Napadlo ta vobec ze to "neviem byt pri nom sama sebou" moze byt kludne zamilovanost? Kedze ako si uz pisala este si nebola zamilovana.
Nevravim urcite si ale pride mi to cele take divne.
Neviem pri nom byt sama sebou
Re: Neviem pri nom byt sama sebou
Podľa mňa musíš ty vedieť čo k nemu cítiš. Či mu dáš šancu na vzťah, alebo k nemu nič necítiš. V tom druhom prípade mu to povedz rovno a nenaťahuj ho.
ved pisem, ze uz som mu to povedala. Zamilovanost to asi nie je, myslim ze ma prestal fyzicky pritahovat, neviem preco sa to stalo.
Tak potom
.. či?
Prečo nevieš byť sama sebou ? Jednoduché, pretvaruješ sa, prečo ? ... lebo s ním nechceš byť
A ty si čítal aspoň pár príspevkov, či len prvý? Už napísala príčinu a že to s ním ukončila, tak na čo to rozoberáš?
A co ako to nesiete? Ostali ste kamosi? Zo skusenosti mozem povedat, ze je tazke ostat kamosmi, ak jeden z vas odchadza zo vztahu nedobrovolne=zalubeny. Vtedy je to dalsie trapenie a najlepsie je na cas prerusit kontakt... ako sa hovori zide z oci zide z mysle...
co to znamena byt sama sebou ??? je to len obycajna fraza ... clovek je sam sebou vzdy ... niekedy sa chce pacit tak sa sprava inac ako obycajne .... je to normalne ... ak ti to vadi tak to zmen ... je to len dalsi chalan z dalsich 3 miliard.... po pol roku mi das za pravdu ...