezijes dogmami, zaujimave ale, ze ta schopnost analyzovat doviedla akurat k akceptacii pedofilie..
Nejde im o sex s detmi, su k nim "len" sexualne pritahovani a v ramci akceptacie homosexuality sa aj oni snazia svoje "city" znormalnit.
Je fajn, ze nezijes dogmami, zaujimave ale, ze ta schopnost analyzovat doviedla akurat k akceptacii pedofilie..
Ja sa sice nemam o com rozpravat s 10 rocnym deckom, ale niekto mozno ano a pokym mu neublizuje tak v tom nevidim problem.
Příkladem buď muž, který se ve svých 22 letech zamiloval do 4leté dívky, na kterou již 10 let “čeká”
- teraz to este raz zhodnot.tu nejde o rozpravanie, tu ide o to ze to dieta ho vzrusuje a pritahuje, keby to bolo spolocnosti jedno tak ho tam uz ma pocitam.
A keby sa o tom nerozprava/neboli by na pride v Prahe, tak by sa to nedialo? Ste ako male deti, ruky na oci, do toho "lalala" a vsetko bude v poriadku.cssco napísal:
- teraz to este raz zhodnot.tu nejde o rozpravanie, tu ide o to ze to dieta ho vzrusuje a pritahuje, keby to bolo spolocnosti jedno tak ho tam uz ma pocitam.
-
TommyHot
Addict
Za hulenie sa zatvara do basy a mas pocit, ze ludia prestali hulit? Spolocnost sa moze aj na hlavu postavit, ale nema ziadne nastroje na to aby obmedzila spravanie, ktore je tu odjakziva. Navyse keby pedofilia nie je tak silne tabuizovana, tak mozno uz aj male dieta vie, ze nie je najrozumnejsie rozpravat sa s cudzimi starsimi. Akakolvek represia robi situaciu este horsiu...cssco napísal:tu nejde o rozpravanie, tu ide o to ze to dieta ho vzrusuje a pritahuje, keby to bolo spolocnosti jedno tak ho tam uz ma pocitam.
toto neviem odkial si vycucal ze som chcel tym prispevkom povedat ale budis.Numline1 napísal:
A keby sa o tom nerozprava/neboli by na pride v Prahe, tak by sa to nedialo? Ste ako male deti, ruky na oci, do toho "lalala" a vsetko bude v poriadku.
oni spravili akciu, teraz pride reakcia - otvorili diskusiu ich upozornenim na svoju komunitu.
//autoeditácia príspevku (05 Okt 2013, 14:34)
INTERGALAKTICKE dedukcie. spravil som chybu ze som sa tu pustil do diskusie. koncim
//autoeditácia príspevku (05 Okt 2013, 14:40)
... na okraj. keby som pedofil tak viac ako toho ze pojdem do vazenia /zakon/ sa bojim ostatnych vaznov /spolocnosti/
Spolocnost ma nastroje, ktore obmedzuju tzv. proti-spolocenske spravanie, v prvom rade vychovou, v dalsom trestnym pravom.TommyHot napísal:Spolocnost sa moze aj na hlavu postavit, ale nema ziadne nastroje na to aby obmedzila spravanie, ktore je tu odjakziva.
V normalnej a zdravej spolocnosti, kde sa uz aj pedofili nezdrahaju zviest na vlne podpory homosexualizacie, nie je ziadne rozpravanie deti so starsimi problem.Navyse keby pedofilia nie je tak silne tabuizovana, tak mozno uz aj male dieta vie, ze nie je najrozumnejsie rozpravat sa s cudzimi starsimi. Akakolvek represia robi situaciu este horsiu...
Pritom nejde vobec o to ci tu nejake podobne javy vzdy boli, ale o celospolocensky postoj k nim.
Myslim, ze niekto kto akceptuje pedofiliu urcite nema problem ani so zoofiliou, atd. Mozno onedlho zaspieva Mazikova aj im..