Diaľkové svetlá nevypína
Diaľkové svetlá nevypína
Zdravim. Prosím Vás mám taký problém s autom že mi nechce vypnúť diaľkové svetlá. začalo to robiť z ničoho nič ked som potreboval prepnúť na tlmené.Jednoducho sa nevypli. Zaujímavé však je že ked páčku na ovládanie svetiel prepnete do režimu dialkových svetiel tak dialkové prebliknúa svietia dalej ako normálne by mali.Ked vrátim páčku do polohy na tlmené svetlá tak dialkové stále svietia ale ak pritiahnem páčku k sebe akoby som chcel zapnúť svetelnú hukačku ( pár mm smerom k sebe kedy ešte nezopne svetelnu hukačku) tak dialkove svetlá vypne a ak ju pritiahnem viacej k sebe tu pačku tak zopne ako som už spminal svetelnu hukačku.Kde môže byť problém? Dakujem
Re: Diaľkové svetlá nevypína
Zly kontakt v packe, mozno sa tam dostal nejaky bordel. Mne napr stale bzucal blinker, lebo tam bol studeny spoj
mna skor udivuje ze to auto ti este jazdi, to mas stale tu ibizu? 
ano stale to iste auto a furt jazdi momentalne je v stave noveho auta okrem interieru teda ten je zniceny ale inak jazdi ako noveCheZteR napísal:mna skor udivuje ze to auto ti este jazdi, to mas stale tu ibizu?
-
tacosi
Moderátor
- Kontaktovať používateľa:
Silno verime 
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
jednemu húkaju dialkové, druhému bzučal blinker... teraz normálne neviem či som svetlohluchý alebo mám ísť do servisu že mi svieti potichu
audiotrack - mal by si sa ukludnit.. pises moc nahlas